• Murtidzg
    35

51 145 članova van Zagreba nemoj pričati gluposti. Zna se da se to ne odnosi na ljude kaj ne mogu doc, ali govori nešto o navijačima Dinama, a to je da ih boli briga..
  • Daliban
    3k
    Pa vjerojatno su ga tu i pokupili. Sumnjam da su ga gledali u drugoj francuskoj.
  • Crni86
    6.4k
    hvala klubu sta je mislio na svih svojih 51.145 clanova pa je organizirao dvoranu od 200 mjesta. Svi bi stali. Odlicna organizacija, nema sta.

Nije da zivimo u 21. stoljecu gdje postoje razno razne tehnologije pomocu kojih je vrlo lako omoguciti svim clanovima prijenos clanskog dana. Na kraju su faking novinari bilo na clanskom danu i sve to prenijeli danas.
  • The Undertaker
    6.2k
    Da nas nije briga ne bi pisali ovdje. Da je klub htio da tribina bude javna ogranizirao bi prijenos. Tribina sa 200 ili 400 ljudi (u kontekstu ukupnog broja članova) nije javna tribina već intimno druženje i meni je u ovakom obliku bemislena. Pogotovo jer se o sadržaju informiramo preko drugih medija. Ali, tko voli nek izvoli, samo sad prozivati nekoga jer nije bio na tribini je apsurd.
    Edit: Sad vidim da je ovo OT ovdje. Prebacite gdje treba.
  • SjevernaStrana
    2k
    Pisao sam kako me ne zanimaju nikakve izjave, pressice, opravdanja i slične gluposti jer nemamo ništa od slušanja ispraznih frazetina i floskula o "preuzimanju odgovornosti", ali ovaj lik je izostanak samokritike podigao na jednu novu, neviđenu razinu, rekao bih.

Čovjek nas danas još uvijek želi uvjeriti kako je npr. prodaja Sučića bila dobra stvar, kakvo ruganje :lol: :lol: :lol:

Evo Manchester ima slične probleme kao i mi, daj bar za mjesec dana kad dovedeš rezervnog napadača Valenciennesa i 23-godišnjeg beka Concarneaua (s 0 seniorskih nastupa naravno) reci da je to zato jer nam je Manchester uzeo prve pickove.
    000-D0-EC4-91-B2-4-D92-819-E-D661-AB7331-E5.jpg
  • cibona
    3.9k
    Nakon jučerašnjih u najmanju ruku sramotnih izjava, Marić je već trebao biti bivši. Naime, konačno je izašlo njegovo pravo lice. Znalo se da znanje i stručnost za biti na funkciji SD-a nema, ali jučer smo saznali da nema niti obraz, a to je ipak daleko bitnije...

Idemo redom. Saznali smo da se ne može dovesti napadača zato jer je Petković nezamijenjiv. Nadalje, dotični je uhljebio dvojicu beskičmenjaka u skaut službu. Koja je njihova kvalifikacija? Za Mustedaganića znamo, on je doveden zato jer je Mariću bio trener. Lijevog beka se nije dovelo zato jer je smatrao da je dovoljno dobro to što imamo Ogiwaru, koji je na posudbi, te Perkovića, kojemu to NIJE prirodna pozicija. Bulata se doslovce poklonilo Marićevom kumu, je li to ta transparentnost?

U kaljužu se uvlači Jakirović i optužuje ga se za sve nedaće koje su zadesile klub. Svi znamo da Jakirović nije trener Dinama kojem težimo, ali koliko nisko možeš pasti pa da od njega praviš dežurnog Pedra... Mariću, gdje ti je dostojanstvo?

O tzv. senatorima i njihovom uzurpiranju neću trošiti puno riječi na ovoj temi. Samo ću reći ovo - manjina je okupirala svlačionicu. Suosjećam s mlađarijom koja svakodnevno proživljava teror pojedinaca koji su davnih dana trebali napustiti klub.

Gdje je filijala? To je bilo navedeno kao glavni strateški cilj.

I kao šećer na kraju, ljetni rok je ocijenjen uspješnim. Mariću, marš iz Dinama.
  • austrijanac
    4.6k
    Scouting službda Red Bull grupacije godišnje pregleda preko pola milijuna igrača, dok samo u Salzburgu imaju 7 scouta uz prvu ekipu i 10 za mlađe dobne skupine.

Nije ni čudo da iskopaju Naby Keitu iz treće francuske ili Manea od nikud.

Ja Mariću najviše zamjeram što sam ga smatrao mladom nadom, osobom koja će uvidjeti da "silo" nije dobar i da nekad trebaš "break the silo" ilitiga promjenit ono što je kod nas normalno - nikalva scouting mreža i čekaš da ti menađeri pošalju poruku.

- scout služba je trenutno uznapredovala s usrane do nikakve
    - kluba partnera nema, iako imamo 10ak igrača koji bi sutra trebali tamo igrat
    - nismo orijentirani prema našem govornom području koje je isto bilo istaknuto, iako smo svjesni da su skuplji
    - ne vidi se u tom radnom okruženju napredak naspram prijašnjih godina.

