• Facke
    4.4k
    Cemu brisanje teme? El je to ta transparentnost? Ili je klub naredil da meknete temu? Ili zbog toga kaj je neke napisane kaj nije javne?!

Moram reci da sam absolutne sokeran izjavama Marka Marica. To je cisti amaterizam. Tak nemres ni razmisljati ni voditi NK Prigorje Zerjavinec. Znaci mi sme svesne isli u sezonu bez pojacanja na levumu beku! Bez jos jedne sestice el nam dodatna sestica ne treba?! Teske je dovesti igrace?! E ljudi moji. To je ko da ja svojumu sefu velim da mi je teske zaserafiti seraf. Cisti amaterizam. Za to nemam absolutne nikakve reci. I sad sam sto posto uvjeren da nam je priprema prelaznoga roka , ovuga zimskuga, nikakva. Ni p od pojacanja nema. Ni p.
    Spomenuti Bakrar , teri je kao opcija, nije pojacanje. Onda sme mogli Brodica ostaviti. Marko Maric sutra mora biti bivsi i price kraj. Nadam se da su bar neki u klubu razmisljali o novom imenu na te pozicije. Ali postenem imenu. I ulozite v zime u pojacanja a ne u Bakrare.....pokel bom ko balon kulke sam srdit....
  • Crni86
    6.4k
    prije smo znali i zakaj je to tako jer je sportski sektor postojao samo na papiru.

Kadar kao da je slozen zbrda zdola. Fokus je bio na stoperima i krilima, a da se ne lazemo ne znamo gdje smo se gore pojacali. Stopera ti i dalje igra ktc, a torrentea jakir nije šljivii ni 5% , na krilima nemas kog za izdvojiti, svi su ispodprosjecni. Kapitalci na tim pozicijama (mma i pjaca po placama) nisu uopce pokazali da su kapitalci, a neki su vec i izbaceni iz momcadi i prekrizeni.
  • Daliban
    3k
    Mi smo unazad par godina više kvalitete podijelili (prepustili) okolo za džabe nego doveli u klub s odštetom. Ovo "s odštetom" je u biti nebitna kvalifikacija, vrijedi općenito za ulazne transfere.
  • Eduardo
    21.7k
    Cemu brisanje teme? El je to ta transparentnost? Ili je klub naredil da meknete temu? Ili zbog toga kaj je neke napisane kaj nije javne?!Facke

Već je objašnjeno nekoliko stranica unazad iste ove teme.
  • Crni86
    6.4k
    Primljeni golovi:
    Ista 0
    Osijek 1
    Sibenik 0
    Quarabag 0 (makar ni sami ne znamo kako)
    Gorica 1
    Quarabag 0
    Rijeka 1
    Hajduk 1
    Bayern 9
    Slaven 4
    Loksa 1
    Monaco 2
    Varazdin 0
    Istra 2
    Salzburg 0
    Osijek 4
    Sibenik 0
    Slovan 1
    Gorica 2
    Rijeka 0 (zagi spasavao)
    Bvb 3
    Hajduk 1
    Skaven 1
    Loksa 3

Odigrali smo 24 utakmice (od toga 8 u europi) te smo u samo njih 8 (4 puta u europi) sacuvali cistu mrezu. Ukupno smo primili 37 golova (15 u europi).

Imamo jednak broj clean sheetova u europi i u hnlu sa tim da smo u hnlu igrali duplo vise utakmica s visetruko ne kvalitenijim protivnicima nego u europi. Igra prema naprijed nije bajna, ali tu smo di jesmo radi obrane koja prima sve i svasta.

Da sam vam reko da ce dinamo u jednoj sezoni primit po 4 gola u jednoj tekmi od osijeka i slavena te po 2 od istre i gorice, da ce nam bayern zabiti 9 komada makar to nisu uspjeli ni kad smo igrali ligu prvaka iz zajebancije, rekli bi da vas zajebavam.
  • masacusec
    4.2k
    Nažalost, rijetko se ovdje naiđe na benignu benevolentnu kritiku, kritiku koja je realna i koja bi trebala izazvati pozitivnu reakciju. Većina je kritika usmjerena na destrukciju i rušenje te, bojim se, latentno prizivanje nekih bivših garnitura/diktatura.
    Ovi ostali kritičari su površni zapravo površni Dinamovci koji Dinamo vole zato jer Dinamo igra dobro nogomet.

