• Jurki
    13.4k
    evo rjesenja za nas problem. Ako nitko ne zna kojeg sda dovesti. Angazirati tu consulting firmu.
  • Pacho
    80

Jel znas vise o tome? Zasto se to nije rijesilo?
  • Haza
    6.9k
    gdje nemaju svi koji bi možda trebali imati sve informacijeblubach

Ja sam Sanjinu i privatno pisao, njegovo komentiranje na Forumu, posebice jer svi znaju tko je, je pod paskom novinara, šire javnosti, pa čak i drugih navijačkih skupina. Uz sve, bilo koji komentar njega na forumu se maltene gleda kao stav kluba, a nisam siguran da on za to ima odobrenje svih tijela u klubu, iznošenje informacija bez suglasnosti određenih tijela kluba je vjerojatno kršenje internih pravilnika kluba.
    Došli smo do toga da ekipa na Forumu piše predstojniku predsjednika kluba u LP, i još se ekipa ljuti što eto Sanjin nema vremena odgovarati na sve poruke.
    Može Sanjin imati energije, voli Dinamo, i to poštujem, ali on na ovom Forumu ne smije pisati ništa osim stvari koje su informativnog sadržaja. Osobno smatram da je i to previše. Nek si napravi novi nick, neka se svađa s Hazom, ali da on ne zna tko sam ja, a ja tko je on;)
    Potpuno je nebitno dal' je bio u pravu ili nije, interes prema nekom igraču ne smije biti tema na ovom javnom forumu, posebice od visokog rukovodstva kluba.
  • Daliban
    3k
    Pojma nemam. Vidim samo da to postaje praksa kroz Belinha i Mikića, a ljetos nam je već Pajsar otišao za Parmu.
  • Paggini
    29k
    Mi tu pričamo o pojačanjima i čemu sve ne, ali Mikić i dalje nema ugovor. Top 2 talent za mjesec i nešto sitno postaje slobodan pregovarati sa apsolutno svima i otići bez odštete.

Mi najbolje talente više ne možemo zadržati u klubu kao tinejdžere niti ih pridobiti na ugovor, a kamoli da ćemo dovoditi nekakva klasna pojačanja. Doslovno u vlastitom dvorištu ne možemo uvesti reda, ni vlastitu djecu ne možemo pridobiti na svoju stranu.
    Daliban

Ovo prolazi ispod radara zbog rezultata prve momcadi, ali je po mnogočemu dugorocno puno štetnija politika od krivih (ne)dovođenja na ljeto.

Pričalo se da se neće davati basnoslovni prvi ugovori juniorima, da se ne dovedemo u situaciju Rukavine i ostalih sa 300-400k ugovorima koje ne možemo nikome iskrcati, što je "racionalno", ali s druge strane se događa potpuno zanemarivanje najvećih talenata škole - što sa strane trenera, što sa strane sportskog sektora.

Ruku u vatru bih dao da nadležni nisu ni vodili razgovor konkretni sa Mikićem, o njegovoj budućnosti i planovima koje imamo s njim u Dinamu.

Već sam spominjao, ako Mikić ode neću ga ni kriviti jer tretman koji dobiva u Dinamu je sramotan. Na stranu to što ne igra, ali najboljem igraču juniora i Hrvatske na toj poziciji u toj generaciji ne davati priliku ni ugovor je SRAMOTNO.

Koju poruku to šalje drugim juniorima i kadetima?
  • Ivdzo11
    4.6k
    Pa jebes mi sve ako ovo nije za tužiti, smecari novinarski

Screenshot-2024-12-15-15-58-39-431-com-facebook-katana.jpg
  • MasniBrkMarkaViduke
    32
    Sad kad nam bara uzme Mikića pa nam se još jednom zahvali na suradnji.
    To će bit slatko
  • NitkoBitan
    20.6k
    Kakvo smece mrtvo. Cuj Mamic imao autoritet kod sudaca... pa placao ih je!

