• NitkoBitan
    20.6k
    Bolje je pokajati se i priznati gresku nego davati kojekakva lazna obecanja i pateticne greske. To je to od mene sto se tog dijela tice.

Inace ja Ivanuseca vise vidim kao nasljednika Baturine na 10ki nego na krilu. Imao je on na krilu dosta alibi rjesenja i u HNLu, a mogu si samo zamislit kako mu je bilo u jednoj od fizicki najzahtjevnijih ligi. Krilo je pozicija koja zahtjeva prvenstveno brzanca koji ce i na silinu prolazit 1vs1.

Mi na krilima trebamo nekog "Kangu", a ne Pjacu ili Ivanuseca. Pogledajte kojim rjesenjima se okrenula jedna spanjolska reprezentacija, pa Athletic Bilbao... dobro Spanjolci razumiju nogomet i zahtjeve istog.

Mi po koji put fulavamo sa tamnoputim igracima i uzimamo ovog Mbukua koji je njezna balerinica koja razumije nogomet i ima solidan dribling i to je to. Nit kog moze pretrcat nit koji duel dobit. Pa da smo na eci peci pec birali tamnopute mislim da bismo boljeg uzeli. Ak nis drugo vjerujem da cemo nekako vratit ulaganje.
  • marcio amoroso
    38.3k
    Ivanušec je top igrač i game changer u HNL-u. Niti prvi niti zadnji koji je tražio odlazak. Odradio je dobro svoje vrijeme u Dinamu, donio nam solidan novac i to je to.

Ako takav igrač može doći u Dinamo ja sam prezadovoljan. On je automatski među 3 najbolja igrača u klubu. Osim toga dečko može pokriti više pozicija u momčadi.
  • Nogo
    4.2k
    Ivanušec, Oršić, Benković, Olmo, Broz i neka party počne :cool:
  • Laugreano
    2.7k
    Netko stvarno misli da bi nama Benković bio pojačanje?
  • emreli21
    73
    Za ovu obranu ozbiljno pojacanje. Ali ga se trebalo dovest na jesen, da za proljece bude full spreman. Njega usporedjivat s nasim stoperima je cirkus ‍♂️
  • Jos-Optimus
    3.2k
    kakav krvavi Benković
  • OsamŠest
    3.7k

Potpis. I igrač prevage i igrač odluke.. Ako je dohvatljiv, već sad ga riješit. Uz to, dobivaš automatski Pjacu u napadu ispred Kulenovića, ukoliko nitko ne želi doći zbog Petkovića haha..
  • Crni86
    6.4k
    Ivanušec bi bio kapitalac i pojačanje. Sjetimo se kako su se dobro kužili on, baturina i petko.

Ionako puno pre malo dobivamo od krila i treba nam tu igrač koji će konstantno raditi razliku.

Nije mi najdraža ona situacija s rastankom, ali na kraju svi smo ljudi i griješimo.
  • Laugreano
    2.7k
    Cak i ispod razine ove obrane je.
  • scooniepenn
    3.6k

Navodno je još kao mali žicao mamu i tatu da mu kupe dres Pierrea van Hooijdonka i 3D puzzle De Kuipa (Rotterdamske Bačve) jer je odmalena navijao za crveno-bijelo-crne.
  • dbut
    50
    Lijevi bek i špica pod hitno
    Nakon toga stoper i zadnji vezni.

Jel meni promaklo ili ni jedno ime nije procurilo u javnost? Cak ovi kvazi novinari nisu ništa objavili po tom pitanju...
  • Jos-Optimus
    3.2k
    Tražimo špicu i zadnjeg veznog, ali uvjet je da mogu pokriti lijevog beka
  • dbut
    50

Krilo koje može po potrebi igrat špicu beka i zadnjeg veznog?
    Rekli su da do zimskih priprema žele rjesit pojačanja, kad se ide na pripreme?
  • Jos-Optimus
    3.2k
    Šalim se stari, šalim se
  • dbut
    50

Ti se šališ ali Dalic je ozbiljan, koju poziciju još nije Perišić igrao u repku? :D

Nego šalu na stranu kad kreće transfer rok i nama te pripreme?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions