• dinon7
    1.3k
    Nema nikakve potrebe blatiti sve i sve pozitivne promjene u i oko kluba.
    No treba i razumjeti ljudi i njihove frustracije.
    Nije problem poraza ili primljenog pogotka.
    Ovo sto se trenutno dešava je blaćenje imena Dinamo
  • BBB Baranja
    340
    Bas svaki vikend nam moraju upropastit... nemam rijeci
  • Boycie
    1.6k
    Veceras, jer ti je klub omogucio da mu demokratski postavis pitanja i das kritiku. Na stadionu. Na izborima. Puno je mogucnosti. Sve ono cega prije nije bilo.
    Ja sam prvi frustriran trenutnom igrom, ali ici toliko daleko i nisko da se sve hracka nakon jedne polusezone i jos kriviti navijace za nesto...
  • Cif
    139
    pa tko kaže da demokratske promjene nisu dobre.Al s tim promjenama je trebala doći i neka odgovornost
  • Boycie
    1.6k
    nakon jedne polusezone? Stvarno mislis da ovi ljudi ne zasluzuju zbog svega neko duze vrijeme i priliku? Jel vi stvarno ne vidite zasto je dinamo bio toliko dominantan iskljucivo u HNL-u? Jel vi stvarno ne vidite da je sve ovo 80% ostavstina bivse garnuture?
  • Cif
    139
    ne i nije jedna polusezona.Prošlu godinu smo isto bili loši
  • Pacho
    80

Odgovaram tebi, ali ne zelim implicirati da si ti radio sve sto cu ispod nabrojati. Vise je neki opceniti upis o takozvanom "sirenju negative".

Kad su neki ljudi (ne ja, jer ja, kao sto se moze vidjeti po broju upisa, samo citam i zicam streamove) na ljeto pisali da je roster slabo izbalansiran i da imamo ocite rupe na odredenim pozicijama, onda se pisalo da ti isti ne vole Marica, demokraciju i sta vec ne. Kad smo protiv azera visili kao luster u dobrom dijelu prve tekme pa su neki to isticali kao problem, onda je bilo "sirite negativu, a usli smo u LP". I onda tako iz kola u kolo da bi sad evo dosli do ovoga da se pljuvaci javljaju kad je situacija losa. Ne, pisali su isti ljudi iste stvari i prije pocetka sezona, i nakon ulaska u LP, i kad smo dobro stajali na tablici na pocetku sezone.

Opet kazem, ne govorim da si ti osobno sve to radio, ali kad god se napise neka kritika se javi netko kome ne pase timing pa ti koji kritiziraju variraju od toga da su ljudi koji uvijek nesto seru (kad je situacija dobra) do toga da se javljaju kad je lose (kad je situacija losa).
  • Brusa
    1.8k
    Naravno da zaslužuju i dobili su je i neka je naprave što bolje mogu. Jedini njihov test Što se mene tiče je novi statut. Tu će se pokazati. Sportski dio za sad neću komentirati.
  • Boycie
    1.6k
    Ne impliciram na tebe. Ako na tekme ides bez iznimke preko 30g, jednako zagrizen za dinamo i opsjednut istim, ako si prosao najgori osjecaj koji navijac dinama moze imati da je nepozeljan na svom stadionu, ako se to promijenilo i osjecas napokon pripadnost, koheziju i slobodu nakon skoro 20g, onda razmisljas malo drugacije... onda ti malo vise to sve znaci od jedne polusezone i losih rezultata u domacem prvenstvu. Koju cemo na kraju svi imati pravo ocijeniti i traziti promjene ako budu bile potrebne.
    I najvise me ispalio onaj klosar sa komentarom da su boysi svrha sama sebi i da kaj izvode na tribini.
  • Dudu 9
    393

Jesmo, izgledali smo bolje. Mi već 5 kola zaredom ne znamo za pobjedu. U tih 5 kola igrali smo s dvije ekipe sa dna tablice ( Gorica i Lokomotiva) i nismo pobjedili ni jednu, Jakir je teški bezveznjak, i ne treba ga zazivati, ali isto tako ne može nitko tvrditi da smo pod Bjelicom bolji nego u ovo vrijeme prošle sezone jer činjenice govore suprotno.
  • Pacho
    80