Drago mi je da se lagano izlazi iz ormara pa dugorocno znamo s kim smo na cemu.
  • Daliban
    3k
    Pričalo se da se neće davati basnoslovni prvi ugovori juniorima, da se ne dovedemo u situaciju Rukavine i ostalih sa 300-400k ugovorima koje ne možemo nikome iskrcati, što je "racionalno", ali s druge strane se događa potpuno zanemarivanje najvećih talenata škole - što sa strane trenera, što sa strane sportskog sektora.Paggini

Jebiga, ne bi da nisam pisao o tome nakon Marićeve proljetne presice. To ciganjenje s klincima je egzistencijalna ugroza za klub poput Dinama koji ovisi o vlastitoj akademiji. Nadam se da ćemo se dovesti u red te da će sve ispasti okej jer ne želim ovdje biti u pravu.
  • Matbv
    48
    Problem uprave ,sportskih rezultata , poretka na tablici nije glavni problem. Problem je srozavanje imena i ugleda kluba pod ljudima za koje smo vjerovali da neće ići istim ili sličnim putevima ko oni prije. Razumljivo mi je da glave ne padaju kolo prije kraja ali neke kazne bi trebalo bit ,moglo se stavit Bjelici u ugovor ako će imati niz negativnih rezultata da mu se dio iz ugovora neće isplatit ,tak i igračima.
  • CUCAK
    260
    e da su neki ovako aktivni bili za vrijeme mamica...
  • CUCAK
    260
    da Petković, Mišić i Bjelica bi sigurno pristali na takve ugovore... cudno kako se niti jedna drugi klub nije sjetio takvih ugovora
  • čovjekjogurt
    952
    Može se ugovoriti sa igračima da im plaća uvelike ovisi o osvajanju prvenstva. Dinamo ima najveći proračun, favorit je u svakoj sezoni i može se dogovoriti sa igračem da mu je plaća recimo 400 tisuća a ako osvojimo prvenstvo sjeda bonus i plaća mu na kraju dostiže 600 tisuća. Onda sigurno ne bi bilo igranja preko volje, biranja utakmica i onaj dvadeseti u rotaciji bi bio vrlo motiviran i navijao bi svim srcem za dobre rezultate kluba.
  • Paggini
    29k
    Jebiga, ne bi da nisam pisao o tome nakon Marićeve proljetne presice. To ciganjenje s klincima je egzistencijalna ugroza za klub poput Dinama koji ovisi o vlastitoj akademiji. Nadam se da ćemo se dovesti u red te da će sve ispasti okej jer ne želim ovdje biti u pravu.Daliban

Da se razumijemo, mogu opravdati njegov stav jer sam ga shvatio da juniorima neće davati basnoslovne ugovore čim napune 18, nego će dobivati racionalnije ugovore, koji će se podebljavati ala primjer Sučića.

I to mi je ok, nemam problem s tim sentimentom.

Ali imam problem s ignoriranjem i zanemarivanjem proizvoda naše škole. Kao, mogu pojmiti da se sjebe s procjenom igrača, to mi je jasno da se dogodi i žao mi je što se dogodilo Dinamu ovo ljeto. Pokazuje neznanje i neiskustvo, ali mogu shvatiti kako se dogodilo.

Ali što ne mogu shvatiti jest da Mikić dva tjedna prije isteka ugovora nije zakaparen i da s njim nije potpisan ugovor. To vrijedi i za ostale juniore koji spadaju u tu kategoriju.

To nije pogrešna procjena, razilaženje u mišljenju ili nešto treće - to je čisti nerad i zanemarivanje škole.

Ono što bih očekivao od snažnog SDa koji ima viziju jest potpisivanje svih perspektivnih juniora, razgovor s trenerom i igračima (Ristovski, Ademi..) da se njihova uloga treba ograničiti radi boljitka i budućnosti kluba, da se neće obnavljati ugovor s njima i sve što sljeduje. Pa se ti ljuti moj Panucci...

Ovdje nemamo ništa od toga, Bjelica vodi svoju neku bizarnu politiku s igračima gdje gura perpetualno igrače koji ništa ne pokazuju, ubacuje Periće u napad, Mohu na krilo, Špikića vječno drži a igrače koji pokazuju potencijal ala Stojković, Bernauer, Mikić, Pavić drži u podređenom položaju, a s druge strane Marić ne znam ni šta radi ni ima li ikakav plan niti vjerujem da je u komunikaciji s Bjelicom po pitanju ičega.
  • Pacho
    80

Liverpool daje takve ugovore. Ne vidim problem ako se radi o razumnim stvarima poput osvajanja lige, ulaska u skupine LP ili EL, itd.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.