• FrodoJePurger
    201
    Zatvorili su temu članski dan
    Pitam se tko i zašto
  • don
    8.2k
    čemu ovo moderaturo?

a neki bi htjeli demokraciju... :lol:
    dapače, nikoga se nije vrijeđalo na temi.
  • FrenchMontana
    695
    Di je tema članski dan kakve su ovo Glava metode??

Sve je korektno pisano
  • Filip 91
    1k
    Nema potrebe za budućim članskim danima kad se 'prosipaju' floskule.
  • Keyser Soze
    11.1k
    Zašto je ugašena tema članski dan?
  • marcio amoroso
    38.3k
    Ja sam ju zatvorio jer je forum javan, a tribina je isključivo za članove. Podijeljen je tu link na javnom forumu koji je isključivo za ljude koji su platili kartu i koji su članovi.
  • Revan
    69
    doka traje članski dan, može li se doci oko 20.00 s ulaznicom?
  • Tongo Doumbia
    5k
    “Vrijeđate dečka koji je toliko dao…” komentari kreću na 3,2,1.
  • Crni86
    6.4k
    Ja sam ju zatvorio jer je forum javan, a tribina je isključivo za članove. Podijeljen je tu link na javnom forumu koji je isključivo za ljude koji su platili kartu i koji su članovi.marcio amoroso

Sve jasno, ali sori po meni totalno nekorektno od strane kluba. Mogao se omoguciti prijenos za clanove kluba. Clanovi kluba nisu samo oni u cinestaru vec svih nas 50k+. Htjeli sto veci broj clanova pa onda im dovoljno da infromacije djele sa njih 100-200 iz dvorane.

Bas sam jako jako razocaran.
  • marcio amoroso
    38.3k

Šta ima zona sa klubom i šta pljujete zonu? Zona ode u kurac?
  • Derby
    331
    Krasan odgovor za Bratislavu… opet nikakvo objasnjenje. Onda tako napisite sljedeci put a ne da prednost imaju godisnjaci. Ili barem napisite da za godisnjake ima xx karata pa da se ne ceka cijelu noc za nista.

I tko je tocno klupska zajednica? I cime oni zasluzuju pravo prvokupa ispred godisnjaka koji dolaze inace na domace i gostujuce utakmice?

Zasto nisu napisali nikakvo objasnjenje nakon tog fijaska?

Odgovorom tada, odnosno izostankom istog, kao i ovim losim objasnjenjem su nam poslali jasnu poruku i ne ocekujem nista bolje ubuduce po tom pitanju. Bit ce snadi se druze.
  • Bosskovitz
    13.1k

Ako otvorena tribina na kojoj vodstvo kluba odgovara na ama baš sva pitanja članova kluba nije transparentnost i demokracija, onda ne znam kaj je.
  • Simpatizer
    583
    tribina je isključivo za članovemarcio amoroso

I ja i ti znamo da je velika većina ovog foruma učlanjeno u klub. U redu je izbrisati link za postavljanje pitanja ali tema je trebala bit ostavljena jer mislim da svi imamo pravo čut što kaže naš SD nakon najgoreg starta Dinama u preko 20 godina
  • Crni86
    6.4k
    zato jer je ovo jedini nacin da nas ostalih 49.900 clanova dobijemo neke odgovore. Nisu svi mogli bit u cinestaru danas, ali eto klubu je bitno 100-200 ljudi, ostale ko šiša.

I na kraju nije to problem zone, vec kluba, jasno mi je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.