• seljak86
    2.7k
    Do tada je bolje da su nam i Rijeka i Hajduk što bliže na tablici. Koja je to fora odustajanja od prvenstva u 12. mjesecu? Pogotovo u ligi gdje svatko kiksa.
  • E46
    811
    Slabo kiksaju tovari pogotovo Rijeka. A razlika između njih i nas je sto oni imaju igru, a po svim silama prilika mi je necemo ni imat jer necemo ulozit 10 milja eura kolko je potrebno da se dovedemo u red.
  • BBB Baranja
    340
    Ne bih ja tu ni Osijek otpisivao. Realno cijela cetvorka je tu u 10 deka i bit ce cupavo na proljece ako se ne pojacamo
  • BBB Sibenik
    4.9k
    Šibenčani porucujuuu..
  • austrijanac
    4.6k
    Beyatt opet jako dobro

Ak je fakat istina da je 2005 godište, jako dobar pick Istre
  • Infinity
    16.9k
    svi to želimo ovdje, svi bi i htjeli x da smo mi na -3, -4, ali mi smo hipotetski na -9. Jel znaš šta to znači?don

Nije -9, nego mogucnost da bude -7 ili -9. I nije 32. kolo, pa da ocajnicki biramo manje zlo. Igra se 17. kolo od 36, a to nije ni pola prvenstva.

Ja sam toliko razocaran da sam danas prvi put s namjerom propustio utakmicu, ali nema jebene sanse da 19 kola prije kraja uz zaostatak od -7 ili -9 biram izmedju Rijeke i Hajduka.

Nama je u ovom trenutku X kao melem, mada padam svejedno u ocaj kad vidim da na utakmici Varazdina i Osijeka isto moram navijati za X, jer bi mogli biti cetvrti ako tu netko dobije.
  • vjeko1701
    10.3k
    Meni je najveće čudo da sa 26 bodova u 17 kola mi još uvijek pričamo o jednoznamenkastom zaostatku.
  • austrijanac
    4.6k

Prošle godine pričali o lošem HNLu, ove godine svi odlučili dokazat da može i gore.
  • vjeko1701
    10.3k
    Uvijek može gore xD

Bitna životna lekcija.
  • austrijanac
    4.6k
    Bar smo to naučili ove sezone.
    No sutra nedjelja, misa, dan Božji, bit će bolje.
  • don
    8.2k
    čuvajte zdravlje ljudi
  • ZgDLions
    570
    Kad bi birao ili prošlu sezonu, duplu krunu, slavlje na trgu ili da smo prošle tropikana, a ove vodeći u prvenstvu, rađe prošla kako je ispala, a ova kako bude.
    Nije trenutno najsretnija situacija, ali se svejedno veselim idućoj na maxu.
    Nije sve u pobjedama, nešto je i u fan shopu.
    :grin:
  • Sven
    51
    a koju to igru imaju Rijeka i hajduk? hahaha od kolektivne sizofrenije odjednom hnl konkurenti proigrali i cvjetaju im ruze. Nista onda, sutra necu gledat City i United nego uzivat u atmoskom nogometu s poljuda
  • Ali
    2.3k
    Sutra ćemo gotoco sigurno kliznuti na 4.mjesto, a ako to preuzme varazdin i mi odugramo x a osijek dobije istru sto je realno padamo na 5 mjesto !

Inače danas smo na 26 boda nakon 17. kola, kad smo igrali ligu za bedake imali smo u 17 kola 30 bodova... samo da vidimo koliko smo duboko pali
  • Plavi-9
    714
    Malenica opet.. sajne obrane
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.