• dZg1986
    523
    Ovo više nema smisla
  • criticus
    2.7k
    Samo se Bočkaj zagrijava
  • BBB Sibenik
    4.9k
    Ovo vise nije normalno
  • Dzgšb
    1.2k
    Dabogda se nikad više ne plasirali u LP , sramota
  • NKDZ86
    2.4k
    Ljudi dragi, ja više ne mogu...
    Svašta bi mogao reći, puno igrača nije za dinamo. Ova formacija nije za hnl, svi se brane i igraju na kontru.
    Igrači se trude stvarno ali čini mi se da igramo bez plana, samo stihijski trcimo i izgubimo loptu, kule je sam s njih 5.
    Problem je u glavi, ne kvaliteti.

Vi koji serete po vodstvu, odgmižite u rupe od kud ste došli.
    Jedini krivac je SD, ostavština Jakira i djelomično trener.
    Zajec nije sigurno kriv.
  • dinon7
    1.3k

Znaci RPG ide van.
  • Lukaku13
    27
    Bravo Bjelica.
    Trenerska prevaro
  • Praskaton
    2.8k
    Glupo je uopce reci da je netko kriv pojedinacno.Pa mi smo primili 3 komada.Iz 3 udarca.
    Vec vidim da ce nam drugo poluvrijeme trebat 15 udaraca za jedan gol i onda cemo ga iz sljedece akcije primit.

Muka mi je od ovakvog dinama,sta ovi ljudi rade sta oni treniraju.
    Sta je s njihovim jebenim glavama???
  • striko
    1.8k
    Valjda Rile, nije toliko lud
  • Benito
    1k
    moguće...sumnjam da će rileta vadit, jedino ako Pero ne ide na krilo a Špika van haha
  • Logistika
    1.3k
    40 posto posjeda
    4 Šuta
    3 Gola
    Zadnja ekipa lige.
    Loksa igra sve ono što bi Bjelica htio sa Dinamom.
  • Krulek
    620
    Očito da se mora potpuno pasti na dno dna da bi se opet ustalo. Što god tko rekao ova sezona je izgubljena za mjesto prvaka. Ovakav Dinamo, bezidejan, kukavički, nesposoban, bez obzira na ozljede, nisam ni u snu očekivao. Očito se Bjelko nije snašao ili su većina igrača bolik....ne.
  • Boysica
    561
    Do sad sam bila pozitivac , volim ih i kad igraju loše i gube ... ma svasta im mogu presutit al zadnje na tablici da ih gaze 3:1 nek mi svi oproštenje mogu i ban popusit sad al napisat ću.
    IMATE SVE: PARE, CAJKE, KURVETINE ... A IGRATE KO PIČKETINE !
  • medvescak90
    73
    sam si sebi odgovorio, moze pjaca odigrati moze bilo tko odigrati spicu, ali mi spice osim kuleta nemamo i to je problem. Mislim da bi trojka kaca stojke bati bila uzasna zbog njihove neobavezne igre, ali nikako ne mogu razumjeti da stojke ne dobije sansu jer ga smatram za najpotentnijeg igraca nakon baturine. slicna situacija kao s majerom u prvu mandatu
  • ibro1986
    289
    Bitno da je Bjelica rekao kako vjeruje u naslov prvaka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.