• ZgDLions
    570

Prelit će se nažalost najvjerojatnije i na druge sektore.
    Ak su losiji rezultati, trpi i marketing, sponzorima je napet Dinamo u Lp, a ne u konferencijskoj, prodaja dresova, članske…
    Ima par tisuća koji će doći i da sjekire padaju i da Dinamo bude zadnji, ali ostatak se veže za hajp i rezultate.
    Treba stimulirati ekipu da puni stadion na svim tekmama, a sa ovakvim stadionom i rezultatima je prava umjetnost.
    Ko je radio u marketingu i prodaji zna da nije lako prodati i progurati osrednji proizvod, a nažalost smo osim srećom europe prilično bez identiteta.
    Treba što prije zbiti redove i vratiti Dinamo gdje mu je i mjesto, a ekipu koja vodi klub smo izabrali i podržat ih do novih izbora, a oda podvuć crtu.
  • Crni86
    6.4k
    prelit ce se, ali ne zbog lose odradenog posla tih ljudi, vec zbog vanjskih okolnosti koje ce uzrokovat losa sportska politika i opet se vracamo na pocetak da tih 10% ljudi mora bit potjerano vec danas iz kluba.
  • Jaro
    8.3k
    bus ih dobil kad istekne mandat...

ali ne zbog lose odradenog posla tih ljudi, vec zbog vanjskih okolnosti koje ce uzrokovat losa sportska politikaCrni86

Zato u startu treba rezati, dok su posljedice kratkorocne... IO i Zajec moraju izaci i reci:

"Jbg fulali smo u procjeni, Maric nije taj, Bjelica nije taj. Zelimo od momcadi to i to, te cemo zapoaliti tog i tog koji zbog toga i toga u CVu djeluje kao pravo rjesenje. I da, ja (Zajec) cu biti samo predsjednik kako Statut i nalaze i necu viriti novom SDu iza ramena jer je pravi dokazani strucnjak."
  • Mr Anderson
    9k
    Želimo nove izborePlavi-Plavi

Koji ste to vi?
  • OsamŠest
    3.7k

Točno tako, ljudi koji predstavljaju Dinamovo proljeće su prekvalitetni i privilegija je imat ih u klubu.

Ovdje se prstom upire u loš posao Marića koji obavlja na poziciji SDa sada već u kontinuitetu i ozbiljno se dovodi u pitanje glavni i osnovni cilj sezone - titula prvaka Hrvatske.

Siguran sam da će ljudi koje smo odabrali prepoznati da je vrijeme za promjenu na toj funkciji i da je na njoj mjesto iskusnoj osobi koja je radila u klubu koji je pod pritiskom, kao što je Dinamo.

Već danas, jer ključni prijelazni rok je pred nama. A o ljetnom (jer u slučaju titule ulazimo direktno u LP) da ne pričam. Ovo se ne smije propustiti!
  • Crni86
    6.4k
    ako nece, zapitat ce se i neki da li im stvarno ovo treba.

Sta Manenici ili Skenderu treba da ih neko sapuna zasto je kadar promasen? Pa onda se tvoji doprinos npr u financijama ni ne primjeti, vec se moras crvenit zbog tudih grijeha. To nije korektno niti prema njima kao osobama. Nije uredu da zbog njih par cijela zajednica kluba bude na vjetrometini.
  • ZgDLions
    570

Dobro to, ali malo više infa o novom stadionu, bolja ponuda u shopu, zbrka sa kartama, ima nekih nedostataka koji se daju pomaknuti na bolje, ali nogomet bi trebao biti uvijek na prvom mjestu.
    Ako ne top rezultati, onda barem atraktivna i prepoznatljiva igra, a ne ovo mučenje.
    Malo su se svi uljuljali sa prošlogodišnjim sretnim krajem i ulaskom u Lp, svaku tekmu platiš kartu i očekuješ nešto za taj novac i jasno je nama da to što kupujemo u shopu je precijenjeno da Dinamo ima korist i zaradu.
    Treba navijače i članove više poštivati i poneka isprika, čak i ostavka nije neuobičajena, a ne sve je super i populizam kao trenutno ne treba ništa dirati.
    Zajec opušteno u Lisinskom, Marić pomalo bahat, a Bjelici je ovo super da nešto novo nauči.
    Novi su vjetrovi u klubu i novi odnosi, valjda će sve sjesti na svoje mjesto, a mi na novi moderni stadion u Maximiru.
  • Plavi-Plavi
    27
    Govori se ovdje o ostavkama Marića, Zajeca, cijelog sportskog sektora, pisača biografije, ovog onog...

