• Captain America
    18.7k
    Zašto mi je maknut zadnji post?
  • Dudu9
    1.2k
    Pravdaju ovu sramotu ozljedama, izgleda su se neki izgubili, vrijeme je da odu iz kluba
  • austrijanac
    4.6k
    Ovo danas nema veze s ozljedama.

Ovo danas ima veze sa sustavnim ne radom i igranjem na sigurno s populističkim potezom, od kojih je Bjelkan vrhunac. Dodaj na to neku fejk štednju, spominjanje kostura u ormarima i slično te dobiješ da gubiš protiv drugoligaške ekipe 3-1 na poluvremenu.
  • Pacho
    80
    U prvoj punoj sezoni ove uprave gledamo najgore rezultate u domacoj ligi u 20 godina. Cestitke svima iz sportskog sektora.
  • sebenico
    1.1k
    Kad sam čitao financijske projekcije sa Skupštine odmah mi je upala u oko činjenica da se sve planira u očekivanju da ćemo osvojiti prventsvo. To je velika zabluda, a rezultirat će time da će prihodi od Uefe biti svega 20% planiranog u najboljem slučaju. Prodaja Baturine je već praktično ukalkulirana u proračuna za iduću godinu, a preostali manjak će se morati nadoknađivati prodajom Sučića. Nakon njih dvojice mi nemamo na vidiku igrača kojeg se može prodati niti za 3-4 milijuna. To će rezultirati novom štednjom kako bi se skupi klupski aparat nastavio održavati, a ova ionako ostarjela ekipa, nije u stanju više nikoga pobijediti u hnl-u. Jedina nada je da novi klupski skauti Šokota i Džemo pronađu neke nove klince.
  • Crni86
    6.4k
    ovo je neistina. Procitaj opet. Manenica je predstavio 3 scenarija (najlosji racuna da necemo igrat lp ni el). Tako da si fulao skroz.
  • blubach
    604
    DP je napravilo svoje, izbacilo je većinu ološa iz našeg kluba i na tome im veliko hvala.
    Problem je u tome što oni nisu na vlast došli zbog svog renomea, znanja, iskustva, već upravo zbog toga što su igrali samo na tu kartu kontra Mamića i njegovih ljudi, a većina njih je izrazito nesposobna za posao koji bi trebali obavljati i nadam se, iako znam da neće biti tako, da budu neki prijevremeni izbori sa nekim dobrim opcijama za vođenje Dinama.
    U ovom trenutku, kako stvari stoje, dobili smo naš Dinamo, ali Dinamo koji će brutalno pasti kvalitetom i neće svake godine osvajati prvenstva i na to se treba naviknuti.
    DP, hvala na svemu, ponovno bih glasao za vas u onom trenutku, ali od sada nadalje, nemate više moje povjerenje.
  • sebenico
    1.1k

''U 2023. igrala se Konferencijska liga, prihodi od UEFA natjecanja su bili samo 5 milijuna eura. Ove godine prihodi su 31 milijun, sljedeće godine planiramo 24 milijuna.'' Ovo je s indexa, Jel me možeš uputiti na tekst sa ta 3 scenarija?
  • Crni86
    6.4k
    ne znam tocne brojke ali su predstavljena tri scenarija sto je sam Manenica i reko. Jer ne mozes ganatirat koje natjecanje ces igrat.

Cini mi se da je srednji scenarij 15 milijuna eura i to je da kroz play off lp se izbori skupina el.
  • Facke
    4.4k
    Nenad Bjelica jos danas mora dobiti otkat. Kakve su to odluke? Zbog cega se ne menja Rileta? Zake Moha ulazi na krile? Zbog cega je Bernauer na klupe? Absolutne katastrofalne vodenje Bjelice. Imam dojam da je cela ekipa u kurcu i da su medusobni odnosi nikakvi. Kak god ove zavrsi. Sramota, uzas. Dovidenja Nenad. Stavljas nespremne igrace koji ti se onda ozljediju. Pa poslje kukas. To nebi ni Jakir napravil.
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    Neka ova tekma bude zadnja za ristovskog,špikića ,Kulenovića,pavića u prvoj postavi Dinama ,a što se tiče bjelice svejedno mi je kad neće dovesti nikog boljeg. Pa mudradžija je Maradona za sve
  • Jaki991
    169
    Ovaj se bas trudi uzet tu otpremninu sto prije ?
  • austrijanac
    4.6k
    Volio bi čut odgovor Zajeca i Marića zašto je prvi inzistirao na Bjelkanu.
  • Jaki991
    169
    minira Marića gospodin očito, što znači da izravno oštećuje klub,sve zbog svoje samodopadnosti, nadam se da će ga otkantat danas i da više nikad neće prismrdjeti klubu
  • sebenico
    1.1k

Ja sam pročitao tekstove o Skupštini na indexu, sportskim novostima i nacionalu te nigdje nisam pronašao priču o ta tri scenarija. Možda je on to stvarno rekao na Skupštini, ali nitko nije od novinara to zabilježio. Ali taj srednji scenarij je potpuno nerealan jer ako ne osvojimo naslov nema Ligi prvaka, a vjerojatno nema ni Lige Europe. Naša realnost je Konferencijska liga, iako kako sada igramo ni to, a to nije nigdje navedeno u planu. Kakav je to financisjki plan koji ne uzima u obzir najrealniji scenarij. Konferencijska liga nam može, u slučaju da se kvalificiramo i prođemo grupu, donijeti najviše 5-6 milijuna eura. To je rupa u proračunu od 20 milijuna eura. Do Skupštine sam imao veliko povjerenje u Maneninu, ali nakon toga mi je sve postalo sumnjivo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.