• seljak86
    2.9k
    Do tada je bolje da su nam i Rijeka i Hajduk što bliže na tablici. Koja je to fora odustajanja od prvenstva u 12. mjesecu? Pogotovo u ligi gdje svatko kiksa.
  • E46
    1.4k
    Slabo kiksaju tovari pogotovo Rijeka. A razlika između njih i nas je sto oni imaju igru, a po svim silama prilika mi je necemo ni imat jer necemo ulozit 10 milja eura kolko je potrebno da se dovedemo u red.
  • BBB Baranja
    363
    Ne bih ja tu ni Osijek otpisivao. Realno cijela cetvorka je tu u 10 deka i bit ce cupavo na proljece ako se ne pojacamo
  • BBB Sibenik
    5.8k
    Šibenčani porucujuuu..
  • austrijanac
    7.1k
    Beyatt opet jako dobro

Ak je fakat istina da je 2005 godište, jako dobar pick Istre
  • Infinity
    18.6k
    svi to želimo ovdje, svi bi i htjeli x da smo mi na -3, -4, ali mi smo hipotetski na -9. Jel znaš šta to znači?don

Nije -9, nego mogucnost da bude -7 ili -9. I nije 32. kolo, pa da ocajnicki biramo manje zlo. Igra se 17. kolo od 36, a to nije ni pola prvenstva.

Ja sam toliko razocaran da sam danas prvi put s namjerom propustio utakmicu, ali nema jebene sanse da 19 kola prije kraja uz zaostatak od -7 ili -9 biram izmedju Rijeke i Hajduka.

Nama je u ovom trenutku X kao melem, mada padam svejedno u ocaj kad vidim da na utakmici Varazdina i Osijeka isto moram navijati za X, jer bi mogli biti cetvrti ako tu netko dobije.
  • vjeko1701
    15.5k
    Meni je najveće čudo da sa 26 bodova u 17 kola mi još uvijek pričamo o jednoznamenkastom zaostatku.
  • austrijanac
    7.1k

Prošle godine pričali o lošem HNLu, ove godine svi odlučili dokazat da može i gore.
  • vjeko1701
    15.5k
    Uvijek može gore xD

Bitna životna lekcija.
  • austrijanac
    7.1k
    Bar smo to naučili ove sezone.
    No sutra nedjelja, misa, dan Božji, bit će bolje.
  • don
    13.3k
    čuvajte zdravlje ljudi
  • ZgDLions
    1.1k
    Kad bi birao ili prošlu sezonu, duplu krunu, slavlje na trgu ili da smo prošle tropikana, a ove vodeći u prvenstvu, rađe prošla kako je ispala, a ova kako bude.
    Nije trenutno najsretnija situacija, ali se svejedno veselim idućoj na maxu.
    Nije sve u pobjedama, nešto je i u fan shopu.
    :grin:
  • The Octopus
    336
    a koju to igru imaju Rijeka i hajduk? hahaha od kolektivne sizofrenije odjednom hnl konkurenti proigrali i cvjetaju im ruze. Nista onda, sutra necu gledat City i United nego uzivat u atmoskom nogometu s poljuda
  • Ali
    2.7k
    Sutra ćemo gotoco sigurno kliznuti na 4.mjesto, a ako to preuzme varazdin i mi odugramo x a osijek dobije istru sto je realno padamo na 5 mjesto !

Inače danas smo na 26 boda nakon 17. kola, kad smo igrali ligu za bedake imali smo u 17 kola 30 bodova... samo da vidimo koliko smo duboko pali
  • Plavi-9
    904
    Malenica opet.. sajne obrane
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.