Čak i da maknem pogled sa prve ekipe i (ne)rezultata, nikakav pomak nije napravljen na ostalim granama.

On je došao iz vana, s nekim iskustvom i elanom te željan dokazivanja.

Žao mi je što nigdje nije napravio pomak.

Očigledno će dobiti još jednu priliku, te mu želim svu sreću u tome.

No onda, kak sinoć ima ego govorit o uspjehu s malim budgetom, nek ima ego reć Zeki (guranje u trenera) i Bjelkanu (guranje senatora jer su katastrofalni i delaju kaj hoce) nek odjebu sa svojim idejama.

Od mene, svu sreću još jednom i nek veli nakraju sezone ja sam sastavio ekipu za prvo mjesto.
  • San Lorenzo
    17.7k

Sve si rekao, čovjek uopće nije svjestan veličine kluba u kojem se nalazi, a ako očito ne vidi gdje je pogriješio, kako se onda možemo nadati ispravljanju grešaka?
    Iako sam i sam rekao da bi bilo ishitreno mjenjati bilo koga 15-20 dana prije prijelaznog roka, s ovim čovjekom nemožemo očekivati išta bolje od Čivića, Lecjaksa ili kontingenta jeftinih Kongoanaca.
  • MarK
    812
    Izgleda da ostaje na poziciji i dalje. Ok. Pojačanja koja će činiti razliku trebaju biti bez rasprave bolji igrači od onih koje imamo. Trebaju imati solidnu tržišnu vrijednost (minimalno 4 mil. eura) što znači da su neki qratz već pokazali u karijeri, vrijednost im treba imati uzlaznu putanju, a ne silaznu jer je to znak da napreduju, u suprotnom rehabilitiramo polomljene ili depresivne igrače, ili pak igrače koji su se max. posvetili partijanju, alkoholu i seksu. Mjesta i vremena za igrače iz alžirskih selendri, kojekakvih Rominih poligona i francuskih žnj liga nema! Mete su najbolji pojedinci klubova koji su nešto niži rang od Dinama, koji su trenutno u dobroj formi, koji su željni nogometa, napretka, uspjeha. Koliko koštaju, je li im u Zagrebu hladno, sviđa li im se stadion, boje li se Rileta je problem koji SD mora riješiti, tome i služi. Ako ne možeš znači da si nesposoban ili da je konkurencija sposobnija. Nađi modele kako znaš i umiješ da se takvi igrači slikaju u plavom dresu za 20 dana ili odlazi.
  • Jurki
    13.4k
    Iako sam i sam rekao da bi bilo ishitreno mjenjati bilo koga 15-20 dana prije prijelaznog rokaSan Lorenzo

Pravi sd za 10 dana snimi situaciju u ekipi. Pogleda 5 treninga i 10 utakmica i znat ce kaj ne valja.
    Bas zato kaj je prijelazni rok pred vratima - Maric mora biti bivsi.
    Ako ostane i ne dovede prava pojacanja i sjebemo sezonu ... nikome nece biti previse bitno kaj je dobil otkaz u ozujku.
    Odradio je 3 prijelazna roka.. nesto samostalno, nesto pod bivsom Upravom.
    I nije me uvjeril da treba i dana jos ostati u klubu.
  • Crni86
    6.4k
    Jucer je isto spomenuto kako nismo imali vece financijske mogucnosti na ljeto.

Kada znamo da se transferi placaju u vise rata, placa igraca se isplacuje svaka 3 mjeseca. Kakve smo mi onda novce tad trebali imat da recimo dodemo i platimo za nekog 3 milijuna eura? Samo nekakve izlike, floskuke i prodavanje prica nesposobnog sportskog direktora.
  • Praskaton
    2.8k

Tako je.Uzasno me zivcira taj narativ da nece imat vremena.Onaj tko je u tom poslu sigurno prati situaciju na trzistu.
    A nije da je naša momcad puna anonimusa pa je mora skenirat pola godine.

Sve je to alibi za ne cinit nista.Jer najlakse je tako.Šatro strpljivi su i vjeruju.
    Tako je i kod dovođenja igrača uvijek neko kalkuliranje i čekanje.I s Jakirom je trebalo razrjesit puno prije al se čekalo.
  • dinon7
    1.3k

A lijepo ti je čovjek objasnio da u Dinamo mogu doci samo oni koji su ili polomljeni ili depresivni ili ih je ostavila žena.
    Neku vrstu defekta moraju imati da bi bili tu.
    I takav nama slaže igrački kadar :death:
  • ElDorado
    716
    Meni je žao kaj niko jucer nije pitao Marića ključno pitanje: da li smo u zimskom i dalje na slobodnim igracima i 500k do milje ili smo sad u vecem razredu od 3-4 milje?! Ak smo ovo prvo onda bolje ostati na postojecem kadru i ne nadati se nicemu
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    i oni koji će prihvatiti činjenicu da su rezerva poluozlijedjenom Petkoviću, jer on je bog
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.