Pa ne može sud dokaze kao vjerodostojne ili ne ocjenjivati prema tome od koga se dinamo može naplatiti i ovisno o mogućnosti naknade štete osuđivati ovoga ili onoga — ZrnTSCHeZ
Izjava IO je očekivana. Sigurno nitko neće raditi nered kad je preostala još jedna utakmica. — The Undertaker
da pa zato umjesto da sami iscoutiramo cordobu mi trazimo baru da to odradi za nas. — Crni86
Pa dobro, zašto bi ovo bilo negativno? Da, radije bih i ja da smo imali te kapacitete da sami scoutiramo Cordobu, ali nije ništa neuobičajeno da manager predlaže igrače i jamči za njih — Paggini
Pa ok, sta bi ti onda napravio u ovoj situaciji? Raskrstio s Barom? — Paggini
stvarno si toliko očekivao da će se rezati SD a za 10-15 dana bi tribalo i prvo pojačanje doć? — don
Nemojte kao Boga vas molim pocet opravdavat Baru i govorit da je suradnja s tim lihvarom i ucjeniteljem opravdana. — Hnlovac
Ako nama Bara ništa nije dao kako kažeš u cijeloj ovoj godini, a nije, postavlja se pitanje tko je tu lud, a rekao bi da smo mi, jer mu ustupamo uz sve i box u VIP djelu stadiona, a imamo jedino strepnju kad će nam kojeg klinca uzeti.
Suradnja s Barom da, ali ovo što danas imamo nije ni s od suradnje, samo čekamo kad će nas opet namagarčiti. — Haza
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.