O čemu ti baljezgaš? — Paggini
Pa dobro, jesi ti normalan? — vjeko1701
Kakve priče oko webshopa? Pet postova se ovaj tjedan napisalo o webshopu, nula postova o plavoj noći i pet tisuća postova o transferima i Mariću i rezultatima — Paggini
Jer ti se sad sa svojim antiuprava stavom stavljaš u manjinu ovog foruma — Paggini
Pa jel tebi jasno da Zone nije službeno povezana s klubom? Ljudi iz kluba koji su tu bili su bili forumaši kako može biti bilo tko i da, u jednom trenu su svojom dobrom voljom odgovarali na pitanja. — vjeko1701
Ako on ili neznam tko već potpisuje da se Sunara angažira i dan danas za te "redarske" ili kakve već poslove da ga i ova uprava angažira nakon sve povijesti gdje navedeni drži lojtre svim HR krimosima (Sanader,Mamić) zaposlena je kriva osoba i kao člana me smeta pomisao da je Sunara i dalje na jedan poziv od kluba. — serbus
Manenica na pitanje o zapošljavanju u klubu kaže da je zaposleno malo novih ljudi od tih novih osoba za ljudske potencijale. E tu je sad moj problem sa njim jel netko od nas dvoje ne razumije kaj dinamo znači.
Ako on ili neznam tko već potpisuje da se Sunara angažira i dan danas za te "redarske" ili kakve već poslove da ga i ova uprava angažira nakon sve povijesti gdje navedeni drži lojtre svim HR krimosima (Sanader,Mamić) zaposlena je kriva osoba i kao člana me smeta pomisao da je Sunara i dalje na jedan poziv od kluba. — serbus
Mozda se i nesto godisnjih oslobodi. — Boycie
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.