Naravno da uvijek mozes naci opravdanje i onda to kroz glasnogovornike (ovdje MaliDionicar — Ali
placanje privatnih pizdarija, profi sportskih klubova i slicno - definitivno nije nesto sto zelim da grad placa.
Grad nek mi se pobrine za infrastrukturu(sada sportsku, ali i opcenito), za podrsku amaterskim klubovima, skolskom sportu... — Jaro
nakon 20+ godina obecanja o stadionu, o bazenu u Spanskom, obnovi Doma Sportova - ovi su nesto pokrenuli — Jaro
tko nije iz njihovog programa shvatio njihove (Mozemo i ekipa) vrijednosti onda nije zivio ovdje zadnjih 10 godina, mislim da su bili prilicno jasni koje agende i filozofije podupiru - to sto je dio ljudi zanemarivao sve osim toga da bi mogli srusiti Bandica i nije grijeh Mozemo i TT. I ja i 90% ovog foruma je znalo da im je paljenje onih kresova bitnije od polnocke, da ce im QWERTZY udruge biti ispred vjerskih... — Jaro
Inače udruga se zove MAŽORETINJE GRADA ZAGREBA, a firma ZAMA- ZAGREBAČKE MAŽORETKINJE D.O.O. — Brusa
Naravno da uvijek mozes naci opravdanje i onda to kroz glasnogovornike (ovdje MaliDionicar i Boss...i ine) gurnes misljene "pa i treba im ukinuti" — Ali
Dallas Cowboys Cheerleaders - pa to je tvornica novca, a ne trošak. — Bosskovitz
Misliš da je to ikako usporedivo sa Zagrebom i našim tržištem? — NORTE
kada mene prozove boss zatucanog ideologijom. — mali M
nakon 20+ godina obecanja o stadionu, o bazenu u Spanskom, obnovi Doma Sportova - ovi su nesto pokrenuli
— Jaro
al kužiš, ovo što si sad napisao je u suprotnosti sa tvojim prvim djelom posta. Ovo je ulaganje u profi sport, u Domu sportova i na stadionu neće igrati mali amaterski klubići.. — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.