• don
    8.2k
    Zašto to ljudi pišu?Paggini

rečenica iznad

Zato što je retorika stvaranja od Sanjina neke mastermind figure došla od lopova, lopovljeve svinje i lopovljevog novinara.Paggini

Onda tako možeš postavit stvari za x razloga. Kao npr. uvrede za Zajeca "da je bia mamićev čovik" a sad se ka bori za demokratski Dinamo (sramne uvrede). Pa ja ne vidin da to itko ovdje spominje osim šta kritiziraju njegov rad i misle da je nedostojan funkcije koju obavlja.

Ista retorika, bez nekih argumenata koji će konkretno prikazati Sanjinovu bitnost i uplitanje u sve nego "ja sam čuo" i "ja znam da je to tako, a kako znam, neću reći".Paggini

"već je napisano šta radi, koje su njegove funkcije i točni opis posla, nemamo razloga ne vjerovati"
  • Paggini
    29k
    Uvjeren sam da je odluka bila donešena i prije samih rezultata, a po meni je dosta značajna funkcija u klubu da prođe ispod radara.Joza

Uvjerenje nije znanje, a i da je bilo odlučeno prije izbora - jel Sanjin u upravi? Nadzornom odboru? Izvršnom odboru? Nije. Pozicija asistenta predsjednika i organizacijskog logističara stvarno nije toliko bitna da se rade ove teorije zavjere.

Jel bi se radila ovolika frka da to nije bivsi novinar koji je otvoreno u lice napadao mamića i njegovo carstvo, nego da je neki Pero Perić?

Nekako sumnjam!
  • Joza
    585
    Stvari koje tvrdiš su na "majke mi, tako je".vjeko1701

Isto tako su i u vrijeme bratislave stvari bile na "majke mi neće se više dogoditi i razmotrit ćemo situaciju".

Stvari oko kojih bi se moglo objektivno raspraviti te ne zamaraju.vjeko1701

Te stvari koje sam napisao da me ne zamaraju su njegov opis posla koji je u više navrata i ovdje bio napisan i nemam neke primjedbe na to i zato ne raspravljam o tom

Ne može se raspraviti, ne može se potvrditi, ne može se opovrgnuti.vjeko1701

Isto kao i većina upisa ovdje kojima se brani svaki potez uprave i ljudi u klubu.
  • Praskaton
    2.8k
    organizacijskog logističaraPaggini

Daj nek organizira onda neki sastanak Marica sa scout temom na Zoni :smile:
  • Paggini
    29k

Sad bi napisao da ću riješiti to, pa neki neće shvatiti šalu i bit će "Paggini vodi Dinamo!!!!"
  • Joza
    585
    Pozicija asistenta predsjednika i organizacijskog logističara stvarno nije toliko bitna da se rade ove teorije zavjere.Paggini
    Meni je bitna jer je imao javne nastupe i presice u kojima predstavlja klub koji volim.
    Jel bi se radila ovolika frka da to nije bivsi novinar koji je otvoreno u lice napadao mamića i njegovo carstvo, nego da je neki Pero Perić?Paggini
    I opet smo napravili krug i vratili se tamo gdje je svaka kritika prema njemu zato kaj je napadao mamiće i njegovo carstvo.
  • vjeko1701
    10.3k
    Isto tako su i u vrijeme bratislave stvari bile na "majke mi neće se više dogoditi i razmotrit ćemo situaciju".Joza

Super, to se rješava sa klubom a ne na Zoni.

Isto kao i većina upisa ovdje kojima se brani svaki potez uprave i ljudi u klubu.Joza

Isto kao i većina upisa kojima se sere po svemu u klubu. Koja je onda svrha?

Al opet te pitam, koja ti je bila poanta pokretanja ove rasprave?
  • Droljo
    9.7k
    koja ti je bila poanta pokretanja ove rasprave?vjeko1701

Znam ja! Znam ja! :victory:
  • Toni90d
    979
    Ineki su pitali. I dobili su odgovor, ne od anonimaca na forumu nego iz samog vrha kluba.Bosskovitz

Kao više puta napisano, moglo je biti i bolje odrađeno, a bilo je vremena za tako nešto. Jer nismo svi u ZG, niti možemo stići na sve utakmice i događanja. Uz to je zatvorena tema gdje su se odgovori mogli pročitati, da bi index koji sat imao detaljan izvještaj.
  • Paggini
    29k
    Meni je bitna jer je imao javne nastupe i presice u kojima predstavlja klub.Joza

Sta ti je bilo upitno u bilo kojem njegovom nastupu? Pitam sad ozbiljno, da ne bi bilo
  • Joza
    585
    Super, to se rješava sa klubom a ne na Zoni.vjeko1701
    I dalje čekam neki suvisli odgovor, a ne floskule kako su se morale namiriti razne strane.
    koja ti je bila poanta pokretanja ove rasprave?vjeko1701
    Poanta je bila to što mi smeta jer se stvara kult ličnosti na svaku kritiku, a isto tako me smeta licemjerstvo jer da su se te stvari događale za vrijeme bivše postave, oni koji brane svaki potez bi bili prvi koji bi krenuli drvljem i kamenjem na ove bivše.
  • Joza
    585
    Sta ti je bilo upitno u bilo kojem njegovom nastupu? Pitam sad ozbiljno, da ne bi biloPaggini

Napisao si da po tebi nije bitna ta pozicija u klubu, a po meni je zato kaj je javno predstavljao klub. Nisu mi upitni njegovi nastupi.
  • vjeko1701
    10.3k
    I dalje čekam neki suvisli odgovor, a ne floskule kako su se morale namiriti razne strane.Joza

Ovdje nije mjesto da ga tražiš niti je mjesto gdje ga možeš dočekati. Kao što smo već napisali, Zona nije mjesto obračuna sa klubom i njegovim zaposlenicima.

Poanta je bila to što mi smeta jer se stvara kult ličnosti na svaku kritiku, a isto tako me smeta licemjerstvo jer da su se te stvari događale za vrijeme bivše postave, oni koji brane svaki potez bi bili prvi koji bi krenuli drvljem i kamenjem na ove bivše.Joza

Ova tema i forum su mjesta rasprave. Kritika ako postoji mora imati neki dokaziv temelj i podložna je raspravi. Doći ovdje s kritikom koju ne možeš nikako dokazati osim "čuo sam" automatski rađa odgovore kakve rađa. Ti si čuo jedno, netko drugi je čuo drugo. Na kraju se napiše 20 stranica ničega kaj graniči sa spamom.
  • NKDZ86
    2.4k
    ono što mene muči je kako to da je od aktivnog navijača prihvatio funkciju u klubu? kad sve zbrojim od prije + prihvaćanje te funkcije, naravno da se pitam kako to. oke ako je zeki trebao stvarno neko, vjerujem da je, ali ući u klub nije mala stvar, mogao se naći bilo ko.
    ovako doslovno da s tribine bez 'plana' ulazis u klub i to vrlo ozbiljno...
    ps. dugo ga nema u javnosti, ali čita forum vidim redovito
  • Joza
    585
    Zona nije mjesto obračuna sa klubom i njegovim zaposlenicimavjeko1701

Oke, u nekim situacijama je bila, a sad više nije, prihvaćam.

Doći ovdje s kritikom koju ne možeš nikako dokazati osim "čuo sam" automatski rađa odgovore kakve rađa. Ti si čuo jedno, netko drugi je čuo drugo.vjeko1701

Onda neka netko tko je siguran u istinu i tko se osjeća prozvanim kaže da lažem i slobodno me možeš doživotno banirat sa zone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.