• Zg123
    678
    da da nema Kulenovica mi bi sad bili prvi u hnlu i prosli dalje u lp i tekao bi med i mlijeko, how yes no
  • NitkoBitan
    20.6k
    Varazdin zadnja njegova utakmica u prvoj postavi ako Bog da.

Ako dobijemo ponudu od 3-4 milijuna bez ikakvog razmisljanja...
  • E46
    811
    gdje bi bili da je proslo kolo zabio sta je trebao??? ili danas
  • Žan
    192
    Nisi dugo trebao cekat, odi gledat stolni tenis.
  • Crni86
    6.4k
    Ne samo sta je drvo, nego je nestala i ona glad. Nestala je ona agresija gdje je trpao u gol i loptu i stopera i golmana gdje su ga se stoperi bojali cim bi primili loptu. I onda dobis pravi reflekt onoga sta je, limitirani napadac.

Ispuhao se balon kada je bio nabrijan i sada smo u realnosti.
  • Benito
    1k
    Doslovno je izgubio svaki duel od stopera koji je do jučer igrao drugoligaški nogomet u Jarunu. Prestrašno nešto
  • CastAway1986
    2k
    Da imamo dovoljno napadača u klubu rekao bi da ga prodamo odmah na osnovu golova iz ove sezone..Ali zahvaljujući Mariću trenutno imamo samo Kuleta .
  • Teofil Kateran
    1.5k
    Očito je ono bio samo bljesak, a ne njegova kvaliteta. Teško je ne primijetiti koliko je fizički slab i koliko loš skok ima unatoč svojoj visini. Gubi previše duela, pogotovo zračnih. Danas kod Loksinog gola praktički skače u prazno (doslovno je izgledalo kao da si u glavi ima da skače tek tako da izgleda da je skočio) i primamo gol. O realizaciji u posljednje vrijeme nemam riječi.

A ono što me najviše bode u oči je promjena njegovog ponašanja na terenu, otkad je nastao hype oko njega i spominjanje reprezentacije doslovno je prestao pritiskat naprijed onako po čemu je bio prepoznatljiv, stalno se žali na odluke sudaca, doslovno svaki krivi aut širi ruke umjesto da nastavi igrat...
  • LovroZG
    1.3k
    Nestalo je samopouzdanje jer je zadnjih par tekmi krenuo promašivat. A širenje ruku je tipična nervoza jer nam momčad zna samo za nervozu kad skuže da su nemoćni pa se onda svi po redu još dublje zakopaju.
  • Kepec
    7.1k
    Nisi dugo trebao cekat, odi gledat stolni tenisŽan

Ajde bar si me nasmijal u ova šugava vremena.
  • Rama86
    73
    Nije mi jasno da igrač napadač visine 1.90m svaku, al svaku visoku loptu odigranu na njega izgubi il skače napamet i uopće ne gleda loptu. Čovjek bi pomislio da se boji il jednostavno ne želi pokvarit friz...
    I kod drugog gola Lokse jučer skočio reda radi, metar od Karačića.

[img]http://Screenshot-20241215-121243-You-Tube.jpg
  • MarK
    812
    visok je ali nema odraz zbog čega i gubi većinu zračnih duela. Općenito nije atletski građen, nekako je drven, fali mu elastičnosti
  • Paggini
    29k
    Nije čak problem ni odraz, nego njegova potpuno pogrešna procjena putanje lopte i mekanost u duelu.

Nema ni Petković neki odraz, ali procjeni jako dobro gdje će lopta doći, zagradi se i ima prednost u skoku ili navuče neki faul.

Kule skače okvirno, po lošoj procjeni na te lopte
  • OsamŠest
    3.7k
    Ukratko - ne zna.
  • Rama86
    73
    ma shvaćam, al jebote ono daj bar skoči uz igrača, napravi neki kontakt, gurni ga, spriječi da udari loptu onako kako je htio.
    Ne znam, amaterski izgleda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.