• vjeko1701
    10.3k
    Vjerojatno je neki doprinos odlukama imao i naš dobar ulazak u sezonu uz katastrofalan ulazak konkurencije. Moguće da se zato nije ulazilo u nikakve financijske rizike već su se neke stvari odgodile do zime kada će se bolje znati kojim novcima se raspolaže. Realno i Hajduk i Rijeka i Osijek su početkom sezone izgledali kao da plešu po rubu raspada. Kriza na krizu, potresi. Igranje na sigurno sa budžetom koje se obilo o glavu.
  • Niko1986
    329
    Pa bas zate smo jos vise kriticniji nek proslu sezonu el sme ponovili iste greske. Iste.Facke

Tu se slažem. Najviše smo se veselili novoj upravi jer je trebala označiti kraj grešaka, koje su se stalno ponavljale i iskorak u svim smjerovima. Na kraju smo u istoj situaciji, kao u zadnjih nekoliko godina, izuzev sezone kada je Čačić s 34/36 ušao u sezonu.
  • Izet Hajrović
    2.6k
    Ko da smo izgubili svaku sansu u hnl a ne da smo na -7!Orc123

Igrom slučaja smo samo na -7, samo zato jer su drugi isto loši. Kako nekima nije dovoljna činjenica da smo porušili sve negativne rekorde u HNL-u? Kako vam nije dovoljno da smo gori nego u sezoni kad smo igrali ligu za bedaka? Nemojte se izvlačiti na Europu, svaka čast za to, ali ako time mislimo zamaskirati loše predstave u HNL-u, onda smo u velikoj zabludi. Tko još vjeruje da Bjelica ovo može izvući? Ja prvi ne vjerujem.
  • vjeko1701
    10.3k
    Tko još vjeruje da Bjelica ovo može izvući? Ja prvi ne vjerujem.Izet Hajrović

Ja vjerujem da može uz povratak ozlijeđenih, pripreme i pojačanja.

Pa i prvu put kad je došao je iskoran napravljen tek nakon ljetne pauze. Onaj kraj sezone nije baš bio neka velika rapsodija pod njim + jedva osvojen kup uz puno sreće.
  • Izet Hajrović
    2.6k
    Onaj kraj sezone nije baš bio neka velika rapsodija pod njim + jedva osvojen kup uz puno sreće.vjeko1701

Bio je na klupi samo protiv Intera (3:1) i u finalu Kupa. Irelevantna usporedba.
  • vjeko1701
    10.3k
    Možda, al nije donio u tim utakmicama nikakav ozbiljan pomak. Realno, finale kupa smo bili lošiji od Hajduka.
  • Praskaton
    2.8k
    Pa i prvu put kad je došao je iskoran napravljen tek nakon ljetne pauze. Onaj kraj sezone nije baš bio neka velika rapsodija pod njim + jedva osvojen kup uz puno sreće.vjeko1701

Ovo i je dio problema.Sto ljudi uspoređuju prvi mandat i ovaj sad.
    Nismo ista momcad a ni on nije isti trener.Ako ovo do sad nije bilo dovoljno da se ekipa osvjesti ne znam sta treba.
  • Facke
    4.4k
    A ja vam jamcim da bu kad tad pukle izmedu Nenada i Marica. Ak vec i nije. El Maric nebude mogel Nenada vleci za nos ko Jakirovica. U to si budete sigurne. Najbolji primjer kak nas sjajni sportki direktor dela je da smo poslali scoute vu Srbiju na preporuku jedne osobe. Palac gore. Stvarne me vise nis nebu iznenadile kaj se Marica tice. I tak nasi scouti opet gledaju jedne krile. Ove je tragikomedija ljudi moji.
  • hardek
    3.4k
    Ne znam kako itko može vjerovat. U 2 mjeseca koliko je tu, ne postoji 1 segment nogometne igre u kojoj možeš rec da smo napredovali. I nemojte mi govorit da nema vremena za treniranje, neke stvari se mogu posložiti u par treninga.

