Sportski direktor sam slaze svoj tim ljudi s kojima ce raditi, sam bira skaute. — Jurki
A kak da on to zna kad nikad nije obnasao tu funkciju? — Crni86
Nije se sam zaposlio. Netko je donesel odluku da on bude sportski direktor.
Ocito ni taj koji je iznad njega ne zna svoj posao. — Jurki
smatram da Zvone ima znanja jer je ipak bil sportski direktor Milana, glavna dasa u Uefi.
Ne velim da je Zvone trebal biti sd.. vec clan Uprave za sport.
Jer od svih ljudi u Upravi ima vece znanje o nogometu. — Jurki
IO, NO, Uprava i ostali ne mogu se skrivati iza Marića. Oni su ti koji nadgledaju i odobravaju njegov rad. Ako Marić kaže da nema odobrenje 5M € za neko pojačanje zato što nema odobrenje CFO-a, onda je CFO taj koji treba odgovarati pred klubom i javnosti za to.
Ali ako Marić kaže da nisu dovedeni napadači zato što Petko ne trpi konkurenciju, onda je on takvu nebuloznu izjavu ima za objasniti upravi i članovima kluba.
Međutim, u zadnje vrijeme me zabrinjavaju izjave koje dolaze od čelnih ljudi kluba. Jučerašnji čudni odgovori na neka pitanja, ali i izjave Zajeca — superhik
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.