• Cif
    139
    i to kaj veliš.Ali nekak mi se čini da je Mmae ispao žrtveno janje on i Cordoba dok druge koji su puno toga više lošega odigrali u Dinamu i eno ih prvom sastavu bez problema
  • Dudu9
    1.2k
    Kad je došlo novo vodstvo nadao se velikim promjenama da će se klub dignuti na više razine, da kad ne bude pljačke i uhljebljivanja da klub mora rasti, na kraju za sportskog direktora postave čovjeka samo zato što je Šimićev čovjek, ajde nek su popušili priče zna puno jezika poznaje francusko tržište, ali nakon ovih debakla da vodstvo kluba stoji iza SD tom se nisam nadao, ispada da pokrivaju nesposobnost samo zato što je njihov igrač, uhljebljenje šokote i ostalih nisam više siguran da će oni dignuti dinamo na višu razinu jer ovo je put u propast ili bankrot
  • OsamŠest
    3.7k
    Ajmo Upravo, dosta je prazne priče.

Prvi sam ga branio, ali dosta je čuvanja leđa ovakvom arogantnom i očito neznalačkom tipu poput Marića.

Nije stvar novaca, nego prepoznavanja i pametnog ulaganja. Mariću, nisi taj. Rješavali smo se puno većih faca i glava od tebe, a samokritičnost je prva osobina kod koje svatko pada pred očima javnosti.

Dinamo je klub najelitnijeg nogometnog natjecanja na svijetu, vrlo blizu ulaska u top 24 u Europi. Bio je to i prije tvog imenovanja. Kao takav, zaslužuje ozbiljno ime i čovjeka koji iza sebe ima rezultate i uspjehe.

Pucali ste od starta na takvo ime na poziciji SDa, niste ga doveli. Danas, nakon 3 prijelazna roka, posljedice su očite. Sutra to možete promijeniti, nadam se i da hoćete.

Dinamo je ispred svih nas i vas. Niste Bogom dani jer tisuće navijača stoji iza vas. Ne zanima me novi web shop i nova web stranica, nego stanje na terenu i tablici.
  • Ivanmtk
    1.1k
    Oću padanje glava i radikalne poteze. Nikad lošija jesen u povijesti kluba, a nikad više vremena za prijelazni rok, mirno ljeto i siguran play off LP. Ne znam ko će dobiti otkaz, ko je odgovoran za totalno rasulo u momčadi ali netko mora otići. Ovo je ispod svake razine. Nismo konkurentni u HNLu. Mjesec i pol dana ne možemo nikoga dobiti, a igramo svaka tri dana. Liga prvaka je zabava za mase. Zna se šta je prioritet! Želim radikalne poteze!
  • Ali
    2.3k
    Imamo predsjednika kluba koji je bio igrač, trener i manager i evo sada i predsjednik. Dakle sve instance ovog sporta je prosao, nije stranac.
    I uz sve to mi imamo seriju od 10 utakmica bez pobjede !!! To nije bilo valjda od kad se igra hnl, jer mi one godine kad smo ispali u ligu za bedelake nismo imali toliki niz.
    A sportski sektor samo daje opravdanja, bura, teren, ozljede, nesreca...i slično. A mi protiv zadnje ekipe u prvenstvu pri -2 na poluvremenu nismo u stanju izaci iz kabine i na misice ugurati dva gola. Jednostavno nema opravdanja !
    Spikic, Kulenovic, Hoxha nemaju karakter pobjednika i to ako vidim ja kao amater nemoguce da ne vidi 5 ljudi sa diplomom iz nogometne struke na klupi. I nista se ne poduzima, samo los takticar igra partiju saha svaki put sa istim otvaranjem i nada se da ce nekim cudom uspjeti....a deset u nizu nije uspio.
    E pa tu nesto ozbiljjo smrdi.

A gore spomenuti predsjednik ima iskustva u svim razinama koje sam naveo i na sjednici prije tri dana pricamo o broju članova kluba ?
    Još samo da i direktor marketinga iznese i koliko smo jogurta prodali sa grbom kluba...

Uozbiljite se, ovo nije takav klub
  • modri-kibic
    146
    Nikad lošija jesen u povijesti kluba,Ivanmtk

Bilo je i lošijih od ovih ( jesen 2004). Nakon toga čim je mala kriza bila trener je ostao bez posla. Samo trener i tako sve do unazad dvije sezone kada se počelo za svaki loš rezultat kriviti prvo Šimića, pa ostatak kako već ide.
    Još samo da i direktor marketinga iznese i koliko smo jogurta prodali sa grbom kluba...

Uozbiljite se, ovo nije takav klub
    Ali

Meni je iskreno drago čuti da su prihodi od marketinga i članova značajno porasli. To znači da ćeš kao klub morati manje dobrih igrača prodavati, da bi financijski održao klub. Kada smo kod usporedbe jedan Real Madrid je iskrcao ogromne novce za Beckhama, pa su na kraju zbog marketinga i prodaje njegovih dresova ubrzo vratili te novce koje su uložili u transfer.
  • Olmic
    3.8k
    Vec vidim kaj bu danas bilo. Reci ce da je Maric ponudio ostavku i da su odbili i da je sve super, kiksa i city itd…
  • OsamŠest
    3.7k

Jednostavno, za dobrobit rezultatskog ishoda sezone, Marko Marić danas treba biti smijenjen sa pozicije SDa. Sve drugo je van pameti.
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    @Olmic meni je najsmješniji što Marića brani Skender ,znaš od mah da od toga nema ništa. Imali su vremena postaviti pravog sd da su bili sposobni. Dinamovština je jedno, i lako je kad teče med i mlijeko. Ali sad odgovornost zahtjeva i teške odluke. Odnosno najlakša odluka. Nisi dorastao poslu i da budeš sd dinama. Bok
  • Crni86
    6.4k
    Ova izjava je za momentalnu ostavku:

“I ako bi se u tom slučaju maknuli ljudi iz izvršnog odbora, maknuo bih se i ja.”

Valjda ti vodis klub, valjda ti svojim ponasanjem zadajes primjer, a ne obrnuto. Odicno liderstvo. I kako da onda sportska politika stima, kada vec s vrha su stvari krivo postavljene.
  • Plavi-Plavi
    27
    Želimo nove izbore
  • rioda
    5.7k
    Želimo nove izborePlavi-Plavi

Bit će uskoro predsjednički izbori
  • Crle
    605
    Blagodat demokracije je da ćeš iste i dobiti kako je i propisano statutom.
  • Crni86
    6.4k
    Meni je samo zao sto je 90% ljudi dinamovog proljeca fenomenalno i sto rade jako dobar posao u klubu na poljima za koja su se specijalizirali, ali trenutacno stradavaju skupa s ovih 10% koji su donosili kriminalno lose odluke po pitanju sportskog sektora.

I ja nisam da sad treba mjenjati kompletno sve, bas suprtono, nadam se da ce ovih 90% ostat sto duze u klubu. Ali ovih 10% koji su vezani za sportski sektor trebaju biti sto prije potjerani.
  • Laugreano
    2.7k
    zanimljivo kako se javis samo kad treba pljuvat. Priznaj da si jedva docekao. Prozirni ste ko selotejp.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.