• Tom Hanks
    3.3k
    Pa procijeni dal je molitva kriva....Kaj je

Gle čuda procjenjujem da veze s vezom nema molio ti ili ne..
  • Mikato01
    38
    Vozim se u vlaku i idem 50 km do doma otkud sam otišel na ovo gostovanje plus Cinestar, sreća da su ovakvi (čast izuzecima kao @Boycie) ostali gledat tekmu na forumu, a oni koji budu uvijek došli su došli i ovaj put. Pojedini su zazivali bog zna kaj u Cinestaru, pa kaj niste došli? Tam vam je toplo ko i na forumu, nije zima ko na tribini. A neki su i došli i srali, ali pod svojim nickom s foruma. Reci bar kak se zoveš, nebu ti se nikaj dogodilo u Cinestaru, ne živimo u doba samoprozvanog tate. Tolko od mene, vidimo se na Varaždinu.
  • Jay
    138
    Nakon ove utakmice je poželjno sakrit se u izolaciju, bez interneta i komunikacije s drugim ljudima.
    Lik par redova niže od mene urla protiv Bjelice, ovaj iznad mene bi maknuo Zajeca, ovaj kraj mene bi Kulenovića poklonio Segesti, ovome je KTC krivac za sve, drugome Špikić igra jer ima neki dogovor s Bjelicom, trećemu je voditeljica Valentina kriva iz ne znam kojeg razloga, desetom Petković glumi ozljedu...
    Dođem doma, nije mi ni do čega, pred ulazom me uhvati susjed i krene kako je sve to namješteno i prodali smo prvenstvo Plenkoviću da dobijemo stadion i novce od presude. Ulazim u stan prva rečenica eto ti tvoj RPG beskorisni. Portale ni ne želim otvarati, kao ni whatsapp jer čekaju tri poruke navijača drugih klubova.
    Onda se čudim tovarima kad vide zavjeru u svemu. Naši su podivljali nakon 3 mjeseca očaja, bojim se zamisliti što bi bilo nakon 20 godina.
  • Benito
    1k
    Lik par redova niže od mene urla protiv Bjelice, ovaj iznad mene bi maknuo Zajeca, ovaj kraj mene bi Kulenovića poklonio Segesti, ovome je KTC krivac za sve, drugome Špikić igra jer ima neki dogovor s Bjelicom, trećemu je voditeljica Valentina kriva iz ne znam kojeg razloga, desetom Petković glumi ozljedu...Jay

Doslovno to. Stojim na tribini gledam u prazno od muke, s burazom ni ti ne komuniciram jer nemrem a ovi okolo, kako se sjete takvih gnjusnih uvreda reć u par sekundi...svaka im čast
  • Mali dioničar
    16.3k
    trećemu je voditeljica Valentina kriva iz ne znam kojeg razlogaJay

Stani, kak ovo ne znaš?
  • IceMan
    2.4k

Ma zna, zato jer je od Livaje bivša.
  • ZgDLions
    571

Pa nogomet je sport niskih strasti, ak ide dobro euforija, veseliš se na tribini sa nepoznatim ljudima, plačaš cugu u birtiji svima, ak je banana, vrijeđanje, zazivanje svega isvih, agresija, tuga…
    Kaj bi mi bili drugačiji, ak zaredamo par pobijeda i boljih igara, evo ti euforije ponovo.
    Samo navijači klubova sredine tablice koji se poslovično ne bore za ništa manje drame.
  • OldSchoolZG
    251
    Loše vreme, dež/kiša curil/padal celu noč/dan , loša forma.Bjelica potpuno zgubljen.
    I mnogi smo znali kak bu se ovo zgodilo.

Zadnja pobjeda 5.11 v Bratislavi. Bjelica nemre nikog dobit , nema dunsta/pojma kak zajti iz
    ove krize.
    Najgora obramba Dinama v zadnjih 40 let kajti/jer v obrambi imamo ljude kateri su potpuno nezainteresirani i samo delaju kaos v klubu.
    To je potvrdilo več dosta ljudi , Bjelica,Ristovski,Ivković, Sopić , Lončarević , Ibanez.
    https://net.hr/sport/nogomet/luis-ibanez-o-dinamovim-problemima-sa-stranim-igracima-3364bf18-ae82-11ef-b742-367cdb7aa3bf

Gabriel je opet kriv za gol (prvi) , stoji navek par metrov od svog igralca.
    Iz tekme v tekmo. Torrente, Theo , Max se trudiju no stalno grešiju.

Strah me je če Marić ostane klub bu zgledal kak Dinamo Afrika a ne Zagreb/Hr.
    V Engleskoj (7 od 11 su črni) a v Francuskoj (9 od 11 su črni). To nisu više EU lige več afričke.
    Želite li to i kod nas ?
    Kad sam ja bil BBB (do 2005) mi smo im hukali svak put gda su primili loptu.
    HDZ kani do 2030 dopelati 500 tisoč črnih delavcov/radnika, ljudi najebali smo.

Naši domači dečki su isto tak loši , Kule, Špika, Stojko,Kača, Pjaca i svi ostali. Nigdo ne igra trenutno
    kak spada. No oni su naši, Zagrepčanci ili Hrvati.

