• MasniBrkMarkaViduke
    32
    SD nije birao trenera,a igrači koji su dovedeni kao pojačanja kao cordoba,Stojković,pjaca,RPG ili igraju neprirodne pozicije,ili ne igraju u kontinuitetu.
    Baturina je na 30%(to je čisto stvar trenera,ne uprave ili bilokoga)
    Jedina zamjerka je pozicija špice i ne davanje sanse Mikiću,smatram da su zadnje 3 tekme bile idealne,a i igrač bi možda imao zelje ostati.
    Ovako kad sve zbrojiš i oduzmeš,očekujem da ga izgubimo.
    Trener je došao po otkupninu kao i u zadnja 3 posla koja je vodio.
    Smije nam se iz tekme u tekme,radi neshvaćene poteze,a u svemu tome ne donosi rezultat.
    Igra u Lp nije bajna koliko stanje na tablici.
    Puno brige i posla,upitno dali sadašnja vlast i ljudi koji sada vode Dinamo to mogu sanirat u tako kratko vrijeme.
    Ali ništa nije kasno,kad su nam konkurenti u većoj banani od nas.
  • Dudu9
    1.2k
    SD ako nije sudjelovao u izboru trenera je onda fikus i po tome nema šta radit na toj poziciji
  • MasniBrkMarkaViduke
    32
    ako pogledamo izjave i način na koji predstavlja sportsku politiku na početku sezone,i onda uzet trenera kojem gvardiol nije igrao 5 mj,kojem je Majer bio na tribini,Ivanusec prismrdio nije.
  • Dudu9
    1.2k
    Marić je mislio da će ekipa rasturiti hnl pa će se lagano gurati klinci itd, to je onaj savršeni scenarij, očigledno mislio da je prošla sezona samo bila plod loše sreće kad nije doveo ozbiljna pojačanja i smatrao da lijevi bek nije potreban
  • Jaro
    8.3k
    tocno to. Ako je njegov izbor onda je izabrao kontra svemu sto je predstavljao kao svoj i klupski smjer kojim ide sportska politika.
    Ako nije njegov izbor, nema kaj tu raditi ako posao za koji je on placen radi netko drugi.
    Ako je netko "odozgo" mimo njega odlucio, opet posten covjek nema kaj tu raditi vec se pokupiti i reci taj i taj je iskoristio svoju poziciju i oslucio tako, ja se ne slazem s time i odoh..
    Al cini se da su i dalje place u dinamu prevelike i to ne samo za igrace..
  • San Lorenzo
    17.7k
    Igraci Dinama s kojima se treba oprostit na kraju sezone: Ademi, Ristovski, Zagorac, Peric, Bockaj... nastavi niz...NitkoBitan

Kompletan remont.

GK - Novi golman, Nevistić
    RB - Pjer, Mikić
    LB - Novi lijevi bek#1, novi lijevi bek#2
    CB - Novi stoper, Torrente, Teofil, Perković, Bernauer
    Veza - Novi def. vezni, Sučić, Stojković, Pavić, Mišić, Kačavenda, Vrbančić
    Krila - desno krilo, Cordoba, lijevo krilo, Pjaca
    Napad - novi napadač, Kulenović, Petković.

Svi koji nisu na listi, hvala i doviđenja.
  • NORTE
    12.8k
    Ne očekujem micanje s pozicija odgovornih za ovaj raspad. Sastanak IO-a smatram igrokazom.

Bojim se da slijedi veliki pad kluba, a bit će upamćen po ovoj upravi.

Predsjednik uprave dinama koji se nalazi na korak do direktnog plasmana u Ligu prvaka osvajanjem jebenog Hnla, u više navrata govori o Europa ligi.
    Tu se nema što dodati!

Ovo nije ozbiljno vođenje velikana, a to je bilo vidljivo završetkom prijelaznog roka.

Gubimo titulu od kluba koji u prijelaznom roku nema prebijene lipe da ikoga dovede pa smjenjuje SD-a.

Tu nema odgovornosti, samo demagogija i besramno srozavanje dinama.

Nije samo Bjelica problem i to je jasno kao dan.
    Da nešto opako ne štima vidljivo je bilo prije nego je objavljen kao novi trener.
  • Niko1986
    329
    Sastanak IO-a je sazvan prije današnje utakmice i nevezan je za krizu rezultata, nego za nešto drugo.
  • DrawTube
    5.7k
    Meni je fascinantno koliko često ljudi u borbi za titulu doslovno izostavljaju klub koji ima jednako bodova kao Hajduk, a ima zid od obrane pa je dosad primio 5 golova u HNL, a mi 22 i koji, makar traljavo, radi u tišini.

