• Mihaljević
    10.7k
    Vidovic je kvalitetniji od Hoxhe, Cordobe, Mbukua i Spikica.Facke

I to zajedno.
  • austrijanac
    4.6k
    Da se Vidovic mogao prodati ne bi zavrsio u Mainzu na posudbi! Da ga je netko zelio platiti i blizu tih 3,5milja!Orc123

1. Mi smo imali tu opciju za 3.5M, drugi ne.
    2. Zato smo doveli na posudbu lika iz Augsburga koji je prošle godine bio rotacijski igrač u 2.francuskoj

Nitko ne kaže da je Vidović riješenje, nego se ukazuje na nelogičnosti preko ljeta koje su rađene, pod isprikom niskog bloka i ostalih stvari.
  • hardek
    3.4k
    Ja bi na zimu imao po Vidovića. Odigrao je 50 minuta do sada u Mainzu, cijena mu nikad neće biti manja.

Čak je ovo idealan scenarij za nas, mi uglavnom igrače kupujemo kada su u top formi pa preplaćujemo. Isto tako smo Ivanovića prošlu zimu vjerovatno mogli dovest za sitniš kada je bio 3. opcija u Rijeci iako to u tom trenutku nebi bila popularna odluka vjerovatno.
  • scooniepenn
    3.6k

Point potpuno na mjestu, s tim da sam mišljenja kako nama napadački problem u odnosu na lani počinje i završava s Brodićem. Ne može mi nitko reći da u utakmicama s Goricom, Belupom i u subotu s Loksom Broda ne bi nešto od onih bezbroj šansi zabio. Kule ima svoje kvalitete, ali sve ono što je Kule promašio u ovim navedenim utakmicama (Protiv Lokse i Belupa dodaj tu i Špiku) je jednostavno previše za klub ranga Dinama. Kad se na to doda da Zagi jednostavno nije razina na koju smo naviknuli imamo to što imamo. Mi da smo samo dobili Goricu i Belupo i jučer odigrali X imali bi 5 bodova više i 2 boda minusa u odnosu na vodeći dvojac.
  • Orc123
    9.3k
    da imalo imas sta u glavi ne bi napisao to jer si obican trol koji se naslađuje na tuđoj nesreci. Znas dobro da je zamjena za Vidovica Pjaca i pozicijski i po svemu ali ti si tu samo da potpaljujes vatru i da seres po svemu sto se tebi ne sviđa! Ti si obican trol koji navija samo za sebe, a ne za Dinamo! I ti i tvoj alter ego ban, banana, daliban, tsliban i koji k.. si vec sve bio na ovom forumu! Covjek bez svojeg JA koji se vec nekoliko puta samobanirao s ovog foruma da bi se poslje vracao...to govori samo o tebi! Nakon ovih rijeci ocekujem ban za sebe ali nije mi nimalo zao, cak te nisam ni vrijeđao nego rekao golu istinu da si obican troll!
  • scooniepenn
    3.6k

Ne, nismo. Mbuku je primarno polušpica ili druga špica, a sekundarno desno krilo. Ne vidim u kojem paralelnom svemiru je on zamjena za Vidovića koji je nama igrao lijevo krilo.
  • Orc123
    9.3k
    eto zakljucili ste da lik ne valja jer je pazi, odigrao malo vise od 300min i samo jednom igrao u 1. Postavi i btw tabio 2 gola od kojih je jedan kakvog ne moze zabiti 20% igraca u Dinamu! Ajde duper ste objektivni! Erlic i Pongracic ne valjaju kurci jer eto ne igraju u svojim klubovima nakon kaj su dovedeni! To su kurcine od igraca...nadam se da tako i njihovi navijaci seru po njima kao mi po svojima....top!
  • Daliban
    3k
    Logično je da za te pare nismo otkupili Vidovića, iako je školovaniji i bolji igrač od Mbukua.

Nije logično da ni za koga nismo dali takve pare. Dinamo jednostavno ne može opstati s tolikom razinom ciganjenja.

Mi tu pričamo o želji za napadačem koji će konkurirati Petkoviću odnosno biti na njegovoj razini i ako igraju u paru. Takvi napadači koštaju preko 10m eura. Može ti se otvoriti prilika da ih dovedeš za 5-10, ali trebaš pravovremeno reagirati. Mislim, možeš i za 200k, ali za to ti se stvarno treba potrefiti kao na lutriji.

Sreća naša da nismo doveli onog Buksu, to bi bio promašaj.