No ni sve tak črno ima još cajta. Če/ak danes daju otkaz treneru, Mariću i najdu trenera kateri zna
    voditi limitirano ekipo (je , Dinamo je takav) da se vlovit RI i osle/tovare. Pobogu Olimpija ih je
    razvalila, ili pak Slovaki.

Ljudi stvarno voliju ovaj klub i to se vidi na svakoj tekmi, mlajši (BBB) ju jučer dali sve od sebe
    a i mi +40 nismo bili za bacit.
    Bili bumo mi prvaki i ovo leto, vse bu došlo na svoje !!!
  • ZrnTSCHeZ
    512
    Bilo je jučer puno negative na tribini, na momente i toksičnosti.

S obzirom na 13/30 bodova u mandatu (najskupljeg) "generala", a što je povijesno najlošija sekvenca dinama u HNLu ikada, može se razumjeti ljude da su nakon tri mjeseca ovakvih prezentacija ogorčeni i frustrirani.

Znam da ovdje vrvi onima koji su na Kamenitim vratima molili da dođe i koji su i sada apologeti, al jbm nebre ti 10 tekmi "nikad slabijeg HNLa" biti slučajnost...brdo nelogičnih poteza vidljivih i laiku, tvrdoglavost pa čak bi rekel i inaćenje.

Sprdalo se ovdje Đalovića, a lik s limitiranim kadrom prvi i par golova samo dobili...dok nama samo u zadnje dve HNL tekme suparnička desna krila i bočni rade dar mar kraj Hohxe/Pjace i RPGa.

Feta Fetai je više puta glavom odnesel loptu u skoku od Kuleta, po terenu je djeloval kak Ngolo Kante za siromašne, bez jebemti ulazil u duele s duplo većim igračima (Teo, Kule)...nažalost takvu srčanost i borbenost kod nikoga od naših nisam vidjel...Kač se najviše trudi, ali dobar dio nažalost ostane samo na trudu. Ako nam je Pavić najjači junior, onda nam budućnost nije blistava. Nisu krivi Rile, Špika i Kule kaj igraju unatoč svojim lošim izdanjima, kriv je onaj tko ih stavlja neprestano iz kola u kolo i koji ih ne mijenja za vreme tekme kad mu oni ne vrate na terenu.

Nakon tekme zaletilo se par ljudi prema loži pa su intervenirali zaštitari, većina iz uprave i "koordinator između tijela udruge" su se brzo pokupili, ostal je Pavličić-Bekić iz nadzornog (ak sam ga dobro prepoznal) da "upija" bijes i razgovara s navijačima.

Vezano za raspravu koja se ovdje razvila između pripadnika Ilice i nekolicine ostalih: bacanje baklji i prekidanje tekmi dok još uvijek postoji mogućnost za bodove i kakav takav momentum na terenu (a nije jučer prvi put da se to desilo jer bilo je i pred dva tjedna u školjci), bez obzira na dotašnji nepovoljni tijek zbivanja na igralištu, pri čemu se u pravilu pjevaju pjesme koje veličaju BBB, a ne klub, razumljivo kod navijača dinama koji nisu dio grupe izazivaju dojam da je takvo ponašanje svrha samo sebi.

O ogromnim novčanim kaznama, uvjetnim zatvaranjem (smanjivanjem kapaciteta) tribina i zabranama gostovanja da i ne pričam.

Pohvalno je za "demokratske" promjene koje su inicirane i iznijete od grupe, al to ne može biti doživotni kredit ili alibi za sranja i izigravanja vlasti iz sjene jer se onda postavlja pitanje dal je to rađeno za klub i sve njegove članove ili tek za 1% najglasnijih.

Poštujem ultras sheme, ali do granice kada idu na štetu momčadi i kluba.
  • zg041
    180
    glupo je na javnom forumu pisati o bakljama,ali ako se dobro sjecam do poljuda niti jedna baklja nije zavrsila na terenu..na neki nacin vjerojatno poruka igracima i upravi o trenutnoj situaciji.
  • MaliPizdek
    73
    Koji se ovo kuki dešava???
    Kad ce ovo sranje od "igre" stat?

Kaze Marić super je zadovoljan sa svim...

Ko tu koga?
  • Niko1986
    329
    U utakmicama s Istrom, Goricom, Slavenom i Lokomotivom, Dinamovi protivnici imali su ukupni xG 3,27, a zabili su osam golova. S druge strane, Dinamo je u tim utakmicama stvorio xG 11,29, a zabio je šest golova. Koliko god trenutačno sve izgledalo crno i opravdano smo puni kritika, treba reći da nije sve tako crno. U obrani primamo sve što nam protivnici zapucaju (posebno kada Zagorac brani). U napadu iz kola u kolo ne zabijamo mrtvace.
  • rob ljubavi
    888
    Jedina dobra stvar na jučerašnjoj utakmici je to kaj se napokon ''Ajmo Dinamo, nema predaje'' pjevalo u skladu s originalnom melodijom
  • Zagreb1992
    1.9k

Kako si ti od poraza protiv lokomotive došao do broja crnaca u ekipi i do iseljavanja Hrvata i dolazak stranih ljudi ?
  • Simpatizer
    583
    najjače je kaj smo jučer imali samo KTC-a ko crnca
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.