• ZgDLions
    571
    Na strani sam onih koji misle da je on samo posrednik i figura u klubu.
    Iznad tri milje drugi odlučuju, treneri najvjerojatnije upiru prstom ala Arber koji im je zanimljiv, njega su samo ukrcali na brod i isto tako će ga baciti pod vlak.
    Gdje da on ide i daje moralne ostavke, plaća ide, a možda usput ostvari neke kontakte i ponešto nauči.
    Negdje drugdje je izvor problema.
  • Jos-Optimus
    3.2k
    da, Petko je kriv, bravo majstore
  • jedan u nizu
    10k
    Bio je intervju sa Brodicem gdje su ga pitali o odlasku, pa je on rekao da su se tako i on i klub dogovorili jer je on htio vecu minutazu, a klub mu to nije mogao garantirati pa je uz ok ponudu napravljen transfer.

Meni je sasvim logicna izjava gdje napadaci ne zele doci zbog Petkovica.
    Pa valjda svaki igrac, zapravo njihovi agenti, znaju u kakav klub dolaze.
    A u ovom slucaju to je klub koji igra sa jednim napadacem, a glavni napadac je prakticki legenda kluba, u skoro pa najboljim godinama. A uz to, to je klub koji zivi od prodaje mladih igraca pa ce vjerovatno u nekim utakmicama netko mladi dobiti priliku da skupi koju minutu (makar se to kod nas u napadu ne dogada cesto).
    Bilo koji igrac koji vrijedi nesto, nece biti zadovoljan sa minutazom od 15min svaku drugu utakmicu.

Da igramo sa dva napadaca to bi bila druga prica.

Uostalom, to ne mijenja cinjenicu da trebamo imati treceg napadaca, u slucaju ozljede ili kartona.

Makar bi i tu bilo drvlja i kamenja jer bi taj napadac bio 'los' jer nikad ne i uhvatio formu i minute da se pokaze kao npr Emreli ili Deni Juric.
  • veselko tenžera
    2.8k
    nismo se razumijeli. Nije Petko kriv. On radi što radi cijelo vrijeme. Slabo trenira, puši, od banalne ozljede se oporavlja po 3 mjeseca (i ove i prošle sezone viđeno). Prosječan navijač se sjeti gola na Rujevici i Poljudu prošle sezone, a zaboravlja po 7-8 utakmica u nizu bez ikakvog učinka kad je svaka bila kvalifikacijska. I sad kad loše ide, a on ozlijeđen od njega pravi Mesiju.

Kriv je onaj tko mu je omogućio takav status i tko nije prepoznao da će nam postati uteg oko vrata. Nije da nije bilo naznaka.
  • Kruno
    514
    Nesto nisam previse uvjeren da ce ga smjeniti
  • Krulek
    620
    I što sad? Nitko ne preuzima odgovornost, svi zadovoljni svojim radom, a klub tone. Navijači se oko toga glože, svi imaju svoje favorite na koje ne daju, a majstore u foteljama boli briga. Demokracija na djelu kao i inače u Hrvatskoj.
  • Orc123
    9.3k
    A nek mi netko objasni koji kurac dobroga bi nam doneslo da se sad netko smijeni? Mi u naredna 2 tj morsmo dovedti tih par igraca i da budu tu do priprema, kaj moze napraviti netko novi? Mislite da ce dovest nekog boljeg za dan - dva? Raditi jos vece potrese sad nego sto jesu nema smisla! Odraditi tu tekmu jos jednu, odmoriti momcad, vratiti vecinu ozljeđenih, dovest par igraca, odraditi jebene pripreme i zapeti do kraja pa sto Bog da.....konkurencija nam je uzasna....ako zapnemo i primimo se posla mozemo stić....ali moramo uci u mlin pobjeda! Na kraju sezone ili pred kraj kad ce sve vec biti jasnije krenut u rjesavanje!
    Sad bi svi htjeli glave od nekoga ali to nece nista poboljsati samo ce jos vise utjecati na nestsbilnost!
    Siguran sam da nikakvih otkaza nece biti, kako trenera tako ni SD.....jednostavno nema smisla sad,..
  • Simpatizer
    583
    nek mi netko objasni koji kurac dobroga bi nam doneslo da se sad netko smijeniOrc123