On djeluje totalno prazan i kao da ne zna gdje goni. Nakon Celtica kaže da će imati širi kadar za Lokomotivu i onda izvede praktički istih 11 a prve dvije izmjene su mu bekovi kada gubimo u hendikepu.

Cordoba, Perković, Moha su zdravi već neko vrijeme pa konstantno gledamo Špikića, Ristovskog i kombinaciju KTC/Torrente koja je primila 20+ golova u HNLu i RPGa lijevo iako vidiš da se muči tamo već dugo vremena.

Kulenović igra u crvenom, ne može duel dobit da mu život ovisi o tome a unutra je 90 minuta svaku utakmicu. Stavi Rimca, probaj sa Pjacom, lažnom devetkom, bilo šta.

Zagi dobiva sve što ide u okvir gola, pa stavi Filipovića. Jel stvarno toliko loš iako je prošle godine branio pa makar to bilo u 2. Francuskoj?

Najlakse reći svi su ozljeđeni i umorni i stavljati konstantno iste igrače i iste pozicije i očekivat drugačije ishode, nije upalilo zadnjih 10 puta al ko zna možda upali 11. To može svatko, ne treba ti UEFA Pro licenca
  • vjeko1701
    10.3k
    Ovo i je dio problema.Sto ljudi uspoređuju prvi mandat i ovaj sad.Praskaton

Naravno da se upoređuje. Postoje i ozbiljne paralele.

Ako ovo do sad nije bilo dovoljno da se ekipa osvjesti ne znam sta treba.Praskaton

Neki manje barataju osvješćenjima a malo više povjerenjem. Treći gledaju čisto upravljačku logiku. Četvrti slijepa vjera a peti povrijeđenim egom. Svatko ima nešto svoje i svoje argumente iza toga tko je bio u pravu će se vidjeti kroz 2-3 mjeseca.
  • Nogo
    4.2k
    20241216-124413.jpg

Pronađi razliku.

Ovim sam samo htio reći da smo u jako velikoj krizi i nadam se da će pauza samo napraviti dobro. Razmišljujaći, bolje da smo i sada upali u krizu nego u 4.mjesecu.Rijeka i Hajduk će morati pasti kad tad.
    Posložiti se, rekuperirati, popričati, odmoriti, dovesti pojačanja, zahvaliti se viškovima i krenuti uzlaznom putanjom. Sve držimo u svojim rukama i kada je najteže bilo, uvijek smo uskrsnuli kao fenix.
  • Efes Pilsen
    9k
    Ja sam isto siguran, bez obzira na Nenino cvrkutanje, da on s Maricem nije zadovoljan.
    Mislim, o cemu pricamo, pa to je covjek koji je javno rekao da je ok uci u sezonu s Ogiwarom i Perkovicem gdje je jedan polomljen, a drugi je staklen i defanzivno rupa. O nasim problemima s nedostatkom 6ice znaju vec i ptice na grani, nasem SDu taj problem ni ne postoji.
  • vjeko1701
    10.3k
    Rijeka i Hajduk će morati pasti kad tad.Nogo

Ma oni uopće ne moraju pasti. Trenutno i oni sami igraju sezone nešto ispod svog standarnog učinka. Mi smo krivi za položaj na tablici i jednostavno trebamo početi skupljati bodove u nizovima. Ako to napravimo, uopće neće biti bitno da oni padnu, samo da ostanu tu negdje u svom prosjeku.
  • don
    8.2k
    Tko još vjeruje da Bjelica ovo može izvući?Izet Hajrović

ja

ako ne viruješ nemoj više ni gledat utakmice, niti navijat na njima, jer zašto bi kad znaš da neće izvući?
    Jer trener sigurno neće dobit otkaz barem do 2. mjeseca, hvala Bogu
  • keppi
    220
    Mi smo si sami najviše krivi, sa samo 2-3 kiksa manje bili bi izjednačeni na tablici.
    Mene sada muči drugo pitanje, kako pobijediti Varaždin?
    Koje su naše rezerve da u subotu budemo bolji?
    Vjerojatno idemo sa sličnim kadrom...drugo poluvrijeme je išao s 3-5-2.... rekao bi da za sada to niti Neno ne zna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.