• Crni86
    6.4k
    Isto tak ne kuzim ako su se u klub doveli ljudi sa ozbiljnim cvjem, na najbitniju funkciju dovedes anonimca.Jurki

A kaj mislis da je Zajec predlozio Puhala za prodaju, a Skender i neko drugi Marica za SD-a. Onaj koji se bavio kadroviranjem sportskog sektora mora odletit.

Borili smo se protiv mamica, a u sportskom sektoru se nista nije promjenilo. Uhljebljuju se poznanici s nikakvim cv-em, dovode se igraci sumnjivih kvaliteta, trazi se pomoc od Bara za scouting. Nemojte mi rec lova sad bar ne curi iz kluba jer se to mora podrazumijevat da je normalno i zbog toga se ne skupljaju plusevi. Mi se u sportskom sektoru nismo pomaknuli nisi milimetar prema naprijed.
  • Orc123
    9.3k
    i ja nisam bio odusevljen kad nismo doveli pravog SD na proljece, nisam ni sad....nisam bio odusevljen ni s Bjelicom ali bio je najmanje lose rjesenje komi Maric ali dugorocno morat cemo uvesti kvalitetne mlzgove jer koliko god da cijenili svoje nasih trenera skoro da ni nema na najvisem nivou bas kao ni SD! Na ljeto bi zelio i novog trenera ali nikako ne populiste i prodavace magle kao sto je Sopic i slicni vec pravog trenera s iskustvom vođenja velikih ekipa i SD koji je radio u najvecim klubovima!
  • Orc123
    9.3k
    sve potpisujem!
  • San Lorenzo
    17.7k
    A nek mi netko objasni koji kurac dobroga bi nam doneslo da se sad netko smijeni?Orc123

Uzmi si primjer Rijeke koja je najurila onog Palikuću kad su bili oko zone ispadanja, u zimu su u paketu doveli novog sportskog direktora i trenera i sezonu završili u top4...iduće sezone iz borbe za naslov ispali tek u 34. kolu, a još iduće sezone su u dobroj poziciji otići na zimovanje na čelu ljestvice.
  • Crni86
    6.4k
    stari sve stoji, ali ajmo se ne lagat. Svi smo ljuti, bjesni i sl. Ali ajmo probat pogledat sliku realno.

Po meni su jakir i bjelica najbolji treneri u hnlu ove i prosle sezone. Mislim da se sa tim mozemo slozit. Ako vec ne top1, onda evo ajmo rec top3.

Ta dva trenera koji su proslu i ovu sezonu najbolje sto hnl moze ponudit, sa gotovo jednakim kadrom prozivljavaju iste pizdarije. Ocito je da se biraju utakmice, kako drugacije objasnit ovu i proslu sezonu? Proslu te kantaju loksa, balkani i sl i onda pobjedis sve do kraja prvenstva?

Ove sezone igras oke u ligi prvaka i odlicno pocetak prvenstva, ali zato u hnlu ti zabije gol svatko ko prede centar. Obrana je cisto zalagnje, volja i zelja. Nema tu sad neke velike znanstvene fantastike.