Ako imaš nekog nesposobnog na visokoj poziciji u klubu, trebao bi taj netko dobit otkaz

Bilo to 2 tjedna prije prijelaznog roka ili 2 mjeseca nakon
  • gledatelj
    658
    Ne kuzim kako neki ljudi nemaju neke samokritike, kako su toliko odsjeceni od realnosti. I onda nije dovoljno da izjavi da je sve divno krasno i doveo je brutalna pojacanja nego jos lupi da ne zele doc zbog Petka i takve pizdarije. Pa daj budi fer i reci pogrijesili smo, trebalo je bolje, radimo na tome, bilo kaj. Ovo je bas uzas.
  • Navijač Dinama
    8.9k
    Nije ništa konkretno rekao, brani svoja pojačanja kao da je Messia i Ronalda doveo, al čini mi se da dotični nema pojma. Samo izbacao par floskula, gore ako mu ovi u klubu vjeruju, i šta, na zimu će opet doć neki francuski drugoligaš i neki prolaznik Barcelonine škole, a našu ćemo koja je masu dobrih i solidnih igrača za nas izbacila, u potpunosti zanemarit, kao da nam je škola najgora pa tu nema nikakvih igrača ili nešto.

Šokota i onaj djedica kao dobri za skaute, Šokota koji se nikad nije bavio poslom i onaj djedica koji će preko kava i poznastva svojih boomera davat preporuke( i to vidiim već neki mu njegov prdonjan rekne u mene klinac zabio 3 gola vrapčeu, pa ak bi ga mogel pogurat u Dinamo) i dodavanje gasa i anonymus klinac sa kvarta je novi igrač Dinama.

Mmae - izgubio se, bio ok igrač, međutim pomračenje uma i kad je onaj iz Osijeka ostavio samoga na cijedilu, mislim da je to to.

Pjaca- ok, veći mi je problem trener koji ga je tek jučer stavio drugi put na prirodnu poziciju, al zato ga izveo među prvima, a ostavio Kulenovića da šetka, maše rukama itd itd.

Torrente- kad se branimo oke stoper, međutim kad napadamo, igrač manje, jer je spor ko blato, kaska, jučer ga Mudri izvrtio ko balerinu.

Cordoba i Mbuku= teško je donosit sud, ali ono sto su igrali, nisu podaleko od Špikića, al nisu ni za prvu postavu Dinama. Ne znam što bi mislio o njima.x

Oliveras= veći igrački mit od fikcije Majana Dabića, jučer iz naftalina izvučen Pero Bočkaj, što očito govori koliko se malome vjeruje.

Treći napadač? Nemamo, pa Kulenović kad nema Petkovića igra svih 90 minuta, i onda veliki "heroj ulice" sve gori i gori, maše rukama, neće da skače, neće da trči, boli ga briga, zazivao se u reprezentaciju....

Veliki egotrip Marića, tzv hvatanje Boga za bradu, misli da zna sve i da je sve opće pametan, a pojma nema ni šta radi ni kakav klub kojeg renomea vodi, unazadio je klub direktno svojim odlukama i zbog njega i njegovih odluka smo u rezultatskome kanalu. Zar smo od trenera krenuli i da se S.D uče na Dinamu?

Di su ugovori Sučiću i Baturini, di su pojačanja, a ne gomilanje stranaca na osnovu CV-a jer su prošli neku ili nečiju školu. Pa evo prošao je moj brat školu HNK Orašja, jel može on makar doć sad za kadete Dinama doć igrat???

