• Crni86
    6.4k
    da pa zato umjesto da sami iscoutiramo cordobu mi trazimo baru da to odradi za nas.

Sigurno to nije bilo za dzabe. Pa mi reci da li je to normalno poslovanje? Zasto nasi scouti nisu to odradili?

Ocito ima tu svega u pozadini. Velika poznanstva naseg sd-a po cijelom svijetu a covjek zna baru, ivana leku, dzemu i sokotu.
  • Imamo Dinamo
    3.7k
    Bravo za IO, dobro odluceno :ok:
  • Haza
    6.9k
    Pa ne može sud dokaze kao vjerodostojne ili ne ocjenjivati prema tome od koga se dinamo može naplatiti i ovisno o mogućnosti naknade štete osuđivati ovoga ili onogaZrnTSCHeZ

Sve jasno, naravno da to ne ide tako, ali iskaz Maria, odnosno njegova teorija da je lovu davao starom na ruke je komična i to se u pravilu ne bi smjelo prihvatiti kao dokaz na sudu, jer jedini vjerodostojni tijek novca je onaj vidljivi (bankovne transakcije), a sva lova je skoro išla na račune Maria. Sudski vještaci su zato i utvrdili da je većinu lovu uzeo Mario, ali je on naknadno otišao u smjeru koji sam opisao, priznao je da je dobio lovu, ali da ju je proslijedio starom.
    Ali da nespretno sam napisao, ovaj zadnji dio koji si me citirao sam išao više u smjeru da je sud prihvaćanjem iskaza Maria u potpunosti onemogućio naplatu sredstva od kriminalno udružene ekipe.
    Sudu bi trebalo biti u interesu da naplati svih 23 mil eura, jer je u pitanju bilo udruženje, ali ako oni dozvole da se rastrančira odgovornost, i da se prebaci ista na osobu koja nije dostupna našim institucijama, onda je i sud napravio šta, na kraju dana će Krota, Vuksan, Mario i Stipančić šetati mirno gradom uz uvjetne kazne, iako su sudjelovali u izvlačenju 20 mil eura, kojih se oštećeni nikad neće naplatiti, ali ovo je off topic, više se žalim na naše loše pravosuđe, ne odnosi se na našu Upravu. Oni će uzeti što se nudi u ovoj situaciji.
  • Crni86
    6.4k
    Izjava IO je očekivana. Sigurno nitko neće raditi nered kad je preostala još jedna utakmica.The Undertaker

Nece ni 23.12. kada ti pripreme krecu za 10 dana, a tarnsferni rok je u punom pogonu. Ukoliko danas nisu bili povuceni konkretni potezi, nece biti niti 23.12.
  • Paggini
    29k
    da pa zato umjesto da sami iscoutiramo cordobu mi trazimo baru da to odradi za nas.Crni86

Pa dobro, zašto bi ovo bilo negativno? Da, radije bih i ja da smo imali te kapacitete da sami scoutiramo Cordobu, ali nije ništa neuobičajeno da manager predlaže igrače i jamči za njih.

Problem je kad mi to predlaganje platimo milijun eura.

Kažem, nije rasprava ovdje jel Marić kapacitet za poziciju ili nije, jer ta rasprava je više manje definitivno odlučena, rasprava je koje smo mi to ovlasti dali Bari da se može pričati o mutnim poslovima?
  • don
    8.2k
    Ukoliko danas nisu bili povuceni konkretni poteziCrni86

stvarno si toliko očekivao da će se rezati SD a za 10-15 dana bi tribalo i prvo pojačanje doć?

IO u Dinamu je jako pozitivna "priča" i kod mene nemaju ni jedan minus do sad.
  • BBB Mataa998
    2k
    Ako je netko ocekivao promjene sigurno nece doci. 23.12 sjednica tad se sigurno nece potjerati SD. A covjek je vidim karakteran i vizionar jer vidi ono sto mi svi ne vidimo.
  • Crni86
    6.4k
    Pa dobro, zašto bi ovo bilo negativno? Da, radije bih i ja da smo imali te kapacitete da sami scoutiramo Cordobu, ali nije ništa neuobičajeno da manager predlaže igrače i jamči za njihPaggini

Negativno je jer bara ne gleda interese dinama vec gleda interese sebe. Sd si od 3. mjeseca pa mogo si valjda u 3,4 mjeseca zaposlit 2,3 skauta? Nije bara njega nama predlozio, nije bara tu posrednik. Mi smo baru trazili da ga iscoutira za nas.

Mogao si mozda onda nazvat dudua koji ima veze po juznoj americi? Di ides covjeku s kojim se natezeom vec neko vrijeme? Okej neke konekcije moraju postojat, al imaj te osnovne, a ne ovakve pizdarije izvodit. Tko zna sta je bara uopce dobio kao protuslugu ili naknadu.

Nije ki nas taj njegov frend Bara isporzivao preko novina ko zadnje budale za belinha?
  • The Undertaker
    6.2k
    Nema ni smisla. Trenera neće mijenjati jer mu se moraju dati pripreme a Marića ima smisla mijenjati tek nakon prijelaznog roka. Ali mislim da čak i tada to neće napraviti. Imamo to što imamo do kraja sezone pa ko pukovnik ko pokojnik.
    Podržavam to da Uprava i IO ne vuku alibi poteze i da rade što misle da treba (stoji iza Marića). To je ispravan stav makar na kraju i pogriješili. Na kraju sezone se podnose računi.
  • Haza
    6.9k
    Pa ok, sta bi ti onda napravio u ovoj situaciji? Raskrstio s Barom?Paggini

