• Pacho
    80
    Svaka cast na stvarima koje su unaprijedene, ali nama je HNL rezultat daleko najbitnija stavka. Nismo mi kao veliki klubovi petice sa hrpom para od TV prava kojima neosvajanje domace lige i nije veliki udarac na financije sve dok se kvalificiraju za LP. Nama je ova sezona trebala biti kruna dugogodisnjeg pumpanja koeficijenta, jer vjerojatno direktno ulazimo u LP, a trenutno imamo najgori HNL rezultat ikad nakon ovoliko kola i to jos u prvoj pravoj sezoni nove uprave.
  • Probirštift
    650
    Nadam se da su svi stigli izbaciti svu negativu svog života danas na ovoj temi i da im je lakše sada
  • Boycie
    1.6k
    da. Bolje da je obrnuto. Moze cak i gaszprom i neki srpski milijarder samo da je rezultatski sve top.
  • Nogo
    4.2k
    Mislio sam svašta napisati ali nemam snage, želje, volje.
    Uništili ste mi zadnje tjedne, zadnje mjesece...moram se brinuti za svoje zdravlje da me srce ne kresne jer mi je tlak povišen jako zadnjih tjedana. Ovo nije Dinamo za kojeg navijam.
    Laku noć, ako uopće bude laka.
  • Pacho
    80

Kako se istovremeno mozemo hvaliti brojem clanova, a onda skroz posrati i obezvrijediti misljenje ljudi koji ne idu na utakmice? Ovaj rast koji se istice kao pobjeda nove uprave (slazem se s tim) je nemoguc bez takvih. Kao sto i Real Madrid ne bi dobijao tolike iznose za tv prava i sponzorstva da ih ne gledaju milijuni navijaca diljem svijeta koji nikad nece stupiti na njihov stadion.
  • Crle
    605
    Što je najgore ništa me ne izbacuje iz takta kao ovakva igra dinama.
  • Jos-Optimus
    3.2k
    Jakire, oprosti, zabrijao sam da je do tebe. Žao mi je, vrati se
  • Cif
    139
    i u tvojem svijetu sve ružičasto
  • Peškaman
    5.4k

Kakve veze imaju Srbi, Gaszprom i milijarderi s tim.
    Izvrćeš činjenice s promašenom retorikom.
  • Boycie
    1.6k
    s nicim. Samo sam zgrozen da bi neki mijenjali ovo sve i ovakav temelj, iskljucivo za rezultate u HNL-u. Odnosno za dinamo kakvo smo imali do prije par godina. Eto ja hrackam na takve. I hrackat cu uzivo, ne sam prek zone.
  • Probirštift
    650

A kaj točno dobijemo s negativnim komentarima ovdje i nerviranjem, kao da igrači nakon tekme sjednu svi zajedno i čitaju komentare s tužnim pogledom
    Dobili smo taj članski dan treba otići na to i postaviti pitanja tamo onima koji upravljaju klubom
    Ovak si ljudi jebu mater jedni drugima na forumu a ni jedni ni drugi povezani s vođenjem dinama
  • Cif
    139
    znači jedno sranje zamjeniti za drugo. Lopova zamjeniti za nesposobne. Al nesposobni su dobri jer se sviđaju tebi.Jer su legende. 20 godina na jugu gledamo kako legende vode klub i navijači koji misle da su više od kluba.Nejde im baš
  • Cif
    139
    nebu mater jer nekima je ovakvo stanje super.Znamo svi da ne nećemo napraviti ništa.Al bar da neki ne jebu druge u zdrav mozak s ružičastim mislima
  • Boycie
    1.6k
    citaj sa razumijevanjem. 20 godina vs 1 polusezona. 1 pozitivna stvar vs 100 drugih. Sta bi ti sad mijenjao u ovom trenutku? Evo hint, mozes pocet sa igracima dovedenim od stare garniture.
  • Cif
    139
    nije jedna polusezona.Drugo trenera sportskog i onog ko ih je postavio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.