• Kujtim Shalla
    3.2k
    Pa eto vidiš da jest
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    Niko ne može danas garantirati da će dobiti tekmu samo da se pojavio na utakmici. Uopće nije bilo razlike u pristupu u prvom i drugom poluvremenu . Pa na - 2 su trebali zgaziti ih od prve minute. Bez trke i borbi danas ništa. Sram da ih bude. Pa trener u petnaest minuta može motivirati,crtati ali ako ti se šetaš terenom ništa od toga. Mahanje rukama ne pomaže . Dokaz da ova momčad kako je sastavljena jednostavno pola njih nebi trebali imati mjesta u Dinamu
  • Krulek
    620
    Izgleda da na forumu treba ne malo nego puno objektivnosti. Svako očito navlači na svoju stranu. Bjelica kriv, SD nije; SD kriv jer Bjelica nije bio trener kad je SD dovodio igrače; Bjelica kriv jer se priklonio senatorima i ne šljivi neka nazovi pojačanja; Zeko kriv jer se petlja u sportsku politiku; uprava kriva jer se bavi svime osim sportskom politikom; igrači krivi jer ne pokazuju zalaganje, borbenost i navodnu kvalitetu. Stotinu navijača, stotinu mišljenja. Moje skromno mišljenje je kao što sam već i prije pisao je reset na svim razinama ( ne i svih ) od igrača pa do nepotrebnih fotelja u upravi uz puuuuno samokritike na koju očito mnogi nisu spremni. Dinamo treba rezultat i po tomu se sve mjeri, ovako se tone sve dublje ako je to uopće moguće.
  • Crni86
    6.4k
    nepotrebnih fotelja u upraviKrulek

U upravi je da pace cak jedna fotelja manjka odlaskom Tomacica. Pocnite vise razlikovat tijela u klubu kad pisete.
  • Crni86
    6.4k
    Zadnjih 5 kola pod Bjelicom. Je li ova ekipa, bez obzira na ozljede, zaista najgora u ligi?Izet Hajrović

Pod jakirom smo napravili slicni bodovni zaostatak. Ne zelim branit tu sad bjelicu, ali da li ce se ikad postavit pitanje do samih igraca? Jasno mi je, najlakse je smjenut trenera. Ali kad ce se vise postaviti pitanje igraca? Jesmo vec zaboravili proslu sezonu? Balkani? Lokomotiva 0:3? I takve tekme? Drugi trener, isti kadar, ista prica?

Ne kazem da zbog tog bjelica treba ostat, vec da se nece ouno toga promjenit dok god je ovakav kadar na okupu. A mi svi se vrtimo u krug i pricamo o jakiru, bjelici, guardioli, itd…
  • Kaktus Car
    651

I tu bi sva diskusija trebala biti završena.

Ove sezone je ekipe jača od prošlosezonske, a rezultati u HNL-u su neprihvatljivi. Trener koji ne može bez Petkovića i Mišća pobjediti ni Slaven i Lokomotivu nije trener za Dinam.

Trener koji ne može odvojiti svoje osobne simpatije i antipatije prema nekim igračima od svojih profesionalnih odluka nije dovoljno profesionalan i nije trener za Dinamo.

Da ne pričamo o tome da bi nakon onog potpuno neprihvatljivog i neprofesionalnog ispada u Unionu većina ozbiljnih klubova takvog trenera u startu prekrižila kao opciju...
  • Orc123
    9.3k
    sopic je populista i nije glup i zna da nema trenersko ime ni tezinu da se suprodstavi senatorima....on bi prvo pokazao misice na strancima i te populisticke fore kojih smo se nagledali vec do sad...prevara od trenera i to malo žešča...gori trener i od Jakira!
  • čovjekjogurt
    952
    Sopa povedi nas!
  • Kaktus Car
    651
    Pod jakirom smo napravili slicni bodovni zaostatakCrni86

Ne. Čak je i Jakirović imao manje užasne rezultate. Imao je -7, ali dvije utakmice manje na kraju polusezone, Bjelica trenutno ima -6 i utakmicu više!

Ovo je jednostavno nedopustivo sramotan niz za trenera Dinama.

Ne zelim branit tu sad bjelicu, ali da li ce se ikad postavit pitanje do samih igraca?Crni86

Da? Igrača? Kojih igrača? Jučer su opet među najgorima na terenu bili oni koje on forsira iako ima bolje na raspolaganju.
  • Crni86
    6.4k
    Ne. Čak je i Jakirović imao manje užasne rezultate. Imao je -7, ali dvije utakmice manje na kraju polusezone, Bjelica trenutno ima -6 i utakmicu više!

Ovo je jednostavno nedopustivo sramotan niz za trenera Dinama.
    Kaktus Car

Jakir nas je ove sezone napustio na -4 sa svim odigranim utakmicama. Bjelica ce danas potecijalno biti na -5 (-3 ako bude x). Tako da nije imao manje uzasne rezultate, da pace imao je uzasnije rezultate jer se paralelno uz hnl borio samo s bayernom, dok je bjelica imao monaco, slazburg, slovan, bvb i celtic.

