• KtcGoat
    71
    Nakon Celtica u kadar se opet vraca Oliveras. Tako da, ja nisam zabrinut za tekmu.
  • Dzoni
    872
    Presudan povratak u ekipu koji će preokrenuti tok utakmice sutra
  • NitkoBitan
    20.6k
    Bockaj i Oliveras su jednako sposobni da odigraju sutrasnju utakmicu na razini za Dinamo samo nas je Bockaj kostao 20 puta skuplje.
  • blue heart 72
    1.9k
    hahaha, to mi je profilna slika na WhatsAppu
  • Omake
    4k
    Danas igra Dinamo!
    Padaju redom Braga, Ždralovi i Lokomotiva
  • NKDZ86
    2.4k
    Dobro jutro svima braćo mila, u Zagrebu pada ledena kiša, kolnici su jako skliski, pazite se vi koji putujete i ostavite glas na tribini za naš dinamo!
    Tekma će bit jako teška za igrat po ledenom i skliskom terenu, treneru pošalji najspremnije koji će sve ostavit od sebe na terenu za pobjedu dinama!
    Naprijed plavi, bodre vas vaši purgeri!
  • NORTE
    12.8k
    Nakon Celtica u kadar se opet vraca Oliveras. Tako da, ja nisam zabrinut za tekmu.KtcGoat

Konačno dobra vijest za ovu napaćenu momčad.

Danas u Kranjči neće biti nogometa, ako će se igrat to će bit blatomet.
  • Ere86
    99
    Vrijeme je za Oče naš... Hahhaaha
  • Rakovica1986
    756
    Ovo ce danas biti sve samo ne nogomet na Kranjči ako je suditi po vremenskim uvjetima trenutno.
  • Krizy
    48.6k
    Nema veze, bezvrijedni bodovi su u pitanju kada se igra po lošem travnjaku pa tri boda nisu bitna.
    Ili to vrijedi samo za Ligu prvaka?

Osobno očekujem pobjedu u hendikepu bez obzira na to kakav travnjak bio.
  • Boysica
    561
    Jutekooo Danaaass igra Dinamooooo ajmo se smrznut , toliko sam puta pokisla ko miš na kranjci ja se ne sjećam u zadnji par godina jel bila koja tekma da nije kiša padala ?
    Meni jedno od dražih "gostovanja" i ako je to doma
    Vidimo ooo se
  • Nogo
    4.2k
    Ja se nadam samo utakmici bez stresa i našoj pobjedi sa makar 1:0. Neka se Loksa vadi na drugima.

Danaaaas igra DINAMO! :strong:
  • OldSchoolZG
    251
    Nadam se kak buju odgodili tekmo , nema smisla ovo. Em smo v očajnjoj formi i sad još
    nebumo imali ni tehničku prednost samo buju se napucavale lopte pred gol.
    To bu luda tekma danes.
  • Dinamo iznad svih
    52
    Pa kad bi se igralo, jedva če uspijet pronaći termin za Bjelovar...
  • KtcGoat
    71
    Bit ce zanimljivo ako ce Cordoba igrat, vjv prvi put vidi snijeg.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.