Vidjeli smo ljetos da bi nas kvalitetan lijevi bek koštao oko 4m eura pa smo ga popušili. Ista je stvar i sa stoperima.
  • Daliban
    3k
    da imalo imas sta u glavi ne bi napisao to jer si obican trol koji se naslađuje na tuđoj nesreci. Znas dobro da je zamjena za Vidovica Pjaca i pozicijski i po svemuOrc123

Mbuku je profilno gledano zamjena za Vidovića. Govorio sam to u startu, a slobodno poslušaš i kako ga Marić opisuje - kao igrača koji je dobar protiv niskog bloka.

Ne, nismo. Mbuku je primarno polušpica ili druga špica, a sekundarno desno krilo. Ne vidim u kojem paralelnom svemiru je on zamjena za Vidovića koji je nama igrao lijevo krilo.scooniepenn

I Vidović je primarno polušpica pa je nama igrao lijevo krilo.. Zapravo, Mbuku je više krilo nego Vidović, ali nebitno. Pričamo o sporim igračima koji su solidni na malom prostoru i kombinatorni, zapravo im je to forte.
  • SjevernaStrana
    2k
    Što i kako se radilo ovo ljeto najbolje govori to da se do Svih svetih po raznim temama plakalo redom za B. Šutalom, Emrelijem, Bulatom, Tolićem, Bočkajem itd. Ispričavam se ako sam nekoga zaboravio. Sad je na red stigao i Gabriel Vidović.

Svi su u manjoj ili većoj mjeri dali neki svoj doprinos igrama u Dinamu, ali nitko dovoljno da bismo rekli da je pojačanje ili da će činiti konkurenciju u momčadi jačom i osobno sam bio sretan što smo ih se riješili. Problem je što smo momčad ponovno napunili igračima sličnih karakteristika kao i ovih gore nabrojanih pa se sada i oni čine pojačanjima.

Bio sam protivnik transfera Pjace te sam se nadao, kad ga već dovodimo, da će doći još neko bolje krilo.
    U kontekstu usporedbi s Vidovićem ovo je jedan od rijetkih slučajeva gdje se moram složiti s Orcom i reći kako smo za manje novaca dobili sličnog igrača. Vjerujem da će učinak na kraju sezone potvrditi isto.
  • hardek
    3.4k
    Mislim da je naš budžet na ljeto bio baš mižerija. Želim vjerovat da su se riješavali nekih kostura iz ormara starog vodstva i da na zimu krećemo sa boljeg stajališta nego na ljeto.

Kažem želim vjerovat i nadam se da je tako, jer ako se nastavi ovaj trend neće biti dobro.
  • Daliban
    3k
    Ma iz napisa po medijima se vidi na kakav kvalitativni razred mi ciljamo. Na stranu konkretna imena koja se spominju, možda nikog od njih ne dovedemo, ali da se iščitati razina na koju ciljamo. Uopće nisam optimističan i svaki dobar igrač kojeg dovdemo biti će pozitivno iznenađenje.
  • Zagi
    8.7k
    trazite samo razlog da se sad sere po svemu i svakome!Orc123
    potpaljujes vatru i da seres po svemu sto se tebi ne sviđaOrc123

i njihovi navijaci seru po njimaOrc123

Samo zadnjih pola sata. Svaki post.

Klinac, ajd dosta.

edit: vidim mod već reagirao, pohvale
    uklonite ili ne
  • badjibadara
    4.1k
    Što i kako se radilo ovo ljeto najbolje govori to da se do Svih svetih po raznim temama plakalo redom za B. Šutalom, Emrelijem, Bulatom, Tolićem, Bočkajem itd.SjevernaStrana

Emreli i Broda bi dali značajan doprinos u današnjem omjeru snaga.
    Ako je bilo razloga da se raziđemo sa Emrelijem (ogromna plaća), za Brodića ne vidim niti jedan valjan razlog, pogotovo sa ovom zadnjom pričom sa Kevinom Carlosom. Puno toga mi tu ne drži vodu. Netko je u svemu ovome debelo potkapacitiran. Vjerojatno mi navijači koji ne vidimo taj viši cilj.

I priča sa Boškom je čudna. Ogroman transfer, forsira se nakon teške ozljede, griješi, spor... Kada konačno pokaže znakove života, pokloni ga se u Belgiju.
  • SjevernaStrana
    2k
    Za Brodića se slažem i namjerno sam ga izostavio jer njega nisam nikada gledao u kontekstu prvog napadača i ovo što je on odrađivao je sasvim u redu. Ovdje ima ljudi koji misle da su neki od igrača koje sam spomenuo dobri za prvih 11 Dinama koji cilja naslov prvaka te igranje u Ligi prvaka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.