• Crni86
    5.2k
    a izgrlio se sa svima na obje tekme ak nista drugo. Ugodno popricao i sve u svemu bilo oke. Zgubili smo, al kaj sad. To ti je normalno, kriza tempo igre i to jbga. Igramo na dva kolosijeka i mi navijaci to ne kuzimo.
  • Benito
    991
    On je toliko postao nemoćan da se čak prestao i svađat s protivnicima
  • Crni86
    5.2k
    Ja rileta cijenim, ima taj neki gard koji je meni simpatican. Taj neki sportski bezobrazluk i prgavost. Problem je kad tvoji nastupi i nisu bas neka sreca, pa zbog takvog stava ispadas smjesan, nervozan, hoces se pravit pametan a ti prvi ne prikazujes ono sta bi trebao.

Vidi se da fizicki pada, ima dosta problema sa brzim krilima. Iskreno se nadam da ce od zime rpg biti prvi desni bek (kada se dopelja lijevi bek). A sa rilom sjest i vidjet kako dalje, sa njim u nekoj sporednoj ulozi ili dalje bez njega.
  • Zg123
    547
    Ne znam sta mu je jucer bilo ali covjek je toliko miran bio, mislim da nije nijednom podivljao niti protestirao sucu
  • M94
    1.4k
    Ne znam sta mu je jucer bilo ali covjek je toliko miran bio, mislim da nije nijednom podivljao niti protestirao sucuZg123

Nemoc.

Treba ovog populista malo na klupu posjest.
  • Jurki
    13k
    Jesmo dobili obje?Crusades

Ne shvaca on koliko je tezak Dinamov dres.
    Treba mu produziti ugovor i dati jos vecu placu, ovlasti i slobodu u svlacionici.
  • DrawTube
    5.5k
    Rile, budi pametan i mani se pisanja po instagramu ovih dana. Ne jer si isključivi krivac za ovo, nego naprosto nemoj
  • CastAway1986
    1.8k
    Više pričati na terenu! Moha je djelovao bolje nakon tolike pauze zbog ozljede a to dovoljno govori..
  • Orc123
    9k
    Moha je najbolji rezervni bek Dinama ikad....dovoljno kvalitetan da uvijek može upasti u prvih 11, nedovoljno kvalitetan da bude neprokosnoven u prvih 11, perfektan karakter, ne stvara nemire u ekipi, posten i radišan igrac!
  • Paggini
    27.8k

Ne znam šta manje želim u budućnosti - "poštene dečke koji eto ne znaju baš dobro igrati nogomet" ili veznjake i krila koji se "zalažu u obrani i jaki su dečki na terenu al ne doprinose baš ničemu u napadu"

Dosta tih floskula, ako nije dovoljno dobar nema šta raditi u Dinamu, nismo mi humanitarna organizacija koja daje ugovore od par stotina tisuca eura za poštenost i dobrotu.
  • Orc123
    9k
    tu se slazem...ali Moha je u sustavu vec dugi niz godina, reprezentativac je, nije star, isporucio puno dobrih utakmica, dovoljno jeftin da bude zamjenski bek, dovoljno kvalitetan da upadne u prvih 11, nas je igrac pod ugovorom, motorika odlicna, defenzivna i ne ali dwfinitivno bolje da je on zamjenski bek nego Ristovski....Rpg odavno trebao biti startni bek!

Ovo da treba dalje dovoditi samo igrace loji moraju biti pojacanja se slazem!

Neces dovoditi zamjenskog beka ako ga imas u momcadi....ako dođe kakva ponuda za njega normalno prodati...
  • CastAway1986
    1.8k
    mogu se složiti s tobom oko Mohe ali nadam se da će mali Mikic uskoro biti rezervni bek a u skorijoj budućnosti prvi..
  • Str1nger Bell
    1.5k
    Dugo neki igrač nije odigrao ovako lošu utakmicu kao on jučer, nadam se da gledamo vec od sljedeceg kola RPG-a na desnoj strani,a Mikica na klupi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.