• dinamozivivjecno
    2.2k
    zahvaliti se jos na polusezoni.
  • cibona
    3.9k
    Stvar je vrlo jednostavna, za njega više nebi smjelo biti mjesta u svlačionici. Porazan je podatak da je potrgani i iz naftalina izvađeni Moharrami prebacio više ubačaja po desnoj strani negoli Ristovski u posljednjih godinu dana.

O novom ugovoru ne da se ne smije premišljati, već ta tema mora biti odavno razriješena. Ne smije mu se ponuditi novi ugovor.

Ovu sezonu pamtit ću ga isključivo po stvaranju podjela među suigračima, rušenju atmosfere u svlačionici, nepotrebnom javnom kritiziranju određenih igrača i davanju populističkih izjava. To ne doliči osobi koja se smatra vođom i kapetanom tima.

Svaki put kada će se usuditi kritizirati svoje suigrače, neka se pogleda u ogledalo jer upravo zbog njega i njegovog ega i taštine ispaštali su nam najbolje pojačanje u posljednjih godinu dana (RPG) i jedan od najtalentiranijih klinaca u momčadi (Mikić).
  • don
    8.2k
    da se ne zaboravi i njega, jako dobra utakmica i jedan od najbolje ocjenjenih sinoć.
  • Crni86
    6.4k
    Maeda who? Da li je taj igrac igrao uopce jucer?

Rile je odigrao super tekmu jucer, Maeda nije imao uopce prostora, na kraju nakon njegovog centarsuta je i dosla prilika pjace glavom.
  • dinamozivivjecno
    2.2k
    jedna situacija na kraju utakmice koja me jako naljutila, ristovski daje pre kratku loptu pavicu i naravno gubi loptu a ovaj siri ruke i pocinje se derati na Pavica, cemu???
  • Crni86
    6.4k
    Rile daj vise nauci koje je klub velicine i kako se ponasa njegov kapetan. Lamaci rukama ko neka pticurina kad se izgubi lopta negdje na plazi, a ne na terenu s kapetanskom vrprcom oko ruke. Kakv si ti voda i uzor….

Malo manje price, a vise rada. Bas sramotno izdanje kapetana. Nadam se da vise nikad neces stavit tu svetu traku na svoju ruku, a i da ti je vrijeme u klubu proslo.
  • Krizy
    48.6k
    Stefan se svaku utakmicu razmaše rukama kao vaterpolisti u obrani.
  • cibona
    3.9k
    Vrlo jednostavno. Ovaj čovjek ne zaslužuje nositi kapetansku traku. Podijelio je svlačionicu, suigrače javno proziva, daje populističke izjave, a njegova povijest se olako zaboravila. Također je i drastično pao u formi.

Osoba koja je javno urlikala "bit će Dinamo ku*ac šampion" NIKADA, ali NIKADA ne bi smjela smjela biti vođa momčadi. Takav karakter nam ne treba.
  • Paggini
    29k
    ovaj siri ruke i pocinje se derati na Pavica, cemu???dinamozivivjecno

Pavić nije dovoljno poštivao Dinamo u toj situaciji.

Hvala Rile za sve, iskreno hvala, ali vrijeme je...
  • Orc123
    9.3k
    Sramota da cemo radi njega i Bjelice/Jakira ostati bez najbpljeg beka u ligi....izvadite komentar moj od prije pola godine kad sam napisao to! Napisao sam da ce se gurati Ristovski a Rpg ce se raditi isto ko i Ljubicicu pa dok ne pukne! To je kapetan koji dijeli svlacionicu na strance i domace a i sam je stranac,...zar on misli da vise voli Dinamo od mene, tebe ili nekog drugog navijaca?
    I jos se to lijepo gura pod tepih, Bjelica to lijepo jos potencira! Sto ne ohladi jednog senatora malo pa da pokaze da je ko gatuzzo koji ne bira! Ili si pusktas ili Sarlija ili Sigur, njemu su svi isti! U Dinamu to nisu!
    Ovdje Bjelica isto pokazuje da je obicni populista poput Jakira, Sopica i slicnih.....zato nikad nece doseci razine trenera poput Kovaca, cak i Slavena, Gatuzza i slicnih prosjecnih trenera...ostat ce hnl trener...
  • DrawTube
    5.7k
    Čekamo urbi et orbi na Instagram storyu idućih dana
  • Doktor Kunić
    4.1k
    Kapetanski nek preuzme odgovornost. Populist klasični koji svoje nedostatke i loše igre pokušava prekriti sa mahanjem i dizanjem atmosfere prema publici. Daje si za pravo prozivati pojedince a prvi je očajan. Sjaši više i makni se
  • Teofil Kateran
    1.5k
    Mislim da je stvarno vrijeme da ode iz Dinama...

Svakom utakmicom je sve više i više navijača koji to priželjkuju, doslovno guši RPG-a, a samim time i rezultat. Unosi nervozu umjesto podrške.

Doslovno nikako ne zaslužuje biti kapetan s takvim ponašanjem, nikako ne vidim razlog kako može biti u hijerarhiji iznad Thea koji je, ako ništa, slika truda, zalaganja i borbenosti za sveti klub.
  • Jaki991
    169
    Od šikaniranja kaneka prosle sezone do besmislenog prozivanja “stranaca” i debilnih izjava ove sezone, uz sve to 90% tekmi igra ko teski veteran, s cime ih covjek ucjenjuje da mi je znati
  • Crusades
    14.2k
    Pun kufer mi je njegovog mahanja rukama, svađanja sa suigračima i protivničkim igračima.

Buketić, slikica i dres sa potpisima na kraju sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.