Ne kazem da je bjelica nevin, ali mislim da ni guardiola s ovim kadrom ne bi izasao na kraj.
  • Orc123
    9.3k
    kaj god napravili ja budem ih podrzao! Taman da smijene i trenera i SD....ili da ih ostave....treba zbiti redove i zasukati rukave! Mi pored ovakve konkurencije samo ako se malo uozbiljimo imamo +10 na kraju....sve ovo je zahvaljujuci nasim katastrofalnim predstavama. Jedini krivci smo mi sami! Najveca greska je bila na rano ljeto kad se trebao izabrati pravi trener ali smo se okrenuli populizmu i ostavili Jakira iako nitko nije vidio dugorocnu perspektivu s njim.....nama treba i javi trener i jaci SD.....mi smo veliki klub i zasluzujemo puno bolje od ovog.
  • Jurki
    13.4k
    Price da je kasno sad dovesti novog sda su obicna glupost.
    Novi sd moze odmah krenuti na posao, nakon kaj porazgovara s trenerom i pogleda zadnjih 10 utakmica.
    Ako je nekakvi sd onda ima i tekicu sa mozebitnim pojacanjima.
    Da pogleda 10 zadnjih tekmi dobi uvid u stanje u ekipi.
    Za prave poteze nikad nije kasno pogotovo pred prijelazni rok.
  • Orc123
    9.3k
    kriv je u toliko da ne presijece nego radi isto sto i Jakir..podilazi senatorima, sikanira strance, ne rotira i glumi mangupa i prodaje jeftine floskule...i glup covjek vidi da su senatori postali peoblem a ne prednost jer diktiraju apsolutno sve, eco cak smo saznali da su jedam od filtera kod odobravanja transfera....bolesno...nama treba trener poput Magatha i SD koji je radio u najvecim klubovima! Zasluzujemo to!
  • Noel
    7.4k
    Selahi Mierez Pašalić Dantas Galešić Dahl Juninho Viera. Imam i ja svoju bilježnicu. Vi i vaše bilježnice više. Treba samo sportski direktor koji će krenut na posao.
  • OsamŠest
    3.7k
    Al nevjerojatne su mi ove izjave isto.. Ponosan je na rezultate, prošlogodišnju titulu (koju smo uzeli samo zato što su konkurenti očaj, baš kao što će biti i ove sezone), ovosezonsku LP (u koju smo ušli na jedvite jade)..

Kaže da nismo nikog prodali, a bio je sam za prodaju Sučića i Baturine.. (kriva procjena)

"Pojačali smo se". Pa me zanima tko je pojačanje osim Pjace i RPGa? Torrente? Mmaee? Ogiwara? Oliveras? Mbuku i Cordoba? Za Pjacu znamo svi kakav je, to nije znanstvena fantastika, a i kurac bi došao da nije imao klauzulu u ugovoru kod Miškovića. Praktički, svaki je promašaj, odnosno ni blizu pojačane momčadi kako dotični tvrdi.

Sposobnost sportskog direktora je dovesti kvalitetnog igrača izuzev Petkovića kao prve opcije. Tu se vidi kakav si maher, em kroz manevriranje lovom, em kroz psihologiju i razgovor. Baš me zanima da li bi Boto ili netko takav imao isti problem kao i Marić. Čak i Boromisa ili Mance..

Sam sebi skače u usta.. Nadam se da IO ima dovoljno znanja i hrabrosti da procijeni da je vrijeme za ozbiljnog čovjeka na ključnoj funkciji za rezultate.
  • Murtidzg
    35
    VI SVI KAJ SERETE TU IMALI STE TRIBINU JUCER I KAJ NISTE PITALI I DOSLI (čast izuzecima).

SRAMOTNO MALI ODAZIV ZA SITUACIJU I STANJE U KOJEM SE KLUB NALAZI.

Jučer se pokazalo koliko Dinamo znači ljudima...
  • Crni86
    6.4k
    ha ocito oni znaju nesto sto mi ne. Moguce da je raspon snaga u klubu takav da im treba podilazit. Ne znam, ja nemam drzgaciji odgovor da dva trenera rade istu pizdariju i imaju isti rezultat.
  • Izet Hajrović
    2.6k
    posudit ćemo mu skripte, nije problem. :smile:
  • Praskaton
    2.8k
    VI SVI KAJ SERETE TU IMALI STE TRIBINU JUCER I KAJ NISTE PITALI I DOSLIMurtidzg

Ti koji ne znas iskljucit caps lock ,znaj da vecina ljudi koji ovdje pišu nisu iz Zg i nisu u mogucnosti doći svaku utakmicu.
    Prema tome pusti ljude neka seru kako ti kazes
  • Crusades
    14.2k
    Ako niša drugo, bar SD ima plus u bilježnici kod Talibana jer mu je Dahl bio želja. Nije sve tako crno.

Dalibana, pardon.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.