• NitkoBitan
    20.6k
    Mislim da je svatko sa dvije daske u glavi shvatio da se nece iznosit pitanja i odgovori.

No mene zanimaju dojmovi. Koliko je bilo ljudi? Jeli atmosfera bili naelektrizirana ili?
  • jakov1
    325
    ne razumijem samo zašto nisam dobio upozorenje ili niste samo obrisali poruku sa linkomFrodoJePurger

Ne želim odgovarati u tuđe ime, ali mislim da je horda shizofreničara trovača na svim temama imala velik utjecaj na tretman koji si dobio.
  • dbut
    50
    Nema mi logike da se ne objavljuje javni, pa ne znam kaj se tu ima skrivati? Ionako se naglašavala transparentnost poslovanja i upravljanja. Trebali su stavit free stream za sve članove pa neka shema samo plaćene ulaznice mogu postavljati pitanja...
  • Probirštift
    650
    Pa meni bi nekak imalo smisla da svi članovi mogu vidjeti pitanja bili tamo ili ne, a jedino zašto je plaćeno je jer tad imaš garantirano da možeš postavljati pitanja
    Ne znam, nisam pametan
  • Praskaton
    2.8k
    A kad sam procito par odgovora od SD mislim da je i bolje da ne procitam ostatak.Nakon ovakvog poraza slusat floskule je cisti mazohizam.
  • masacusec
    4.2k
    Sportski direktor kreira roster, trener barata tim rosterom, a roster je sranje! Zaključak?!
  • NitkoBitan
    20.6k
    Igraci Dinama s kojima se treba oprostit na kraju sezone: Ademi, Ristovski, Zagorac, Peric, Bockaj... nastavi niz...
  • Doktor Kunić
    4.1k
    mislim da bi jednostavnije bilo napisati imena koja zaslužuju ostat, da se ne mučiš
  • Cif
    139
    Špikič Theo Ogiwara Petković(znam da zvuči ludo ali mi smo taoci njega,jebeni igrač dok može ali pročitana taktika)Moharami
  • Simpatizer
    583
    Neka ostanu:
    Mišić,
    Sučić,
    Stojković,
    Kačavenda,
    Petković (ali s manjom plaćom, ako ne netko drugi),
    Pjaca,
    Cordoba/Mbuku prerano reći,
    KTC produljio bih na još jednu godinu

Ostali svi otpis
  • Crni86
    6.4k
    PjacaSimpatizer

Jedino ako prepolovi placu. Za ovo sta pruza njegova placa je puno pre velika.

Nadam se samo da se vrbu nece povuc vec sada na zimu. Treba mu cijela sezona u konstanti, a ro ce dobit samo u loksi.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Definitivno se mora napravit neki remont ekipe i tu nije stvar samo u dolascima.

Dojam je da kad je neka pozicija kvantitativno popunjena (ne nuzno kvalitativno) da su u sportskoj struci zadovoljni makar ocjenom dovoljan.

Neki od nas su govorili da treba dovest zadnjeg veznog pa se govorilo na Zoni da imamo Ademija i Pavica, pa to su govorili i ljudi iz kluba. Klinac se treba ic negdje kalit jer trenutno nije razina za Dinamo a Ademi nije vise ta kvaliteta, a nije ni bio kad je odlazio u Kinu. Znaci popunjeni smo ali ne kvalitativno.

Naprosto se trebaju oslobodit mjesta za nove igrace jer je to ocito jedan od bitnijih uvjeta da se novi dovode. Svi smo realno protiv nakrcavanja kadra, pa bi se onda trebalo nekog i rjesit da se drugi dovede.
  • Crni86
    6.4k
    Neki od nas su govorili da treba dovest zadnjeg veznog pa se govorilo da imamo Ademija i Pavica, pa to su govorili i ljudi iz kluba.NitkoBitan

Govore i dalje. Zakljucak je da smo na toj poziciji dobro popunjeni. U ekipi osim Pavica mi nemamo sestice… to govori o strucnosti sd-a

Ili da ce nam perkovic zatvart poziciju lijevog beka. Znaci na ljeto uopce nije bio plan da se dovede lijevi bek pored ogiware i perkovica. Zato je rpg igrao lijevog beka na pocetku sezone kod jakira. Ne znas ko pije ko placa.
  • Keyser Soze
    11.1k
    Koliko je bilo ljudi? Jeli atmosfera bili naelektrizirana ili?NitkoBitan

Bio je solidan broj, oko 300 pitanja i naravno malo napetije zbog vrućih glavi.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Ne znas ko pije ko placa.Crni86

To je vec duze vrijeme, ne samo za vrijeme ove garniture.

Rog, Kacavenda, Stojkovic, Baturina... jbt pa svi neki ofenzivni vezni. I onda kad ti se Sucic ozljedi imas klinca od 18 godina i izraubanog Ademija. Bitno da imamo veznjaka prema naprijed koliko nam srce zazeli. Nikakav plan dolazaka...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.