• Papastrumf
    13k
    Ma ne insinuiram nista nego pitam jesu li to info iz medija ili stvarno znas koliko je kome isplaceno?
  • emreli21
    73
    to je sve i sa njihovim stozerima, nazalost brojka je tocna
  • emreli21
    73
    biscan nazalost puno vise.
  • Captain America
    18.7k
    biscan nazalost puno vise.emreli21

Lesi je spominjao i preko milijun otpremnine lani za Bišćana.
  • emreli21
    73
    mora biti vise, dosta vise. Ako je 6,7 milja potroseno na otpremnine (plus place) Cacica, Biscana, klauzulu Jakirovica i njegove place, plus stozere sve trojice.
  • Tongo Doumbia
    5k
    Kažem da info mogu doći s ove ili one strane, privatno ili iz novina, i da cifre zvuče nerealno s obzirom na sve.

Kažem, nerealno meni, ne i nemoguće, odnosno nadam se da nije istina, potajno.
  • emreli21
    73
    zanimljivo je da vec u planu za 2025. imaju potrosit 4,5 milijuna eura na trenere zanima me otkud sad ta brojka
  • Jurki
    13.4k
    Ovih 6.7 milja eura je samo dokaz, kak je jeftino i dostupno trenersko rjesenje ispala najskuplja moguca varijanta.
    Hnl prevare uzele kamion eura.
  • Papastrumf
    13k
    zanimljivo je da vec u planu za 2025. imaju potrosit 4,5 milijuna eura na trenere zanima me otkud sad ta brojkaemreli21

Tu spada trener prve momcadi, strucni stozer i svi ostali treneri u klubu.
  • emreli21
    73
    Ne. Samo trener i strucni stozer prve momcadi. Isto kao u onoj stavci di je Dinamo potrosio 6,7 milijuna eura na tri trenera i njihove stozere u 2023.... svi drugi treneri u klubu su na drugoj stavci pod troskovima onladinske skole
  • Simpatizer
    583
    zanimljivo je da vec u planu za 2025. imaju potrosit 4,5 milijuna eura na trenereemreli21

Di si to našao?
  • Ali
    2.3k
    Neno neno... deseta u nizu nez pobjede !

Vjerovao si Spikicu i po meni zasluzio si cipelu...
  • Zg123
    678
    Uvijek jedni te isti igraci, uvijek jedna te ista formacija, stalno ista demagogija. Hvala lijepo i dovidjenja, Jakir je bar pokusavao i miksao dok nije pronasao dobitnu formulu, kod Bjelice napretka nikakvog nema.
  • hardek
    3.4k
    Ali, ali, tako ga je lijepo slušati u intervjuima. Samo zatvorite oči dečki i slijepo vjerujte, tako je najbolje. Cijepimo se od logike i prosipajmo ugled
  • sebenico
    1.1k
    Lijepo sam bio napisao da ćemo Jakira praviti od blata. Porazi nisu bili radi njega nego limitiranosti ekipe s tim da je on izvlačio maksimum iz ekipe. S nama se rugaju sve ekipe u ligi. Ova tri mjeseca otkad vodi ekipu su najgori Dinamo u povijesti hnl-a. Čak i kad smo igrali ligu za bedaka je znala biti pokoja dobra tekma, ovo sada je raspad sustava.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.