• Chempers
    331

A koliki forumaši su nas uvjeravali da je Kaneko igračina, pa i taj Ogiwara je bio igračina do prije koji mjesec.
  • Crusades
    14.2k
    Ademi kod Bjelice nije član prvih 11 i to je već objašnjeno, nemam volje ponavljat to...NORTE

1. utakmica - Loksa 63 minute
    2. utakmica - Monaco 63 minute
    3. utakmica - Varaždin 1 minuta
    4.utakmica - Istra 90 minuta
    5. utakmica - Salzburg 59 minuta

Protiv Gorice 66 minuta, Rijeka 79 minuta

Dalje mi se neda, nema smisla

Kak izgleda onda kad netko nije član prvih 11?
  • Droljo
    9.7k
    Možda netko od kolega statističara izvuče točan podatak ali ja se ne sjećam da kaneku nije prošao dribling dok je bio tu. To se moralo bolje iskoristiti...
  • Tongo Doumbia
    5k
    I tamo ima nekog Ristovskog :cool:
  • Jurki
    13.4k
    u redu.. ajmo zanemariti Kaneka.. doduse on mu je cesto bil na piku.. al u kontekstu ove sezone nebitno.
    Zakaj je onda malom Pavicu mlataral rukama.. nakon kaj je isti taj Ristovski fulal dodavanje i dodal Loksinom igracu. (da koji k nisi dosel na loptu koju sam ja krivo dodal i kod tog dodavanja je Ristovski bil neometan).
    Zakaj sebi ne mlatara rukama kad sjebe gol, zakaj sebi ne mlatara rukama kad centarsut ode u 3 pm ili nakon losih utakmica?
    A bome ih je ove sezone bilo puno.

Ako brod krivo plovi, prvi bi na udaru morali biti senatori momcadi. Oni su glavni na terenu i odgovorni za ostatak ekipe.. ili je samo bitno biti senator kad je sve tip top i pic pic.
  • SjevernaStrana
    2k
    kad je on kojem mlađem suigracu zapljeskao u kontekstu.. dobro je ok, nema veze kaj si pogrijesio, samo hrabro naprijed.. nakon kaj je ovaj pogrijesil?
    Ja se toga ne sjecam.
    Jurki

Istom tom Paviću na istoj toj utakmici u prvom poluvremenu. Možda je nepopularno i ne slaže se s narativom, ali tako je bilo...
  • don
    8.2k
    Lokomotiva se slažem, Monaco je igra zbog takve formacije i postavke igre, sa 4 veznjaka i odigra je odlično tu utakmicu koliko se sićan, Istra, Baturina ili je bia ozljeđen ili dobia poštedu ne znan, ali je na klupi bia a Ademi umisto njega. Salzburg isto ka i Monaco. Gorica - Mišić se ozljedia par dana prije treninga, Rijeka bez Sučića.
  • Krizy
    48.6k

73% KL
    54% HNL

Stefan se svaku utakmicu razmaše rukama kao vaterpolisti u obrani.Krizy

Ne branim Ristovskog. Isto mislim o njemu.
    Samo mi ide na živce ta glupost da je Kaneko loše igrao zbog Stefana.

Kaneko je igrač koji nema kvalitetu za Dinamo, ni Carvajal mu ne bi pomogao.
  • Droljo
    9.7k

To su dobre brojke.
    Znam 100% iz riletovih usta izjavu da mu nije kaneko sjeo i da ga jebe namjerno.
  • Facke
    4.4k

To se vidle na terenu.
    Po mene ovo mora biti zadnja njegova sezona u Dinamu. Moha je u njegovih par minuta vise pokazal nek Rile celu sezonu. Pa cak je i Bockaj vise opasnih ubacaja imal nek Rile. A Bockaj je odigral jedno jedino poluvreme.
  • Jurki
    13.4k
    Znam 100% iz riletovih usta izjavu da mu nije kaneko sjeo i da ga jebe namjerno.Droljo

Ako je ovo istina.. onda se stvarno nadam da Risto igra posljednju polusezonu u Dinamu.
    Ne samo zbog Kaneka, vec jer je to nekolegijalno i neprofesionalno.
    I ni jedan igrac to nije zasluzio koji uđe u Dinamovu svlacionicu, nebitno o njegovoj (ne)kvaliteti.
    Šupački potez Riste.
    Napisal bi nekaj jos gore, al necu ipak je igrac Dinama.

Edit: jebes to kaj on udara redara koji ne pusti dijete na teren (a i to nije ponasanje kakvo prilici Dinamovom nogometasu.. udaras covjeka koji radi svoj posao, jebes to kaj se popentra na tribinu i navija s navijacima. Ti si nogometas i ponasaj se ko covjek prema svojim kolegama, a ne ko seronja i populist.
  • Droljo
    9.7k
    Ako je ovo istinaJurki

Je. 100%
  • Jurki
    13.4k
    Bravo za njega, svaka mu čast.
    Nemas kaj drugo reci nego seljoberski mentalitet.
  • don
    8.2k
    jebes to kaj on udara redaraJurki

di je on ikoga udario tu?

stvarno uveličavate stvari i di triba i di ne triba
  • Jurki
    13.4k
    ispricavam se, Ristovski nije udario redara, vec ga je nakon kaj je uzeo dijete, covjeka odgurno laktom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.