• Brusa
    1.8k
    I što onda? Što smo dobili s tim osim novaca? Spadamo na jednog napadača koji ima problema s ozljedama.
    Meni se isto kao ok posao činilo puštanje Brodića za 1 milju, pa bi nam sad jako dobro došao u ovoj situaciji.
    Edit: a i mislim ta rečenica...utopit ga...jel cilj svakog igrača prodati?
    Meni da ode za 20 milja bi mi bilo žao, jer mi je drag, i kad Bati ode i da ode za 50 miliona će mi biti žao, kao što mi je žao za svakog našeg dobrog igrača, kojeg volim, kada ode
  • Dinaminjo
    1.1k

Pa valjda ces onda direkt ulozit 5m u igraca ta kojeg vjerujes da je bolji..
  • Brusa
    1.8k
    ne znam...nije se uložilo u trećeg napadača uopće. A i da se uloži svih 5 m direkt, nema garancije za išta...
  • San Lorenzo
    17.7k
    Pristao bih prodati Kulera jedino ako bi doveli Matkovića.
  • striko
    1.8k
    Ako s njim uđemo u 2025-tu, visit će nam i europa.
  • Crni86
    6.4k
    Smjesan napadac.
  • Žan
    192
    Pa ovo je plakanje
  • jedan u nizu
    10k
    Bilo kojeg juniora umjesto njega protiv Varazdina.
    Covjek sa ovakvom igrom zadnjih mjesec i pol nema sta raditi na terenu.
    I nije jedini napadac, imamo juniore.
  • E46
    811
    Prevara, taj lik s razlogom nije imo mjesta u Cacicevom Dinamu kao i u ostalim jakim nasim ekipa u proslosti
  • Zg123
    678
    14 golova ove sezone, nijedna nasa spica toliko nije zabila u zadnjih 4-5 sezona. Ima svoje limite, ali glupo ga je pljuvati i uzimati na zub kad ima puno ali puno losijih igraca u klubu od njega
  • Praskaton
    2.8k
    Kakvo drvo dragi Boze.Prodaj ga za koliko god se moze dobit u ovom trenu
  • jedan u nizu
    10k
    Covjek je danas toliko puta sa sklopljenim rukama otuzno zapitkivao suca 'pa kako', da je za zbljuvati se.
    Ocajan danas, ali nakon svake prilike, svakog njegovog faula, ofsajda, a sada i ruke koja skace po njegovoj ruci barem 3 puta, on se cudi sucu i trazi neku svoju pravdu.
  • Mihaljević
    10.7k
    Ne da ne žalim što smo prodali Brodića, nego mukom životnom žalim što i njega u paketu nismo utopili u Ujpejst.
  • E46
    811
    On je jedan od najvecih razloga za trenutno stanje, nabijem ja tih njegovih 14 golova kad nije u stanju pri 1-0 za nas zavrsit utakmicu i puca glavom s 5 metara u golmana
  • Pavinho
    101
    Budi fer pa sam izadi kad vidis da ne ide...jedna bi se od panja u gol odbila
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.