• CastAway1986
    2k
    bio si baniran jer si vrijeđao na forumu prvog mene pa ostale ne izigravaj žrtvu
  • Cif
    139
    pa reci mora igrati bjeličin libling.
  • Sljeme
    2.7k
    Od Dinama su napravili kantu za napucavanje.
  • Krulek
    620

Važno mi je da Dinamo pobjeđuje, da postiže sve veći ugled, sve ostalo je sekundarno...
  • Boycie
    1.6k
    sve 5. Zato i postoji razlika izmedju tebe i onih koji su tu uvijek bez obzira na sve. Meni su blizi ovi drugi.
  • Boycie
    1.6k
    samo navijaj za prvog na tablici i rijeseno. Sve ostalo je sekundarno.
  • Cif
    139
    znači ako ti neko sere po glavi ti buš držao da ti seru jer ti sere Zajec ili bjelica.Aknsu nesposobni a dokazuju se da jesu crta van
  • Krulek
    620

Očito da nekome upravo to znači navijanje za Dinamo, loši rezultati se očito mogu podnijeti...Nažalost duge godine frustracija mogu dovesti do pogrešnih zaključaka.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Važno mi je da Dinamo pobjeđuje, da postiže sve veći ugledKrulek

Ironija je ta da gubimo u prvenstvu ali postizemo medunarodni ugled zbog rezultata u Europi. Prije smo pobjedivali u prvenstvu ali se i propisni sramotili u europskim natjecanjima.
  • dzg717
    1.1k
    Nemojte samo zazivat Jakira i ne, nismo sa njim izgledali bolje
  • Pacho
    80

A kad je onda i na koji nacin prihvatljivo iskazati nezadovoljstvo? Ovom logikom bi valjda bilo jos bolje da smo 8. ili 9. pa da ti i slicni mozete jos jace sebe tapsati po ledima i pisati "mi smo uvijek tu". Iako ne vidim da itko prestaje navijati za klub nego su ljudi opravdano frustrirani.
  • Izet Hajrović
    2.6k
    naravno da ne treba zazivati njegov povratak, dosta je reciklaže, ali jednostavno je činjenica da smo s njim izgledali bolje i osvajali bodove. Uvjerljive pobjede protiv Istre i Šibenika, pobjeda protiv Osijeka, Gorice, a onda dolazi kraj - remi na Rujevici, poraz od Hajduka i Bayerna. Prošle sezone sigurno nismo toliko bodova prosipali u HNL-u.
  • Boycie
    1.6k
    neko je srao 15-20g po nama konstatno, neko se usrao dok je sve ispravno radio sa cistim obrazom i dobrim namjerama. U sred jedne sezone koja nije ni priblizno gotova, blatit sve koji su itekakve pozitivne promjene donijeli je smijesno. Svima su rezultati bitni i kad dodje vrijeme birat ce se i mijenjati ako bude potrebno. E to nisi mogao u ovom spomenutom razdoblju. Al dobro, valjda su vam bili dobri rezultati privatizacija HNL-a, kanta za napucavanje u europi i saka ljudi na stadionu.
  • Krulek
    620

Budimo realni, uz svo uvažavanje postignutih bodova u LP-u svi u Dinamu naglašavaju da je HNL na prvom mjestu što je logično, a rezultat je trenutno katastrofalan. Očito nešto strukturno ne valja pa zato treba tražiti odgovore, a ne lamentirati o ozljedama, vjetru?, umoru igrača i svakako tražiti nečiju odgovornost ma kako se taj zvao. Inače, nema naprijed.
  • čovjekjogurt
    952

Sa njim smo imali drugi ili treći najbolji prosjek bodova u HNL-u, sa Bjelicom imamo najniži u povijesti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.