• CastAway1986
    2k
    Ademi Moha Peric imaju naslove i trofeje hoćeš reći da ništa nisu dali Dinamu?? To sto su sad za otpis to je druga stvar.Ovdje je riječ o nedostatku igrača na pozicijama koje su nam potrebne da ne ponavljamo milijun puta koje su gdje je on kao direktor zakazao..Da nam je samo jedan Brodić ostao
  • Zg123
    678
    Covjek je dobio najbitniju poziciju u klubu s kojom godinama imamo problem, bez ikakvog iskustva u toj funkciji. Krivi su oni koji su vidjeli bilo sta u njemu i dali mu tako ozbiljnu funkciju u ruke. Zahvalit se na suradnji i dati ozbiljnom strucnjaku da vodi sportski sektor, ali nazalost bojim se da ce nam prijelazni rok slagat Bjelica, a onda smo tek naje…
  • Cif
    139
    ima i Hrvoje Čale trofeje s Dinamom da ga dovedemo na lijevi bok?
  • CastAway1986
    2k
    daj neki prijedlog koga dovesti , bilo od igrača bilo od trenera?
  • Cif
    139
    Trenera Nijemca koji nema liblinga u momčadi iod bivših dobrih igrača i koji može postaviti normalnu formaciju i motivirati igrače.A o igračima imamo mi kvalitete koju treba nadopuniti a riješiti se balasta koji je sad više nego vidljiv
  • Crni86
    6.4k
    Hoće li ovaj stručnjak izdržati još jedan fijasko ili će ga Zajec ostaviti i dalje da se uči poslu na kormilu najvećeg kluba u regiji ?CastAway1986

Ak ga smijeni, mora i sam podnijet ostavku kada ga je on mentorirao i savjetovao.
  • CastAway1986
    2k
    I Nijemac bi dugo izdržao s ovako limitiranom ekipom kojoj se jedan Fetai nametne u veznoj liniji
  • Orc123
    9.3k
    frende moj ...izvlaciti se na limitirani kadar protiv ovakve Loxe je smijesno....ovo smo trebali razbiti danas!
  • Maksim Maksimirski
    6.7k
    Nama nespremni Pero Bočkaj koji se vraća nakon teške ozljede izgleda kao najbolje rješenje na lijevom beku jer u klubu ne postoji nijedan lijevi bek (Ogiwara je wingback) i to je krivnja sportskog direktora.

Ne možemo igrati sa 2 napadača jer trenutno nemamo uopće 2 napadača u kadru pa su treneri prisiljeni ili igrati sa jednim napadačem (koji igra svaka 3 dana, izrauban nakon milijun minuta nogometa u sezoni) ili staviti Perića kao drugog napadača. To je također krivnja sportskog direktora.

Doslovno smo prisiljeni igrati određene formacije jer na nekim pozicijama uopće nemamo igrače. Zbog takvih stvari sportski direktor mora otići. Ovo nisu normalne situacije u nijednom klubu na svijetu.
  • CastAway1986
    2k
    ma znam da jesmo , sramotno koliko kikseva imamo ove sezone , sramotno koliko ovisimo o pojedinim igračima poput Petka Mišića i Sučića , sramotno po koji put da dajemo konkurenciji šansu da pobjegne na 9 bodova i a sami igraju za kurac , sramotno da nemamo lijevog beka I šesticu te još jednog napadača, sramota je da su neki igrači privilegirani i zive na staroj slavi , sramota je što u predbožićno vrijeme gotovo svaki vikend sjebu u startu !
  • vjeko1701
    10.3k
    Ovo nisu normalne situacije u nijednom klubu na svijetu.Maksim Maksimirski

Aploslutno jesu ali nama s obzirom na budžet kojim baratamo u okruženju u kojem igramo ne smiju biti.
  • Cif
    139
    e Nijemac bi mu jebao mater a ne filozofirao o Špikiču kao najboljem desnom hrvatskom krilu
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    buraz znači sam ih je pojeo taj isti fetai. Konstantno se šprdamomsa tim malim ali ja kad god sam ga gledao mali jede teren bukvalno i grize ko terijer. Mi takvog nemamo. Mali je u šansi stigao kuleta ,i otresao ga lagano.
  • austrijanac
    4.6k
    SD ima jedan jedini veliki plus i to da je bio protiv Bjelkana.

Za sve ostalo, pure i žganci kao voditelj omladinskog pa bumo vidli.
  • Cif
    139
    igrali smo sramotno i s mišićem i s petkovičem i sušičem u postavi još za vrijeme jakira a sada i bjelice
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.