• Mladi Starac
    255
    top komentar! Svaka čast.
  • NKDZ86
    2.4k
    znači imamo najkvalitetniji kadar u ligi i sa ozlijedama, najveći budjet, ko je kriv, pa naravno trener i SD, na njima je da pokažu u zadnjoj šansi da znaju i mogu bit u dinamu. trener me jako razočarao, ne znam kaj mu je, ali čim je sina od 28.g zaposlio sve mi je jasno...pogotovo njegove reakcije kad je igrača davio u njemačkoj, to si zdrav i ozbiljan čovjek ne smije dopustit.
    ja sam nažalost izgubio povjerenje u trenera i sd, kao i u igrače, titule ne vidim, nek se vesele drugi zasluženo. dug je još put, ali više im ne vjerujem.
  • Droljo
    9.7k
    Kad god nije dobro maske padaju i pojave se nekakvi likovi sa vrhunskim idejama a ostatak ekipe se zapali i ode sve u kurac. Bit ćemo prvaci i sve bu dobro. Ne treba se puno obazirat na orgijanje ekipe koja dolazi liječiti komplekse ovod. Samo opušteno... :cool:
  • The Undertaker
    6.2k
    Ne znam kolega, moguće da ja živim u nekom drugom svijetu (balonu). Osim što je prvi pa je povijesni i što je statutarna obveza, ali ja ne vidim što je to izrazito pozitivno za klub iznjedrio članski dan. Po meni, na članskom danu ne trebaju biti PU i SD. Kome se oni opravdavaju i objašnjavaju? Oni odgovaraju IO i ako je IO zadovoljan njihovim radom, članstvo može misliti što hoće i laprdati što hoće. Članstvu odgovara IO i predsjednik i oni trebaju biti na dispoziciji, kad su već tu obvezu ubacili u statut.
    Svaka minuta koju su PU i SD potrošili na članski dan je minuta manje koju su posvetili poslovanju kluba. Kuća gori a baba se češlja.
    Ja sam možda malo staromodan ali mi ovo više liči na PR uradak da se zadovolji forma nego neki praznik demokracije. I to neuspješan jer je, koliko vidim, napravljen kontraefekt pa su ljudi dodatno popizdili kad su shvatili da ih se mulja (oko pojačanja).
    Ajmo se svi lagano resetirati i postaviti stvari na svoje mjesto. Svatko neka radi što mu je u opisu posla i sve će biti u redu.
  • San Lorenzo
    17.7k

Kakve to točno maske padaju?
    Zamisli ti drznika koji se usude negodovati u situaciji gdje klub kuburi na bod od petog mjesta i ne zadovoljavaju ih/nas chatbot odgovori o rezultatskoj izvranosti, dok djela izostaju, svi su na svojoj poziciji, nitko nije odgovaran ni za loše rezultate, nitko nije odgovoran za loše terene, nitko nije odgovoran što se stanka za obični hematom oduži na dva mjeseca...
  • Droljo
    9.7k

Znaš ti dobro kakve maske padaju i koliko novih acc se pojavi i tuguje za prošlim vremenima. Agresivno se nastupa. Da smo otkazali mariću prije mjesec dana i doveli beppe marottu misliš da bi pobjedili lokomotivu? Šta točno se zaziva ovod? Da neno i marić kažu da je na njima odgovornost? Što bi sa time dobili? Koliko puta je jakir 'preuzeo odgovornost' i ništa se nije promijenilo.
  • Crni72
    21
    Ne mogu vjerovat koja količina negative među tzv.navijačima Dinama. Istina da ne znamo za pobjedu od 1.11. Istina da uglavnom nemamo niti igru. Istina je isto tako da nam fale 3 ponajbolja igrača (Miško, Petko i Sučić) i da je Baturina izrauban. Cityu fale Rodri i Kova i ekipa se ne može sastat sa pobjedom a nama fale 3 najbolja. Sve to nije razlog za ovakvu pljuvačinu po svima razinama- od trenera, SD pa do Uprave. Dajmo im barem jednu sezonu nek odrade u miru.Pa kaj bude smak svijeta ako i izgubimo prvenstvo ali još ni blizu nije gotovo. Nek se oporave ozljeđeni + 2 pojačanja na zimu i gazimo na proljeće. Tovari su šaka jada a i Rijeku bude stala sreća. Ajmo se stisnut i na mišiće dobit VŽ i sve bude sjelo na svoje. Samo Dinamo!
  • jedan u nizu
    10k
    Svaka minuta koju su PU i SD potrošili na članski dan je minuta manje koju su posvetili poslovanju kluba.The Undertaker

Joj daj nemoj srat
  • kibic
    1.1k
    Dobro jutro Dinamovcima.

Kaj je teže to više volim i pratim ovaj klub. Dinamo je identitet i način života. Vidimo se i čujemo u novoj plavoj 2025. godini.
  • Jaro
    8.3k
    Tovari su šaka jada a i Rijeku bude stala sreća.Crni72

nazalost, vec drugu sezonu ovo je sportska politika i taktika na terenu daleko najskuplje momcadi i daleko najbogatijeg kluba u ligi...
  • ZGV
    3.4k
    Previše serete svi
  • mbzg
    103

Razoružao si sve, svaka čast na tekstu. Trebamo stati na loptu i pustiti ljude u klubu da rade svoj posao. U krajnjoj liniji rezultat je mjerilo uspješnosti nogometnog kluba, dok nam je do ne tako davno mjerilo uspješnosti bilo visina izlaznog transfera i zabijenog gola u Ligi Prvaka, sada više nismo export-import i osvajamo bodove u ligi prvaka. Prvenstvo ćemo osvojiti i ove sezone.
  • Orc123
    9.3k
    mah, ovo preraslo vise u histeriju! Bolesno je citati vise ovdje! Prosle godine gotovo indenticna situacija u hnl...istina i Bog da se ne smiju zatvarati oci nad problemom ali Bog dragi prosle godine smo bili kanta za napucavanje u Europi od amatera, sad imamo realne sanse proci dalje u LP, financijski nikad bolji, imamo normalne i demokratski izabrane ljude na celu i ovo je sad vec pretjerivanje! Ko da smo izgubili svaku sansu u hnl a ne da smo na -7! Nije dobro, ali da je tako da de mora srat pp svemu i svakome je previse.....pretjerivanje totalno! Nije dobro ali nije ni sad da se mors rusiti sve o svakoga!
  • JMastermind
    132
    Ne znam čemu panika...

Dobit Varaždin, presložit se (primarno psihički, neki team building uz nemoralne količine alkohola) preko zime, dobit dvaput tovare i Rijeku i to je -1.

Ostatak vremena smijemo kiksati jednom manje od njih, a oni će se nakiksati sudeći po pokazanom.

I broj 36 je v žepu.
  • Facke
    4.4k

Pa bas zate smo jos vise kriticniji nek proslu sezonu el sme ponovili iste greske. Iste.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.