Prodavač magle, da je političar bio bi taman konkurencija anemičnome i Ivani Keky i ostalima.
  • Orc123
    9.3k
    za poraz od jucer nije kriv nikakav SD nego trener....ako mi sa ovim kadrom nemremo pobijediti Loxu onda nesto gadno ne stima s glavama....isto tako da SD nije doveo ni jednoga igraca nama je ostao kadar u cjelosti....svi snose odgovorost ali ne moze SD biri kriv kaj jucer igra Spikic a ne Cordoba ili Mbuku, kaja je Risto sveta krava a RPG ispada zrtveni janjac, kaj Stojke nemre poceti u prvoj protiv Loxe a siguran sam da nebi ni Kaca da je Ademi zdrav....to nije normalno! Da Kule igra svaku iako je uzasan.....i da ne nabrajam....
  • Simpatizer
    583
    za poraz od jucer nije kriv nikakav SDOrc123

Prošlo je 17 kola i imamo najgori učinak u povijesti HNL-a.
  • Crni86
    6.4k
    za poraz od jucer nije kriv nikakav SD nego trener..Orc123

A tko je birao trenera? Tko je birao igrace? Tko je reko da ce ovj kadar i trener biti dobar fit?

Treba dat otkaz treneru pa sdu dat jos jednu priliku da zaposli sopica pa da i on odleti za tjedan dana? Sportski direktor je glavni i odgovorni za ovo sranje.

Sralo se po simicu da kakvog on iskustva ima da vodi sportski sektor, a covjek ima 3 puta bolji cv od ovog klauna.
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    @Orc123 pa brate ,kriv je po čemu? Sve je to rekla kazala, kriv je što je postavio špikića koji mu je još jednom valjda uzvratio fenomenalnom partijom jer očigledno je radio što trener zahtjeva,ništa. Treba da ostane bjelica samo ako stisne muda i očisti svlačionicu. Treba da ostane samo u slučaju da je vidio da Rile osim mahanja nema ništa više što bi opravdalo njegovu poziciju startera . Pjaca mora više , Pavić je dobio dovoljno prilika da se pokaže da trenutno on nije plavi 6. Da kule može biti samo back up, da xoxha nije ta klasa koliko god bio dobar dečko. Nadam se da će svi skupa onako ,pošteno staviti karte na stol, reći si sve u lice i pozvati na odgovornost. Skupiti glave , pružiti ruke i stisnuti gas. Od uprave ,sportskog sektora ,sd,predsjednika,trenera. Krenula su nam kola nizbrdo i da se treba konačno baciti na posao. A ne piti kave i jest ručkovi samo i radnom vremenu. Ne mogu ti Tomo i Deda Dzemo biti scouti. Pa mrdni guzicom izvan hr
  • Jurki
    13.4k
    Na pocetku sezone je izgledalo sve super, ali sad se pokazalo da ne zna.
    Isto tak ne kuzim ako su se u klub doveli ljudi sa ozbiljnim cvjem, na najbitniju funkciju dovedes anonimca.
    Imamo novaca i zakaj se nije zaposlio covjek koji ima rezultate iza sebe.
    Badava marketing, prodaja i sve ostalo ako ono kaj je jedino bitno - rezultat izostao.
    Ocito su svi cijepljeni od samokritike i ne zele reci zajebo sam i odlazim jer nisam za taj posao.
    Problem je na relaciji Uprava, sportski direktor, trener i igraci.
    Umjesto da smo na valu lige prvaka otisli stepenicu vise, mi smo se strmopizdili u picku materinu.
    Njegovi potezi vise nije moguce opravdavati nikak.
    Torpediranje Bulata, Šutala za čik (za koje se moglo vise dobiti), dovođenje igraca koji nisu nist pokazali, zaposljavanje Dzeme i Tome su svakom laiku jasan pokazatelj da je zajebal sve i da mora otici.
    Previse losih poteza i nije nicim opravdano da mora ostati i raditi prijelazni rok.
    Ovom mlatimudantu dati momentalan otkaz i dovesti stranog sportskog direktora.
    Da imamo sustav, mozda bi i bil za to da on ostane. Ali nama treba covjek koji ce doci i znati uspostaviti novi sustav u klubu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.