• FrodoJePurger
    348
    Zatvorili su temu članski dan
    Pitam se tko i zašto
  • don
    13.2k
    čemu ovo moderaturo?

a neki bi htjeli demokraciju... :lol:
    dapače, nikoga se nije vrijeđalo na temi.
  • FrenchMontana
    1.3k
    Di je tema članski dan kakve su ovo Glava metode??

Sve je korektno pisano
  • Filip 91
    1.6k
    Nema potrebe za budućim članskim danima kad se 'prosipaju' floskule.
  • Keyser Soze
    13.7k
    Zašto je ugašena tema članski dan?
  • marcio amoroso
    42k
    Ja sam ju zatvorio jer je forum javan, a tribina je isključivo za članove. Podijeljen je tu link na javnom forumu koji je isključivo za ljude koji su platili kartu i koji su članovi.
  • Revan
    87
    doka traje članski dan, može li se doci oko 20.00 s ulaznicom?
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    “Vrijeđate dečka koji je toliko dao…” komentari kreću na 3,2,1.
  • Crni86
    11k
    Ja sam ju zatvorio jer je forum javan, a tribina je isključivo za članove. Podijeljen je tu link na javnom forumu koji je isključivo za ljude koji su platili kartu i koji su članovi.marcio amoroso

Sve jasno, ali sori po meni totalno nekorektno od strane kluba. Mogao se omoguciti prijenos za clanove kluba. Clanovi kluba nisu samo oni u cinestaru vec svih nas 50k+. Htjeli sto veci broj clanova pa onda im dovoljno da infromacije djele sa njih 100-200 iz dvorane.

Bas sam jako jako razocaran.
  • marcio amoroso
    42k

Šta ima zona sa klubom i šta pljujete zonu? Zona ode u kurac?
  • Derby
    424
    Krasan odgovor za Bratislavu… opet nikakvo objasnjenje. Onda tako napisite sljedeci put a ne da prednost imaju godisnjaci. Ili barem napisite da za godisnjake ima xx karata pa da se ne ceka cijelu noc za nista.

I tko je tocno klupska zajednica? I cime oni zasluzuju pravo prvokupa ispred godisnjaka koji dolaze inace na domace i gostujuce utakmice?

Zasto nisu napisali nikakvo objasnjenje nakon tog fijaska?

Odgovorom tada, odnosno izostankom istog, kao i ovim losim objasnjenjem su nam poslali jasnu poruku i ne ocekujem nista bolje ubuduce po tom pitanju. Bit ce snadi se druze.
  • Bosskovitz
    16.6k

Ako otvorena tribina na kojoj vodstvo kluba odgovara na ama baš sva pitanja članova kluba nije transparentnost i demokracija, onda ne znam kaj je.
  • Simpatizer
    641
    tribina je isključivo za članovemarcio amoroso

I ja i ti znamo da je velika većina ovog foruma učlanjeno u klub. U redu je izbrisati link za postavljanje pitanja ali tema je trebala bit ostavljena jer mislim da svi imamo pravo čut što kaže naš SD nakon najgoreg starta Dinama u preko 20 godina
  • Crni86
    11k
    zato jer je ovo jedini nacin da nas ostalih 49.900 clanova dobijemo neke odgovore. Nisu svi mogli bit u cinestaru danas, ali eto klubu je bitno 100-200 ljudi, ostale ko šiša.

I na kraju nije to problem zone, vec kluba, jasno mi je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.