Ja očekujem da nam Bara nešto i da, a ne samo da uzima.
    Problem je upravo što samo uzima i to već godinama.
    Bara neće povući juniore u Hajduk, jer mu se to ne isplati (moraš cijelu obitelj preseliti, mijenjati škole itd.) ovako mu je bolje, klince do 17 godina razvija u Dinamu, pa ih povuče sebi u Kustošiju ili Lokomotivu i to mu je low risk posao.
    Ako nama Bara ništa nije dao kako kažeš u cijeloj ovoj godini, a nije, postavlja se pitanje tko je tu lud, a rekao bi da smo mi, jer mu ustupamo uz sve i box u VIP djelu stadiona, a imamo jedino strepnju kad će nam kojeg klinca uzeti.
    Suradnja s Barom da, ali ovo što danas imamo nije ni s od suradnje, samo čekamo kad će nas opet namagarčiti.
  • Crni86
    6.4k
    stvarno si toliko očekivao da će se rezati SD a za 10-15 dana bi tribalo i prvo pojačanje doć?don

Sd je trebao biti srezan kada i jakir. Svakim danom sve vise kasnimo. Nikad nece biti idealan trenutak da se sd-u da pedala.

Ovako samo produzujemo agoniju i trosimo dodatna sredstva na poluigrace koje ce nas veliki strucnjak predloziti. Sto vise odugovlacimo njegov nasljednik ce imat vise stvari za popravljat…

Svaka cast na stabilnosti, ali mi ne pricamo da nam je trenutno sd neko renomea boto koji se dokazao pa eto mozda bude kaj. Marko Maric nikada nije ni trebao postati sd i na prvi znak da to nece funkcionirati trebalo ga je maknut. O lazima koje je sd jucer izrekao kada je krivicu za igrace svalio na jakira bolje ds ne govorim. To je zalsuzilo ne samo otkaz, nego da dobije i nogom u guzicu.
  • Tongo Doumbia
    5k
    Jučer su opetovano krenula krečenja nesposobnosti s napadima i okretanjem smjera krivnje prema Jakiru, pa su tu kolege Navijač, Haza i Crusades odradile dobar posao s valjanim argumentima da je to čista glupost i objeda, jer i je. Neću se pridodavati i zadržavati na tome.

Ali idem sad biti direktniji i jer nemam strpljenja konstantno čitati gluposti o krivici ljudi koji nisu krivi.

Fran Brodić. Kreću pripreme, trener prve momčadi u tom trenutku (S.J.) mu govori da računa na njega, da će biti u rotaciji kao i sezonu ranije (12 nastupa, 6 golova, sve jasno) jer je puno utakmica pred nama, uz opasku da razumije njegovu želju za transferom, ako zbilja želi ići. Njemu se nudi sjajna plaća u Ujpestu, mjesto prvog napadača i pri tomu će i klub nešto zaraditi. Marić/klub Brodića ne vide u planovima, komuniciraju da se traži treći napadač i prodaju ga u Ujpest. Završena priča.

Stoperi? Trenerove želje su bile jedan od dvojca iz Rijeke, treća opcija tek Mmaee. Ne dogovaramo se za ova dva i nije istina da se nije moglo financijski dogovoriti taj posao, Rijeka je bila jako zainteresirana da se posao zgotovi.

Krila? Trenerove želje, naveo je Haza, bile su Pašalić pa Šotiček. Našao se optimalan dogovor s Rijekom i u zadnju propao. Šotičeka je sjebao stari, a Cordoba nikad nije bio Jakirova želja, to je valjda svima jasno.

Ima tu još imena, znaju upućeniji sigurno, od Kevina Carlosa (čekao nas do zadnje), Miereza, Dahla, Timija Elšnika... Pojedinima bi bolje bilo da se ugrizu za jezik i prestanu u usta uzimati trenera koji je izvukao najtežu sezonu u povijesti kluba (bar je to do neki dan bila) i održao nas debelo iznad vode. Svoje frustrirajuće i neopravdano pljuvačke komentare ste otpočetka sručili na njega, a on je ispao teški gospodin još od prvog dana od dolaska, kad je stavio ugled i jaja na panj da dođe u nekomfornu situaciju kod nas, pa sve nakon otkaza i oproštajnog pisma, do dana današnjeg.

A ako do sad niste shvatili da on nije bio problem, nema vam pomoći ni dalje.
  • Hnlovac
    1.3k
    Nemojte kao Boga vas molim pocet opravdavat Baru i govorit da je suradnja s tim lihvarom i ucjeniteljem opravdana.
  • Paggini
    29k
    Nemojte kao Boga vas molim pocet opravdavat Baru i govorit da je suradnja s tim lihvarom i ucjeniteljem opravdana.Hnlovac

Nitko to ne govori, mislim da nitko od nas ne želi surađivati s njim, samo se postavila teza da se klub podredio Bari, pa me zanima po čemu smo se to podredili.

Ako nama Bara ništa nije dao kako kažeš u cijeloj ovoj godini, a nije, postavlja se pitanje tko je tu lud, a rekao bi da smo mi, jer mu ustupamo uz sve i box u VIP djelu stadiona, a imamo jedino strepnju kad će nam kojeg klinca uzeti.
    Suradnja s Barom da, ali ovo što danas imamo nije ni s od suradnje, samo čekamo kad će nas opet namagarčiti.
    Haza

A mislim, da, slažem se, ali šta smo mogli dobiti od njega i šta smo dali njemu da možemo reći da suradnja nije dobra po klub? Pitam bez nekih namjera, stvarno me zanima.

Razvijamo njegove igrače ne znajući hoće li potpisati seniorski ugovor s nama? Mislim, to je rizik s kojim svaki klub operira...
  • Neron53
    1.1k
    Za sve koji su znali jednog "velikog" navijaca Dinama, naseg dugogodisnjeg suborca sa tribina Tomicu Jelusica- jedna tuzna vijest, sinoc je tragicno poginuo .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.