Nije bjelica sam nabio ovaj zaostatak.

Da? Igrača? Kojih igrača? Jučer su opet među najgorima na terenu bili oni koje on forsira iako ima bolje na raspolaganju.Kaktus Car

A koje da stavi? Da izmisli napadaca? Da izmisli krilo koje ce moc neki k 1vs1? Da si izmisli sesticu koja ce radit na destrukciji napada? Ima bjelica svog krimena, al pricate kao da smo na klupi imali 12 igraca, covjeku se jedino moze zamjerit ristovski i to je to. Ocito je da senatori previse drmaju svlacionom i svi ih se boje maknut zbog opce pobune.
  • Izet Hajrović
    2.6k
    Jakir je u cijeloj prošloj sezoni, 33 utakmice, imao 6 remija i 3 poraza. Bjelica već sad u 10 utakmica ima 4 remija i 3 poraza. Govorim o prvenstvu. Europa, svaka čast, ali tko kaže da Jakir ne bi dobio Salzburg i Slovan? Uspio je proći Betisa. A tko kaže da Bjelica ne bi izgubio od Sparte i Ballkanija? Situacija je slična, kod oba trenera nam senatori kolo vode, a Bjelica je dosta lošiji u prvenstvu i to je činjenica. Jakir je u ovoj sezoni skupio 4 pobjede i onda su došli remi na Rujevici i poraz od Hajduka. Bjelica isto ima poraz od Hajduka i remi od Rijeke, ali je daleko gori u manjim utakmicama jer je Jakir tu bio stopostotan. Poanta svega nije zazivanje Jakira, nego pokušavam otvoriti oči onima koji još uvijek stoje uz Bjelicu, a ja mislim da je vrijeme za rastanak.
  • Crni86
    6.4k

Jakir nas je ove sezone napustio na -4 sa svim odigranim utakmicama. Bjelica ce danas potecijalno biti na -5 (-3 ako bude x). Tako da nije imao manje uzasne rezultate, da pace imao je uzasnije rezultate jer se paralelno uz hnl borio samo s bayernom, dok je bjelica imao monaco, slazburg, slovan, bvb i celtic.Crni86

Moja poanta je da su obojica za hnl top treneri, ali imaju slicne probleme s istim kadrom. I da nije mozda uvijek sve do trenera. Pogotovo kad se pogleda i prosla sezona gdje su se ponavljale neke slicne stvari.

Ne znaci da trenera ne treba mjenjati, ali uz trenera potrebno je napraviti radikalne promjene u kadru gdje ce se razbiti ta senatorska grupa.
  • Jaro
    8.3k
    ali uz trenera potrebno je napraviti radikalne promjene u kadru gdje ce se razbiti ta senatorska grupa.Crni86

Pa dovest kurcevog trenera koji ce ih odrezati, a ne populisticki slusat podcaste i citat forume i reci - ako dovedemo Jakira/Bjelicu (ostavimo Jakira nakon duple krune) imat cemo mir...
    Prvo SD koji se nece ucit. Onda taj SD trenera koji ce znat svoje mjesto a ne se izjavama, potezima na kluoi kurcit SDu jer zna da je ivaj niko i nista u odnosu na njega, a stiti ga i fin ugovor...
  • SjevernaStrana
    2k
    Pod Sergejem Jakirovićem do zimske pauze u HNL-u: 14 utakmica - 2 poraza i 3 remija. Porazi od Gorice i Hajduka u gostima. Remi na Rujevici, protiv Hajduka doma i u Varaždinu. Ozljede ključnih igrača i lošiji kadar nego danas. Ove sezone 2,17 bodova po utakmici.

Pod Nenadom Bjelicom u HNL-u: 10 utakmica - 3 poraza i 4 remija. Ostala je nažalost još jedna utakmica za odigrati. 1,3 boda po utakmici.

Teški i sramotni porazi u hendikepu od Lokomotive (zadnja u poretku) i Osijeka (ne znam jesu li nam ikada dali 4 gola i još doma, povijesna sramota) te bez ispaljenog metka na Titu. Neriješeni rezultati protiv Istre, Gorice (primili ukupno 4 gola) te Rijeke (Zagi hvala ti) i Belupa. Također ozljede ključnih igrača kao sezonu prije, ali kadar ojačan igračima kao što su RPG, Stojković, Kačavenda, Pjaca (koliko god ja bio protiv upgrade je na Gabriela Vidovića, Antonia Marina, Menala), Torrente (također protiv, ali ipak bolji od recimo Boška Šutala).

Napokon je nestao p****** pristup i s Bjelicom svi skupa vjerujemo u pobjede.

Ili kako mi je jedan tu odgovorio dok sam umanjivao pobjedu protiv Slovana iz Bratislave:

"Lav koji vodi miševe je podigao ljestvicu za sve ostale naizgled sličnim taktičkim postavkama."
  • Crusades
    14.2k
    Ako se dalo Jakiru pripreme i rakete (Hoxha) onda dajmo i Bjelici isto to.

Pod Jakirom nismo nikakve šanse stvarali i izgledali smo kriminalno, sad barem nešto stvaramo prema naprijed.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.