• GaijiZG
    2k
    Znači sad kad ostavi rileta u igri, izvadi RPGa. Lik se sprda s klubom, inati se Mariću jer je pročito na fejsu da je to popularno sad, srat po Mariću. Pa samo zbog takvog ponašanja i sprdanja sa DINAMOM bi mi letio iz kluba, odvratno mu je ponašanje, samo smo žmirili na to u nadi da će dat rezultate.
  • Toni90d
    988

Ako to napravi, onda se može kupiti iz kluba. Krivac će opet biti netko tko igra ne prirodnu poziciju, uz to se trudi sa utrcavanjem i trkom. A njegovoj pozicij igra netko tko nemoze sa juniorima držati tempo.
  • Matbv
    48
    Gdje mi je pamet bila da glasam za vodeće ljude, samo zato jer je tak rulja htjela I onog lika kojeg 99% sjevera ne može vidjet na tribini.
  • striko
    1.8k
    U zadnjih 8 kola HNL-a 1 pobjeda.
  • MarK
    812
    Dame su malo umorne od lige prvaka. Bit će dobro ako ne bude petarda. Da imaju srama 4 komada protiv Belupa i 4 protiv Osijeka bi im bila lekcija. Ova ekipa nema ni gard, ni znanje, ni pobjednički mentalitet. Prečesto se događa da bi postojale isprike.
  • don
    8.2k
    Bočkaj se zagrijava...Benito

tko god pored ovih preplaćenih polunogometaša.
  • Kaktus Car
    651
    Hoće ga netko od novinara konačno pitati za njegove liblinge?! Zašto?! Koliko još?!
  • Dani Olmić
    588
    al nije reko koje godine :rofl:
  • Filip 91
    1k
    Jedva čekam stanku, pun mi je k**ac ovog svaki vikend...
  • Orc123
    9.3k
    Ako napravi samo jednu izmjenu nek si sam da otkaz!!
  • San Lorenzo
    17.7k
    Na mojoj bingo kartici su i patetični komentari kako su navijači zapravo krivi za sve.
  • Crni86
    6.4k
    da bockaj igra za kikiriki hehe
  • Str1nger Bell
    1.5k
    Momentalni otkaz onome tko je dao zeleno svjetlo za prodaju Brodića.

Bio on Maric,Zajec ili sveti Ilija.

Momentalni otkaz.
  • Mathiasovi Chageri
    3.3k
    Ovo što oni igraju i pristup kakav pokazuju iz tjedna u tjedan je dno dna, obična šamarčina za sve navijače. Ovo što Bjelica radi sa Zagorcem, Riletom i Špikićem je baš vrijeđanje inteligencije.

Ako ovaj lažni frajer Rile i izgubljeni Špikić zaigraju još minutu za Dinamo, to će biti najveći poraz, a ne izgubljeni bodovi danas.
  • morales
    232
    bitnk je da imamo clanove,zajec koji nista nije radio u nogometu 15 godina,njegovu tajnicu Sanju,Marica strucnjaka.Uhljebite jos Sokota i Marica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.