• sebenico
    1.1k

Znali su samo neki forumaši koji su kontaktirali frendove u Budimpešti. Jbg, ipak u posao sportskog direktora ne spada malo se raspitati o igraču na kojeg ćeš potrošiti 3-4 milijuna eura. Ja kupujem usisavač pa evo tjedan dana čitam po forumu, informiram se, ali Marić nije valjda to stigao jer radi po noći pekarsku smjenu.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Doslovno se na Zoni 99,9% nas slaže da je SD napravio jako loš do užasan prijelazni rokmali M

Tko je to tvrdio zadnji dan prijelaznog roka? Doslovno nitko. Formirate misljenja na temelju kratkorocnih rezultatskih kriza i mijenjate ih vrlo lako za 180.

Dinamo je rijetko kad kroz proslost dovodio odmah prevage na terenu te ih skupo placao, a vise se oslanjao na uigravanje mladih igraca. Naravno da je sada problem kad ti je ozljedeno nekoliko nositelja igre. Pa i sami ti nositelji (Petko, Sucic) nisu bila instant pojacanja kad su dovedeni.

Uslo se u rizik sa nedovodenjem igraca na neke pozicije, nitko nije imao kristalnu kuglu krajem kolovoza. Ako se pogreske ne isprave na zimu ciao arrivederci i to je to (a sumnjam da nece s obzirom na uloge, pristupit ce se maksimalno ozbiljno).
  • Dudu9
    1.2k
    dinamo nije u kratkoročnoj krizi, jer barem 1 i pol godinu smo u problemima sa rezultatima, SD kojem prioritet bio lijevi bek nije doveo, stoper kojeg je najavio kao bombu je promašaj, krila isto tako nema ih, a ni 3 napadač nije doveden, njegov je posao bio da riješi pojačanja za ovu sezonu vidimo da nije napravio svoj posao
  • ElDorado
    715
    Treba bit realan. Mi sad trebamo 1. napadača
  • Jurki
    13.4k
    Ako ce nam pickovi biti Selahi i Jurisic ajd to je jos kak tak ok.. al Galesic i Barisic..
    pitam se kaj ce nam onda sportski direktor?
    Bolje da nam u tom slucaju transfer politiku vode navijaci nego covjek kojeg moramo platiti sigurno nemali iznos.
  • BBB Mataa998
    2k

Inace Mmae je odstranjen od prvog tima i logicno je da nikada nece biti pozvan.
  • Crni86
    6.4k
    Ne kuzim isto zasto ta saga s njim nije zavrsena. Dogovorite raskid ugovora i ajde bok. Sumnjam da ce itko htjet platit za njega bilo kakvu odstetu na zimu.
  • emreli21
    73
    nadaju se u klubu da će ga bilo tko htjet na zimu, onda bi išao tamo besplatno. ako se ide na raskid ugovora, treba mu platit penale. točnije, dat mu barem milju, milju i pol eura. potpisao je na tri godine, zarađuje oko 850 tisuća godišnje.
  • mali M
    6k
    Tko je to tvrdio zadnji dan prijelaznog roka?NitkoBitan

Ako kažem da se tu sad svi otprilike slažemo zašto spominješ zadnji dan prijelaznog roka. Pa bar si do sada čital s razumijevanjem.

Formirate misljenja na temelju kratkorocnih rezultatskih kriza i mijenjate ih vrlo lako za 180.NitkoBitan

Kao prvo generaliziraš. Ja sam prvi zazivao da prođe vrijeme da vidimo koga smo uopće dopeljali, sada kada je prošlo određeno vrijeme vidimo da se radi u najboljem slučaju o prinovama. Budi pametan i ne koristi množinu kad mi odgovaraš jer ako je itko davao vrijeme i opravdanje SD-u to sam bio ja...
  • emilperska
    7.3k
    "Sjećate li se Dinama Nenada Bjelice iz 2018.? Koliko smo imali Japanaca? Imali smo 24 igrača s ovog govornog područja, to je putokaz kojim želimo ići!"

Dakle, zašto je to toliko važna izjava? Jer, ona zapravo pokazuje da će Nenad Bjelica imati glavnu riječ u zimskom prijelaznom roku, da će, u najmanju ruku, biti ravnopravan sa sportskim direktorom Markom Marićem. Ako ne i 'važniji' od njega. Naime, dovođenje igrača s ovog govornog prodručja, kako ih naziva Bjelica, to je baš njegova vizija, njegova želja, Bjelica je poznat po tome da voli, kao trener hrvatskih klubova, imati što više 'Balkanaca' u svlačionici. Očito, nakon što je zadnja dva prijelazna roka Dinamo uglavnom dovodio strance, a Marić stalno ponavljao da se Dinamo na pozicijama, koje nema u svojoj Školi ili HNL-u, nadopunjavati igračima iz inozemstva (uglavnom s frankfonskog područja), sad će se odustati od te prakse. Bjelica će slagati novi Dinamo po svom ukusu, a to što je rekao nakon Celtica jasno pokazuje da je dobio i dopuštenje kluba da Dinamo okrene na taj kurs.

Lijepe vijesti.. Nenad se zna zaigrati u transfer roku, ali SD i Uprava imaju zmiju džepu. Zaustavit će ga na vrijeme. Bio sam skeptičan oko svega radi cijene, ali bolja opcija su Galešići i Jurišići od Ogiwara i MMAe.
    Dok klub ne uspostavi jaku skatusku službu i snažan sportski sektor. Dat Mariću da nam u ovoj situaciji iz Francuske dovodi razne Fahd Moufije, Brahime Dialla, Tongo Doumbie i MMAe bi bila smrt za naše ambicije.
  • Simpatizer
    583
    Bit će ovo vrlo zanimljiv prijelazni rok već vidim
  • Crni86
    6.4k
    Sjetimo se svih izjava tadasnje generacije da niko ne zeli ic iz dinama. Bili su prava klapa na terenu i van njega. Samo takvim zajednistvom mi mozemo parirati najvecima. Na terenu pobjeduje tim, a ne pojedinci.
  • Georg Koch
    5k
    Trazimo lijevog beka ko da trazimo nacin za otici na mjesec.
    Meni je to apsurdno pogotovo u situaciji gdje i mislimo, a i receno nam je da imamo para.
    Nadam se da ce napokon struka koja je zaduzena za to naci adekvatno rjesenje i za to, i za napadaca i ostale pozije koje su nam hitne.
    I pustite mi price zimski je prijelazni rok, nije lako dovesti adekvatnog igraca zbog okolnosti na trzistu.
    Lako je, plati, analiziraj i dovest ces.
    Opravdanja vise nema i ne smije biti pogotovo u ovoj situaciji.
    Hvala
  • Kujtim Shalla
    3.2k
    Iskreno tog lijevog beka mi je puna kapa , i da ga dovedemo igrao bi desno . Krpamo se već 10 godina tako,krpate cemo se još 10 . Samo da me dovedu Čovića ili ne daj bože Barišića . Radije bi da se dovede pravi napadač pa neka sve gori. Ostati na kulenu , a radne navike petka opće su poznate ,pa tako i oporavak može biti dug . Dovedite nam killera , a beka ako se ne može naći odgovarajući,uvijek postoji opcija produžiti Ogijevu posudbu još 6 mjeseci
  • mrgud
    233
    Radije bi da se dovede pravi napadačKujtim Shalla

Vjerojatno Bakrar samo ako je to pravi napadač onda sam i ja.Nadam se da to nije istina inače sve po starom kaj se tiče prijelaznog roka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.