• Fanboy
    2.9k
    Je li ovo najgora sezona od lige za ostanak ?
  • Pacho
    80

Je. I to u prvoj punoj sezoni nove uprave. Svaka cast svima koji su zaduzeni za sportski sektor.
  • Crni86
    6.4k
    ja sam isto citao i negdje je napisano. Plus papa je napisao isto na temi skupstina da su predstavljena tri modela za tri razlicita scenarija. Upravo iz razloga o kojem pricas.
  • San Lorenzo
    17.7k
    Vrijeme je da glave počnu frcati van iz kluba...ekipa koja ima duplo veći proračun ispred prve pratnje igra najjadniji nogomet u ligi.
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    Ovakva jadna lokomotiva je nas nabila. Nemogu vjerovati
  • sebenico
    1.1k

Složio bih se sa svime osim da je ''izbačena većina ološa''. Zapravo potjerano je troje ili četvero ljudi, sve ostalo je isto i to je veliki poraz jer se trebala napraviti temeljita revizija radnih mjesta. S time da su u klubu zaposleni na izmišljena radna mjesta pisci biografija, trenerov sin itd.
  • sebenico
    1.1k

''Place su fiksne 18.5 ili 30. Budžet je projekcija. Moze biti 67, a moze biti i 47 u najgorem slucaju.'' - to je napisano na temi Skupštine. Najgori scenarij je najrealniji, a to znači štednju. S obzirom na sve, moje je mišljenje, da treba odmah na zimu prodati i Baturinu i Sučića te krenuti u rekonstrukciju kompletne ekipe s novim sportskim direktorom i trenerom. Što prije, a najkasnije do ljeta, se riješiti senatora i to prvenstveno Petkovića, Ademija i Ristovskog. I tu onda postoji problem jer jednostavno nemamo dovoljno kvalitete u postojećoj ekipi i tu će se novi sportski direktor morati iskazati.
  • Praskaton
    2.8k
    Svaka jebena čast stvarno znate sjebat covjeku dan,vikend,tjedan...
  • Crni86
    6.4k
    5 mjesto sa ovim budgetom? Trener koji nije bas lajbek, slazem se radi pizdarije nejasne odluke, ali nije trener lajbek pa da se uci na dinamu.

60 miljki eura budget za 5. mjesto? To treba bit jedino pitsnje na clanskom danu i kada ce svi oni koji su sudjelovali u sportskoj politici biti bivsi. Nakon toga svi trebaju napustit dvoranu. Neka se ljudima u klubu posalje jasna poruka.
  • thomas22
    277
    Nemojte tako, pa ima pisac biografija sve reference da sjedi u ložama i prica pizdarije...kad ga se sjetim samo u vž prosle godine! Sramota za klub velicine dinama! Dva puta sam bio u lozi prosle sezone, varazdin i rujevica na kraju i takvo ponasanje i stav ne priliči predstavnicima dinama! Pljujte me koliko hocete ali je tako!Zanimljivo bi bilo čuti i zasto Banović odlazi zapravo.
  • Dudu9
    1.2k
    Šimić je imao obraz dati sam ostavku, očito ovi nemaju, za najgori dinamo niko nema očito obraz preuzeti odgovornost
  • Crni86
    6.4k
    Takve su mudonje u klubu da su se bojali staviti i live prijenos clanskog dana da ne vidi cijeli svijet kako ih navijaci peru.

Transparentnonst i demokracija.
  • Davieboy86
    274
    Hvala vam na lijepom tjednu i vikendu. Bjelica, profesionalni si trener i bez obzira na ozljedene jedan, indisponiran ti napadac igra 90 min. A ti to ne zelis da vidis. Svi zadnji nas samaraju i svi treneri se vada na nama. Bjelica, sram te moze biti i stid. Da, izgubit se moze, ali tvoja neaktivnost, neprepoznavanje igre i rezultata su danas bili smijeh. Sramotno vodjenje utakmice!
  • thomas22
    277
    Bas tako, transparentnost i demokracija! Prodali nam muda pod bubrege!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.