• Blueshadow86
    2k
    Cirkus se nastavlja...igra i bodovni učinak u HNL-u su sramotni, a i skandalozni, a i dalje svi na pozicijama kao da smo prvi s 10 bodova prednosti!
    Ruganje i pljuvanje direkt u facu svima nama.
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    Jbt kad samo pomislim da smo mogli dobit Buksu za 4 milje i nismo htjeli ulazit u rizik ,bože ko od višestrukog prvaka Hrvatske ,išao u lp ti nemaš za biber. Ponekad se pitam što bi se desilo da nismo ušli u lp???
  • dinon7
    1.3k

I kapetanu, osobi koja je razjebala pola svlačionice -
    Ristovskom.
    Plus na sve to još dodaj Mišića i Ademija, te Bockaja koji je njegov miljenik još iz doba Osijeka, ispada da pola prvih 11 već imamo za proljeće.
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    Ako su Marić i Zajec stručnjaci za sportsku politiku a svi ostali za financije,jebali smo ježa
  • MarK
    812
    Ponekad se pitam što bi se desilo da nismo ušli u lp???Kujtim Shalla

Po svemu ispada da ćemo idućim neigranjem u LP rasprodati sve što vrijedi da preživimo i spasti na rang Varaždina.
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    Pa ispada tako,sarkazam ili ne . Ljudi sa zone , čije mišljenje izuzetno cijenim ,još na početku ljetnog prelaznom roka su rekli šta nam treba. Sve onako kako se uspostavilo da i danas imamo isti problem na istim pozicijama. Za napadača sam i sam rekao da nam treba pravi napadač ne takozvani 3. Špica jer ak se Petko ozljedi a to je neizbježno nemamo zamjenu. Sve danas i dalje isto,isti problemi a mi amateri to govorimo već više od pola godine. I on nama svima sere da je ljetni prijelazni rok odlično odradjen. Ma ne rise . Dokaz da je uhljeb. Pa di su ti famozni kontakti,poznavanje jezika. I ja govorim više jezika pa šta kad to ne koristim ni za što. Od svih silnih veza on zaposli Među koji neznam imal mobitel uopće i Tomu . Trebao je i Jelića i maru o da se krug zatvori. Sad iskreno sumnjam i u zajeca i sve u odboru . Svi su mi pali iskreno u očima .
  • Danko
    1.3k
    Nadam se da naš sd nebude samostalno odlučivao koga dovest na zimu jer njemu da daš zadatak da kupi odojka za novu godinu on bi kupio kokoš s objašnjenjem da je odojak preskup.
  • CastAway1986
    2k
    Iskreno ja sam za otkaz ,moj dojam je da je s većinom transfera pogriješio jer se neke ocjene mogu dati na osnovu lose HNL polusezone a pogotovo nakon onih izjava od sinoć..S obzirom da u klubu nemaju neku ozbiljnu opciju za tu poziciju ili nekog asa u rukavu onda sam i ocekivao da ga ostave u klubu..Nadam se da će odraditi bolji posao na zimu jer se sad neće moći izvlačiti na nekakvu štednju ili ostale floskule...
    Što se trenera tiče očekujem puno više od Bjelice , naravno ima kadar koji nije sastavljao i ozljede koje su nas pokosile, ali bodovi iz Lige prvaka ga neće vječno držati u igri..Vjerujem da će i sam tražiti neka imena samo se nadam da to nisu ona stara poznata svima..
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    Bjelica će pobjediti Milan ,naći će formulu. Ali to neće promjeniti činjenicu da imamo prevaru za sd . Kad sad nije otišao neće nikad . A kad ga potjeraju bit će kasno . Niti će tovari osvojiti prvenstvo niti rijeka. Mi smo ga poklonili
  • Cif
    139
    a zašto onda obožavani bjelica ne nade formulu za HNL.Kaj igrači su nesposobni u HNL a sposobni u ligi prvaka.Il se utakmice biraju kak kome odgovara.Danas ću igrati al protiv lokse mi se Neda igrati.E to je trenerov posao da igraju HNL približno ko ligu prvaka
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    trener ih može staviti kao što jeste. I onda ih potjerati kao što hoće. Može on biti i htjeti biti frend sa njima,pedagog. Ali kad njegov posao visi, a ti mu ne uzvraćaš ideš van. Polako,živi bili pa vidili. Nije bjelica od jučer. Jako se dobro sjećam prvog mandata i tekme protiv rudeša . N ko više nikad nisu ponovo dobili šansu. Ovi što se šetaju protiv lokse i mašu rukama, uvjeren sam da više toga neće biti
  • Cif
    139
    jedino me strah da krivi ostanu a senatori da još više preuzmu momčad
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    I mene ,ali se nadamo najboljem. Za mnoge je ovo zadnja šansa pa mislim da će doći iz guzice u glavu
  • Dadox
    62
    Mnogo pljuvačine,a jučer na članskom danu nas nema 100 u dvorani.Prvi puta ti se pruži demokratska mogućnost,dođi i pitaj i četvrtina dvorane prazna.Lakše je doma iz fotelje pametovati i lupati po tipkovnici.Kladim se da vas 3/4 nije bilo ni na tekmi jučer.Ovo se ne odnosi na Captain Americu.
  • Facke
    4.4k

I da je 30.000 bile dobili bi iste te floskule za cujti!

Normalne lafke je reci da 3/4 nije bile scera na tekme.
    Evo ja nisam bil na tekme. I gde je problem? Nazalost si nemrem male male priustiti same 200-250 € za put v Hrvatsku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.