Da ne okolišam i da krenem...
    Mišljenja sam da najveću odgovornost snosi sportski direktor i da u tom smjeru trebaju promjene; bilo stručnog kadra (čitaj: direktora), bilo načina razmišljanja!
    Uza sve to, ozljede su samo katalizator krize, ne i dominantni uzrok; koliko god to htjeli.
  • Jurki
    13.4k
    ocito je da ima glasna manjina koja uziva u ovom sranju u kojem smo se nasli.
    Ali ima 99 posto ljudi koji vide kaj nije dobro, i koji nisu rusilacki nastrojeni.
    Ne treba rusiti, vec treba upotpuniti. Menjati kaj ne valja.
    Najlakse je sve polejati z benzinom i vuzgati.
  • Cif
    139
    sportski direktor trener i dobar dio momčadi treba mjenjati
  • Medvedgrad
    326
    Kad je zadnji put Dinamo imao 7 utakmica zaredom bez pobjede?
  • ShanKu
    1.1k
    Danas sam baš kolegi spomenul koliko "bana" bude veceras svanulo na Zoni, i eto... nisam baš fulal :lol:
  • masacusec
    4.2k
    Nikakve tektonske promjene u klubu ne dolaze u obzir, jer klub konačno počiva na zdravim, stabilnim temeljima koji su zalog za dugoročnu budućnost.
    Jbg, ljudski je pogriješiti. Dosad nisam htio kritizirati izbor Marka Marića kao kreatora sportske politike kluba jer sam mu na taj način da(va)o priliku, no evidentno je da su rezultati njegovog delegiranja kupovine igrača negativni te da nije opravdao svoj status. Apel vodstvu jest sljedeći...Ako se upravo ovo navedeno manifestiralo kao najveći problem, sanirajte problem!
    A nusprodukt slabog kadroviranja jest ovakav izbor jalovih igrača...
  • Simpatizer
    583
    problem je kaj je sad "prekasno" za izmjenu

Stavljam pod navodnike jer ispravit pogrešku uvijek moraš, ali ljudi moji sad je 14.12. nama je prijelazni rok pred vratima mi da sutra damo Mariću otkaz, tko god bio novi SD će imati ruke pune posla a vremena jako jako malo...

Oni su njemu trebali dat otkaz prije mjesec dana
  • Jaro
    8.3k
    e sad, jel bolje prijelazni rok svjesno dati u ruke nekome tko ne zna/ne moze/tesko mu je ili ga uopce ne odraditi. Jos losih poteza stvara dugorocnu stetu, necinjenje samo kratkorocnu...
    Sportski sektor je postavio tko i na temelju cega? Potencijalni novi sportski sektor ce postaviti tko, za koliko vremena i na temelju cega?
    Tko u vodstvu kluba uopce ima sportskog iskustva ili znanja da to odradi?
  • Praskaton
    2.8k

Bolje ne dovest nikoga nego nove cordobe,mbukue,hoxhe,ogiware...

Netko mora odgovarat za ovu sramotu.Bjelica snosi vecu odgovornost al ne vidim da ce ga najurit s obzirom na otpremninu.
    Ako nisu sposobni dovest novog SD do nove godine nek pogledaju pod temu scout sluzba ima 100+ imena koja mogu kontaktirat.
  • Niko1986
    329
    Članski dan je bio vrlo dobar, jedina zamjerka je što su se ponavljala pitanja. Vjerojatno nisu htjeli da ispadne da brišu pitanja ili da preskaču pa se pola sata izgubilo na već dane odgovore. Za ubuduće omogućiti barem djelomično usmena pitanja jer nekad se teže pismenim putem točno objasni kakav se odgovor traži.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.