• jakov1
    325

Gori si od onog koji i dalje trubi da je Baturina prevara.
  • Petar86
    979
    Kako netko ima obraza prebacivati Zagorcu ista. Covjek je pola karijere zamjena i sad u 37 godini se od njega ocekuje da cupa uzasni Dinamo. Na svaku njegovu fenomenalnu obranu slijedi primljen kumpir, jebiga nije bajan ali upravo zato i je zamjena zadnjih 10 godina
  • Crni86
    6.4k
    Pricajte vi o paradama, obranama i sl, ali zagorac ima 55% obrana. Drugim rijecima svaki drugi udarac u okvir je gol?!?!?!

Nije za to zagorac kriv, nije si sam dao tu poziciju i ugovor, Kriv je onaj koji je doveo filipovica za treceg golmana. To je mogao i krkalic odradit….

A kao sto vidim nitko ovdje ne vrijeda zagorca, samo se tvrdi kako nije kvaliteta za prvog i drugog golmana dinama. Moze vam bit drag, zabavan, smjesan i sl, ali to ne znaci da je kalibar za poziciju koju ima u momcadi.
  • Petar86
    979
    Kriv je onaj koji je doveo filipovica za treceg golmanaCrni86

:100:
  • rioda
    5.7k
    To je mogao i krkalic odradit….Crni86

Vidjeli smo protiv Rudeša
  • Mihaljević
    10.7k
    Ne čudi me učinak od 55%, imamo kvalitetu golmana baš za takav učinak.

Golmana iz HNL-a smo trebali dovesti prije dvije godine kada je Kotarski branio za Goricu.

OK promašio si Kotarskog dogodi se, ali onda dvije godine nakon imaš svojeg golmana kojeg 10g hraniš i koji od 18g brani standardno, znači tri sezone za golmana od 21g je brutalno, naravno pričam o Čavlini pošalješ u klub koji nema veze sa životom da bi ti branio Nevistić (Za kojeg znaš da vuče problem sa leđima, a i nije neki golman) i veterana Zagorca?

Kome je 55% čudno? Kako smo sijali tako čemo i žeti.
  • Paggini
    29k
    Pa mislim, Dinamo nema 15 udaraca u okvir svog gola po tekmi, ima 3 ili 4. I jebiga, 1, 2 prođu i eto 50 posto.

Nije neka znanost
  • Crni86
    6.4k
    vidjeli smo ga samo jer je bilo zadnje kolo. Ne vjerujem da je filipovic bolji golman od krkalica, da je ne bi nam sad zagorac branio.

Treceg golmana realno necemo vidjet i tu je vise da popuni kadar i stvarno uleti valjda ne jednu tekmu u 3 sezone.
  • Eduardo
    21.7k
    Nevistić (Za kojeg znaš da vuče problem sa leđima, a i nije neki golman)Mihaljević

Kanta obična.
  • Jos-Optimus
    3.2k
    Tko ti je prošle godine naslov? Djed mraz? Nevistić je ozlijeđen, kad je zdrav, onda je legitimni kandidat za reprezentaciju
  • Marley
    2.3k
    @Mihaljević tebe zulja Nevistic od samog pocetka, ajd reci da nije tako...?
    Shvacam da si veliki zagovornik Cavline, pa mozda je u tome caka. Svejedno to nije dovoljno jak razlog za toliko samouvjereno izjavit "nije neki golman".
    Nakon sto nam je prosle sezone velikim dijelom donio duplu krunu. I to nakon svih onih sranja.
  • Marley
    2.3k
    jel postoji nacin da si spremim ovu kompilaciju, pokusavam, ali ne znam kako :sweat: ?
    Doduse malo mi tjera suze na oci ovaj video, jos s ovom muzikom, ma daj postat cu totalna placljivica radi tog Nevistica.
  • Eduardo
    21.7k
    evo gospodična download link samo za vas.

https://easyupload.io/t977in
  • Marley
    2.3k
    hvala puno gospodine :blush:
  • Jos-Optimus
    3.2k
    obrana protiv Monaca je i dalje najbolja koju sam vidio u Maksimiru, bolesno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.