Zašto to ljudi pišu? — Paggini
Zato što je retorika stvaranja od Sanjina neke mastermind figure došla od lopova, lopovljeve svinje i lopovljevog novinara. — Paggini
Ista retorika, bez nekih argumenata koji će konkretno prikazati Sanjinovu bitnost i uplitanje u sve nego "ja sam čuo" i "ja znam da je to tako, a kako znam, neću reći". — Paggini
Uvjeren sam da je odluka bila donešena i prije samih rezultata, a po meni je dosta značajna funkcija u klubu da prođe ispod radara. — Joza
Stvari koje tvrdiš su na "majke mi, tako je". — vjeko1701
Stvari oko kojih bi se moglo objektivno raspraviti te ne zamaraju. — vjeko1701
Ne može se raspraviti, ne može se potvrditi, ne može se opovrgnuti. — vjeko1701
Meni je bitna jer je imao javne nastupe i presice u kojima predstavlja klub koji volim.Pozicija asistenta predsjednika i organizacijskog logističara stvarno nije toliko bitna da se rade ove teorije zavjere. — Paggini
I opet smo napravili krug i vratili se tamo gdje je svaka kritika prema njemu zato kaj je napadao mamiće i njegovo carstvo.Jel bi se radila ovolika frka da to nije bivsi novinar koji je otvoreno u lice napadao mamića i njegovo carstvo, nego da je neki Pero Perić? — Paggini
Isto tako su i u vrijeme bratislave stvari bile na "majke mi neće se više dogoditi i razmotrit ćemo situaciju". — Joza
Isto kao i većina upisa ovdje kojima se brani svaki potez uprave i ljudi u klubu. — Joza
Ineki su pitali. I dobili su odgovor, ne od anonimaca na forumu nego iz samog vrha kluba. — Bosskovitz
I dalje čekam neki suvisli odgovor, a ne floskule kako su se morale namiriti razne strane.Super, to se rješava sa klubom a ne na Zoni. — vjeko1701
Poanta je bila to što mi smeta jer se stvara kult ličnosti na svaku kritiku, a isto tako me smeta licemjerstvo jer da su se te stvari događale za vrijeme bivše postave, oni koji brane svaki potez bi bili prvi koji bi krenuli drvljem i kamenjem na ove bivše.koja ti je bila poanta pokretanja ove rasprave? — vjeko1701
I dalje čekam neki suvisli odgovor, a ne floskule kako su se morale namiriti razne strane. — Joza
Poanta je bila to što mi smeta jer se stvara kult ličnosti na svaku kritiku, a isto tako me smeta licemjerstvo jer da su se te stvari događale za vrijeme bivše postave, oni koji brane svaki potez bi bili prvi koji bi krenuli drvljem i kamenjem na ove bivše. — Joza
Zona nije mjesto obračuna sa klubom i njegovim zaposlenicima — vjeko1701
Doći ovdje s kritikom koju ne možeš nikako dokazati osim "čuo sam" automatski rađa odgovore kakve rađa. Ti si čuo jedno, netko drugi je čuo drugo. — vjeko1701
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.