• DrawTube
    5.7k
    ja mislim da čovjek u 9/10 postova spominje crnce i zamjenu stanovništva
  • Jay
    138

Privatni život nogometaša me zanima jednako kao prošlotjedna vremenska prognoza za neko selo na sjeveru Paragvaja. Ne znam što se točno događa/dogodilo, ali nije Valentina zapucala 7 zicera.

Jedno je biti ljut i razočaran, svi smo. Kao što je netko gore napisao, zadnjih 20 min gledam u prazno, tipkam po mobitelu pa ne možeš ni to više jer si potpuno bezvoljan i nervozan. Teško je prihvatiti da smo na ovo spali, ali sasvim druga stvar je ići u teorije zavjera i kriviti sve i svakoga osim ljudi koji snose odgovornost za ovu povijesnu sramotu.
  • Hrvatski Gradjanski
    20
    Primjetih. Kad se sjetim koliko su ljudi kose čupali po glavi kad smo mi to prepjevali u našu monotonu deračinu bez melodije prije 20 godina.
  • rioda
    5.7k
    Naših prvih 11 i prvih 11 Lokomotive jučer, na koliko smo pozicija bolji od njih?
  • Carrasco
    4.5k
    na svakoj, ta momcad od jucer je bila bolja od Celtica koji je uvjerljivo prvi u prvenstvu gdje ce vjerojatno i zadnji klub u ligi prezimiti u Europi
  • Crni86
    6.4k
    na golmanskoj sigurno nismo. Subaric je jucer imao 8 obrana.

Lijevi bek, desni bek, zadnji vezni, desno krilo, napadac to su sve pozicije di je loksa jucer bila bolja od nas
  • Boycie
    1.6k
    Ne vidim ni po cemu je Kule bolji od Mudrazije. Dapace, osobno mi je jako zanimljiv igrac. Jucer nas je sam dobio.
  • DZGIS
    1.5k
    Vrba je baš gospodin

Screenshot-20241215-183934-Instagram.jpg
  • IvanS
    225
    Ne vidim ni po cemu je Kule bolji od Mudrazije. Dapace, osobno mi je jako zanimljiv igrac. Jucer nas je sam dobio.Boycie

Opet usporedba koja nema smisla. Kule je napadač i trebao bi zabijati golove (ne radi to već dobrih pet šest utakmica ali je napadač), Mudražija je veznjak i treba ga gledati kao veznjaka.

Općenito, nema mjesta tolikoj negativnosti!
    S transferima isto ne treba srljati jer će se vratiti Bruno, Mišić, Sučić i Nevistić. Perković je tu također.
    Njihovim povratkom dobiti ćemo na mentalnoj snazi, Bati je uz njih opušteniji i sigurniji, Rile neće biti jedini, a i mirniji je kada su svi na okupu.

Tvrdim 100% sigurno da bi i Kule bio mirniji i sigurniji da je spomenuta ekipa na terenu (to je ujedno i dokaz da je u glavi slab, te mu se sve to vraća kroz katastrofalne reakcije).

I sljedeća stvar koja daje razlog za optimizam su pripreme nakon kojih se (nadam se) ne bi trebali po terenu vući k'o babe već odrađivati zadatke maximalno (kako se popularno kaže 120% od sebe).

Ako će se ići u transfere, onda zadnji vezni i lijevi bek.
    Svi želimo napadača, ali kako rekoše prije koji dan, Bruno uzme mjesto i ne pušta. Mada bih ja doveo i golgetera.

Dojma sam da smo u zadnjih 10ak utakmica imali poluspremnog Vugrineca da bi danas imali barem 10 bodova više! Stvarali smo šanse ali akteri nisu bili dovoljno sposobni za neke čak i najjednostavnije zadatke...

Uglavnom ekipa, nema brige, zaostatak je odličan kakav je mogao biti da je konkurencija sposobnija, proljeće je naše i uzimamo naslov!
  • Nousername
    732
    Ima li igdje video kortea sa tekme?
  • masacusec
    4.2k
    Pa rekao je ovaj jedan da će ovaj drugi uskoro iz bukse pa će da bude.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.