Ali ne i novi izbori ? Zanimljivo...
  • Doktor Kunić
    4.1k
    Izjavljivati da u klub niko ne želi doći jer je Petković nedodirljiva prva opcija je za sjest i plakati. Igrač koji ne igra već ozbiljno vrijeme nogomet i pitanje je kad će se vratiti i kao takvog ga i dalje naziva nedodirljivim je za zapitati se dal taj čovjek ima nešto snjim na osobnoj razini? Pa zar petković sam novim igračima šalje upozorenja "hej ti nećeš igrati jer sam ja tu"? Pa ko tu koga zajebava? Jel ovaj lud? Dovedi nam jebenog napadača koji će igrati i prekini cviliti za petkovićem
  • Neron53
    1.1k
    Jasno je svima mjesecima da je sportski sektor zakazao pa su rukovodeci vec trebali imati spremnih par imena za zamjene. Sta da je nekim slucajem Maricu i Bjelici proradio moral i da su dali sinoc ostavke? Da li bi imali spremne zamjene ili bi opet prolongirali sve do slijedece tekme, pa do slijedeceg prijelaznog roka pa do...
  • Pacho
    80

Ovo za Real, Beckhama i dresove je mit.
  • Jurki
    13.4k
    Naravno da se nikakve odluke nisu donesle.. pa se pitam cemu uopce vanredni sastanak?
    Zbog 2 milje eura su se mogli sastati i sutra, nebi se bas nist promijenilo.
    I cemu cekati 23.12. da sportski sektor podnese izvjesce, kad je svakome jasno da je teski rezultatski karambol?
    Do 23.12 ce se izgubiti tjedan dana vrijednog vremena de je mogel novi sd ak nist drugo pogledati zadnjih 10 utakmica i 5 treninga pa da bar malo snimi situaciju.
  • Mali dioničar
    16.3k
    Mislim da će se Marića prelako potrošiti.

Ova mu je uloga došla prerano, a u klub je i tako došao kao “direktor razvoja nogometa” odnosno neka funkcija sličnog naziva.

Klub treba i mora imati osobu jačeg iskustva na poziciji sportskog direktora, a ne bi škodilo imati ni člana Uprave zaduženog za sport.

To je mogao biti Šimić, ali i on je brzo potrošen.

Odbijam vjerovati da Marić iz zadnje dvije godine nije ništa naučio i da ne bi bio koristan klubu u budućnosti.

Imao je dobrih razmišljanja u intervjuima, a sad što mi očekujemo od jedne osobe da istovremeno traži igrače na tržištu, radi tranziciju juniora u seniore i traži filijalu je po meni malo prezahtjevno.

Za naveden poslove potreban je tim od 2-3 osobe koji trenutno ne postoji. I taj i takav tim bi trebao delegirati rad na terenu na trenere od pionira do juniora.

Eto, i treneri juniora se mijenjaju non-stop pa kako onda napraviti tranziciju ozbiljnog igrača u seniore.

Osobno mislim da bi Mariću trebalo dati priliku nastavka rada u klubu, ali u timu a ne ovako da je praktički sam u cijeloj priči. Zajeca ne računam jer je očigledno da se on time ne bi trebao baviti.

Nikako nisam za to da treneri imaju isključivo pravo na prijelazni rok. Konzultacija da, ali da samo oni odlučuju ne. Trener neka kaže što mu treba, neka mi se ponudi par rješenja i neka on odabere.

I ne može se, po meni, dogoditi da trener odstranjuje igrače koji imaju duge i teške ugovore s klubom na svoju ruku. Nije Mmae zlato, ali evo Bočkaj je primjer profesionalca pa on smije biti u kadru, a Mmae ne smije. Svašta.
  • Krulek
    620
    Izgleda da se i dalje provodi stari način djelovanja : kad ne znaš što ćeš organiziraj sjednicu i prosipaj ispraznice ili ona : pojavu osudi , druga spasi. Uvijek isto, bez odgovornosti i bez posipanja pepelom. Sve ružičasto valjda jer je 3. nedjelja došašća.
  • Jurki
    13.4k
    Marica se nije smjelo ni instalirati na najbitniju poziciju u klubu.
    Mi nismo Salzburg koji ako i podbaci koga jebe pa ce glavni sponzor ubrizgati 50 milja eura u klub i vozi dalje.
    Salzburg moze anonimce instalirati, Dinamo mora ici na provjerenu varijantu.

Ostanak Marica na bilokojoj funkciji u klubu bil bi poguban, jer je izgubio kredibilitet.
    Od svega najavljenog nije napravil nista.
    Nije nasel filijalu, utrpal je na placu svoje pajdase i koga jebe.
    Ak si neki jebeni sportski direktor, onda bi trebal znati naci igraca.. a ne da imaju bolje prijedloge ljudi sa foruma, koji su obicni navijaci i kojima nije posao traziti igrace.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.