• NORTE
    12.8k
    Zajec,Sanjin,Marić,Bjelica OSTAVKEmrgud

Dugo nešto smiješnije nisam pročitao.
  • Boycie
    1.6k
    ne prdi. Imao je dinamo i rezultate kostantne u HNL pa ce to biti zapamceno kao najmucnije razdoblje u povijesti kluba. Prdit stalno kako oko kluba nista ne valja dok su to trenutno iskljucivo rezultati, jer ostalo je sve itekako pozitivno, a onda jos srat po onima koji su iznijeli sve na svojim ledjima da to bude bar na tragu necega kao prije, je dno dna. Sramit se moze svaki koji se pronadje u tome...
  • striko
    1.8k
    Sad na maxsportu prikazuje dinamo slaven i opet mrtvaci Kulenovića i Špikića. Pa crni Neno šta ti treba više da progledaš?
  • dinon7
    1.3k

Ako ti misliš da je njemu kao dešnjaku lako svaku loptu koja ide prema njemu, svaki ubačaj, svaki pokušaj bilo čega prvo loptu usmjeriti na desnu nogu i nakon toga nešto suvislo odigrati, onda neznam sto bih ti rekao. Čovjek ne igra na svojoj prirodnoj poziciji, nema sposobnost igranja lijevom nogom i u tome je cijela problematika RPG-a na lijevom beku.
    I kad prođe po liniji čovjek mora stati, okrenuti se na desnu nogu pa nakon toga nešto odraditi.
  • Tom vg
    1.1k
    Nisam više ni ljut, ovo je naša realnost sada. Neka nova vremena..
  • MasniBrkMarkaViduke
    32
    Vidim svi pišu ono sto sam prije mj dana najavio..pa bio baniran i označen kao netko tko širi negativu..sjela rit na šekret
  • CastAway1986
    2k
    sve ih treba kritizirati i RPG-a i Torrentea i KTC-a a pogotovo Ristovskog..Primili smo jbn 22 gola
  • veselko tenžera
    2.8k
    imamo mi puno mitova u ekipi, ali Stojković nije jedan od njih. Uz Mišića jedini vezni koji nastoji razigrati ekipu, brzo odigrava i puno trči nudeći se suigračima. To pokaže svaki put kad nastupi.

Ako ćeš gledati po golovima i asistima, Torrrnte je danas imao asist. Super je odigrao.
  • Peškaman
    5.4k
    Što je najžalosnije a vidim da nisam jedini.
    Nikad mirnije nisam podnio neki poraz Dinama,kad su dali za 2-1,odmahnuo glavom i prestao vjerovat da postoji promil šanse za pobjedu.
  • vjeko1701
    10.3k
    Ne baniran si jer spamaš i pališ teme i bit ćeš opet ako nastaviš.
  • GOAT
    1.4k
    Ni Jakir ni Bjelica ne mogu izvuc vise iz ove skupine, ako smo ozbiljan klub onda ce se u prvom mjesecu obavit neki ozbiljni transferi, a ove kojima se ne igra ili su preoptereceni od previse sutanja lopte neka se maknu jer uvijek ima netko tko ce. Pun kurac takoder toleriramo nesportski zivot nogometasa pa se cudimo kako im misici uvijek rikavaju i nema ih po par mj jer se ozljeda stalno ponavlja.

Svaka cast svim tim low risk japancima alzircima i ostalim igracima, ali nama trebaju instant pojacanja i nema vise izgovora. Novca se ima, ako zafali nabavite ga i ne radite budale od navijaca koji su vas i postavili ovdje.
  • plavadesetka
    50
    RPG ne igra svoju poziciju, u tome i jest problem
  • Cif
    139
    pa meni su rezultati bitni.Boli me ona stvar ako imamo 500 više članova.Prvo i osnovno rezultati.Moguče je imati lošu sreću s rezultatima ali mi baš svaki tjedan sjebemo
  • Boycie
    1.6k
    pratis? Sad itekako mozes izrazit svoje misljenje, demokracijom i glasanjem ili odlaskom na stadion, ko ti brani. U ne tako davna vremena si zavrsio na crnoj listi i odstrijelu za svaki pokusaj i nisi mogao prismrdit stadionu.. Jebena ti je usporedba.
  • Krulek
    620

Ako se već mora reći, kulturno je: ne flatuliraj...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.