Ako taj klub sutra izbori 3 boda, ima 9 bodova prednosti nad nama bez da nas je pobijedio kod kuće ili u gostima. Po meni su veći favorit od južnjaka
  • BluePhone67
    4.2k
    Ne znam kako da objasnim ovaj fenomen gluposti što se događa na ovom javnom forumu zvana Zona Dinamo, na ovakav veliki dan i festival demokracije.

Ako nejdemo nekoliko desetljeća unazad kada je bila slična praksa, ovo je prvi demokratski Članski Dan za sve članove kluba, koji su ujedno i stvarni vlasnici svoga kluba na kojemu su mogli pitati apsolutno sve što ih zanima oko njega. Nebitno dal su pitanja bila pozitivna ili negativna. Članovi su mogli izabrati dvije opcije, postaviti pitanje na službeni email za članove ili biti danas u Cinestaru i tamo direktno pitati na licu mjesta..

Većina pitanja su bila odgovorena, a bila bi odgovorena sva bitna pitanja da su bila konkretno i na vrijeme postavljena i da se nije zabrazdilo sa nekim istim i sličnim pitanjima koja su se samo rotirala i tako se izgubilo na vremenu. Za mene je ovo bio jedan od najljepših dana u mom životu jer sam sanjao taj dan gdje će moj klub biti otvoren za sve svoje navijače i kada ga nejde i da postoje ljudi koji će sa svojim obrazom stati ispred svih nas i odgovarati o svojim (ne)djelima na naša pitanja.

Iskreno očekivao sam punu dvoranu, puno bolju konverzaciju jednih i drugih, ali i pjesmu podrške svih zajedno barem za kraj, jer svi smo mi i ovdje isključivo jedino zbog Dinama, jer igrači odlaze, uprave prolaze u dobru i u zlu Dinamov navijač uvijek mora biti tu, mora biti uz klub i mora biti njegov vjetar u leđa i na putu prema nekim novim iskušenjima kada smo zajedno na tom putu činimo nezaustavljivu lavinu i neosvojivu plavu tvrđavu.

Lp
  • Cosey
    541
    Meni je glasanje za Zajeca na prvim izborima istovjetno glasanju za HDZ na prvim izborima. Naprosto su takve okolnosti da nemaš drugog izbora. Nadalje ću po savjesti. U tom kontekstu, najzanimljivije će biti branjenje vladajućih koji nikada pa ni onda ne bi na vlast došli bez pozadine.
  • Dudu9
    1.2k
    Bit će sam izjava di klub stoji iza igrača I trenera i imaju njihovu puno podršku, za ovakav rezultat krive su ozlijede, vjerojatno se nećemo se ni pojačavati, moramo se strpit da se vrate ozlijeđeni igrači pa će sve bit super
  • Niko1986
    329
    Danas je na članskom danu prokomentirana ta sjednica i (djelomično) oko čega će se raspravljati.
  • Niko1986
    329
    Većina pitanja su bila odgovorena, a bila bi odgovorena sva bitna pitanja da su bila konkretno i na vrijeme postavljena i da se nije zabrazdilo sa nekim istim i sličnim pitanjima koja su se samo rotirala i tako se izgubilo na vremenu.BluePhone67

Ubuduće treba brisati i ne odgovarati na pitanja koja su već odgovorena. Jasno mi je da ne žele da ispadne da brišu i izbjegavaju pitanja, ali isto tako nema smisla da se vritmo u krug. Apsolutno pohvalna inicijativa koja može samo napredovati. Uostalom, danas je u Cinestaru moglo stati barem još 100-200 ljudi. Očito da dežurne pljuvače ne zanima baš toliko situacija u klubu jer mogli su danas doći i pitati. Ovo nije prozivka onih koji nisu iz ZG pa nisu mogli doći, ali ima nas u ZG sigurno dovoljno za pet ovakvih dvorana. Barem bi trebalo biti...
  • Daliban
    3k
    festival demokracijeBluePhone67

:rofl:

Pa ja ću se ranit. Visimo ko luster, a ekipa piše neke politikantske pamflete o "festivalima demokracije" i čude se zašto su ljudi nabrijani na današnji dan od svih dana. Eto, možda jer nas Loksa nabila u hendikepu, a mogla je i duplom, i igramo najgoru sezonu u povijesti HNL-a.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.