• Olmic
    3.8k
    Potajno se nadam da ce ih ova sramocenja u zadnjih mjesec dana natjerat da ako treba i preplate igrace, ali da dovedu prava pojacanja i neka potrose ako treba 10 milja eura
  • Peškaman
    5.4k
    Timija Elšnika.Tongo Doumbia

'Da, Dinamo je bio ozbiljno zainteresiran, kao i Hajduk. No, Dinamo u tom trenutku nije mogao ponuditi iznos koji je Zvezda dala, dok je Hajduk bio još dalje zbog svojih problema. Zagreb je bliže Mariboru, ali to nije ovisilo o meni. Olimpija je postavila cijenu, a Dinamo je nije mogao platiti. Na kraju je Zvezda bila ta koja je imala snagu i mogla ispuniti tražene uvjete.'

Osim Elšnika i Buksu nam je "oteo" Midtjylland.
  • Haza
    6.9k
    ali šta smo mogli dobiti od njega i šta smo dali njemu da možemo reći da suradnja nije dobra po klub?Paggini

Teško je naravno reći da nam je morao/mogao dati xy igrača, jer na kraju dana ne odlučuje Bara nego klub od igrača.
    Ali dojma sam da će nas namagarčiti s Belinhom, po meni razvijanje igrača koji nije vezan čvrstim stipendijskim ugovorom je suluda opcija, a skoro svaki igrač u klubu koji je pod Barom nema čvrsti ugovor.
    Oko Belina, evo mene zanima kakva je situacija, osim što ga vodimo u Brazil, forsiramo u kadetima, jel potpisao novi ugovor i do kada?
    To je ono što mi dajemo Bari, renome ponajbolje omladinske škole u Europi.
    Misliš da bi Belinho s Kustošijom bio danas na turniru u Brazilu?
  • Crni86
    6.4k
    Kevina Carlosa (čekao nas do zadnje)Tongo Doumbia

Nije li i za njega bilo demantirano iz kluba da ga ne zelimo?

Da li je ovo pouzdana info da smo ga zeljeli ili samo naklapanja?
  • Tongo Doumbia
    5k
    Bili smo Kevinu Carlosu prva opcija.
  • Paggini
    29k

Naravno da ne mislim, jasno je zašto Bara šalje igrače u Dinamo, ali mi preuzimamo taj rizik jer očekujemo da će potpisati seniorski ugovor s nama. Koji su uopće načini da ga vežemo uz klub s 15 godina?
  • Borovljanin
    138
    Sol na ranu je što mi u ovom rezultatskom rasulu nismo razvili niti jednog mladog igrača. Da bar možeš reći, da rezultat je bio los, ali igraju nam 2-3 mlada pa smo barem imam to, ali ne. Samo Pavić, na kapaljku. Stojkovica i Kacavendu ne računam kada imaju 3-4 godine seniorskog nogometa.
  • Crni86
    6.4k
    prema tome pretpostavljam da su postojale i neke konekcije onda izmedu kluba i igraca?

Jer to je na ljeto demantirano na temi transferi rasprave. Receni je kako nikad nije bio u nekom planu i da su to medijsko-managerska naklapanja i nista vise.
  • Omake
    4k
    https://ludonautics.com/

Bivši šef recruitmenta u Liverpoolu, koji sudjelovao u dovođenju Kloopa, Slota i Salaha ima consulting tvrtku. Link je gore. Jedna od nuđenih usluga je i preporuka trenera. Možda nekomu zatreba.
  • Haza
    6.9k
    Koji su uopće načini da ga vežemo uz klub s 15 godina?Paggini

Stipendijskim ugovorom do 18 godine. Onda sa 17 godina ako se pokaže talentom, ideš na profesionalni ugovor, ako igrač ne želi, onda od 17 do 18. grije klupu.
  • Paggini
    29k

Pa i stipendijski ugovor nije neko vezanje, šta ne? Svejedno može otići uz potencijalno plaćanje neke mizerne naknade.
  • ElDorado
    714
    Čim Bara hvali Marića i kak se s njim sve da dogovoriti nije dobar znak za klub. Za Baru je
  • blubach
    604
    Sanjin je na forumu napisao da ga nismo gledali, Marić jučer kaže da jesmo. Nije na meni da kažem tko je lagao, ali netko očito je.Haza

Osvrnuo bih se na ovaj dio komentara gdje se pitam postoji li opcija da zapravo nitko nije lagao nego jednostavno postoji manjak komunikacije i/ili povjerenja u klubu gdje nemaju svi koji bi možda trebali imati sve informacije?
    Ako je tako, to je onda užasno dubok i neriješiv problem s trenutnom garniturom...
  • Daliban
    3k
    Mi tu pričamo o pojačanjima i čemu sve ne, ali Mikić i dalje nema ugovor. Top 2 talent za mjesec i nešto sitno postaje slobodan pregovarati sa apsolutno svima i otići bez odštete.

Mi najbolje talente više ne možemo zadržati u klubu kao tinejdžere niti ih pridobiti na ugovor, a kamoli da ćemo dovoditi nekakva klasna pojačanja. Doslovno u vlastitom dvorištu ne možemo uvesti reda, ni vlastitu djecu ne možemo pridobiti na svoju stranu.
  • Omake
    4k
    tako je. Klub dobiva par 5 tisuća po godini provedenoj u klubu ako je prvoligaš prvoligaš. Dvije tisuće za drugoligasa, tisuću za sve niže klubove.
    Zato tipa Brentford nema akademiju nego samo drugu momčad jer se ne isplati kada ti za siću veći klub uzme talente.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.