Kuzim, ali ne znam zasto uopce povezujes te dvije stvari. Naravno da ima puno gorih stvari koje navijaci kluba mogu dozivjeti - vidjeli smo bankrote i kretanje od nizih rangova, avionske nesrece, desetke mrtvih na stadionima uslijed nesreca, itd... I opet navijaci tih istih klubova ocekuju odredenu razinu kompetitivnosti i nece biti zadovoljni ako klub na terenu ne pruza ono sto se ocekuje.

Svaka cast ekipi koja je izdrzala mamicev teror i na svojim ledima iznijela ovo sto danas imamo. No isto tako, obvezali su se na odredenu razinu rezultata kada su preuzeli klub i ako to ne mogu isporuciti, onda mozda ovo nije za njih.
  • Boycie
    1.6k
    sezona jos nije gotova.
    A na pola sezone imas ove rezultate:
    - nikad bolje izdanje u LP
    - nikad vecu zaradu
    - nikad bolju financijsku sliku
    - transparentan klub otvoren svojim navijacima
    - imenom, prezimenom i CV-em svakog covjeka u klubu (prije sam znao jednog i par poltrona)
    - nikad veca zelja i vise aktivnosti da se klub priblizi svojem navijacu
    - napokon otvorenu i pokrenutu temu, sa konkretnim koracima oko novog stadiona
    - prihode od prodaje igraca koji ostaju u dinamu
    - klub i ljude koji slusaju, prihvacaju kritiku i svjesni su da ti isti navijaci koji su ih izabrali mogu ih i maknuti

Da ne nabrajam dalje...

Da, trenutni rezultati u HNL nisu dobri, igra nije dobra... jel klub svjestan i da li je vec najavio nove korake?

Svi mi zelimo isto, samo nije svaki nacin opravdan.
  • Peškaman
    5.4k
    A na pola sezone imas ove rezultate:
    - nikad bolje izdanje u LP
    - nikad vecu zaradu
    - nikad bolju financijsku sliku
    - transparentan klub otvoren svojim navijacima
    - imenom, prezimenom i CV-em svakog covjeka u klubu (prije sam znao jednog i par poltrona)
    - nikad veca zelja i vise aktivnosti da se klub priblizi svojem navijacu
    - napokon otvorenu i pokrenutu temu, sa konkretnim koracima oko novog stadiona
    - prihode od prodaje igraca koji ostaju u dinamu
    - klub i ljude koji slusaju, prihvacaju kritiku i svjesni su da ti isti navijaci koji su ih izabrali mogu ih i maknuti

Da ne nabrajam dalje...
    Boycie

Najmanji broj bodova u povijesti HNL-a nakon 17 kola.
  • Str1nger Bell
    1.5k
    Nemoj me krivo shvatit ne odnosi se sljedeca usporedba na tebe ili nekoga tvoga ali:

Zena ti se okolo jebe ali super kuha, lijepa je, vozi klince u školu, ima dobar posao. Hoces li biti sretan ?

Koga boli kurac za stadione,prihode,fan shopove, financijske slike i ostalo.

Po meni uopce nije problem u rezultatu, problem je u pristupu ovih kujica na terenu.

Smijali smo se tovarima jer su spominjali napumpane lopte, za podsjetnik nama je trener u zadnjih par kola okrivio VJETAR NA POLJUDU i RASPOLOZENOG ŠUBARIĆA.
  • Mr Anderson
    9k
    Zazivali ste (većina) Bjelicu godinama, sad cvilite ko neke pičke i tjerali bi ga nakon par mjeseci. Naravno da prednjače curice koje ne idu na tekme nego seru po forumu dok se jednom rukom doma na toplom čohaju po jajima, a drugom tipkaju po mobu. Shvatite da ne bude Dinamo propao i da će ga neki podržavati i ako ne budemo prvaci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.