• Crni86
    6.4k
    Pomaci su vidljivi, klub izbacuje dosta svojih stvari. Ali tu ima jos jako puno potencijala koji nije iskoristen, pitanje je i koliko se ljudi bavi time, mozda je potrebno povecati tim i sl. Stik majce, one hlacice, bozicne veste, stadion od puzzli i sl. Stvarno se pokrecemo, ali to je valjda 5% od moguceg potencijala.

Mene je cak vise razocarala castoreova ponuda koja je osim dresova teski ali teski flop. Uz to sva ta oprema u fan shopove dolazi jako sporo ili uopce ne dolazi (one sivkaste majce za zagrijavanje jos nismo dobili u shopu). Okej ako placaju bolje od adidasa to mi je i prihvatljivo, ali onda klub mora duplo potegnut da popuni tu nastalu rupom losjim asortimanom od castorea.
  • Infinity
    16.9k
    Nema onoga cega nije ni bilo, naravno da smo razocarani, ali da neki dan nema donjeg dijela PRVE GARNITURE, e to sam ostao cak i sokiran. Kako si to mozemo dozvoliti?

Shop se mozda malo pomaknuo naprijed, ali je to i dalje na nekoj amaterskoj razini. Dojma sam da se nitko time ne bavi, nego usput jedan uposlenik kad uhvati vremena nesto odradi.

Ne znam koliko je tesko usloviti dobavljaca da ti isporuci osnovne artikle za koje je sramota da ih nema. Isto tako ne znam koliko je tesko sjesti za kompjuter i googlati shopove drugih klubova. Sto puta smo ponovili, sve je vec izmisljeno, potrebno je samo kopirati. Nitko ne trazi nesto unikatno. Ne treba izmisliti sal, treba osmisliti dobar dizajn. Ne treba izmisliti majicu, treba osmisliti dobar dizajn. A koliko je artikala za koje i ne treba neki dizajn, nego samo zalijepiti grb. Zar se ne moze platiti jedna ili dvije osobe sposobne za to? I za te famozne dizajne se moze platiti vanjski suradnik. Isto tako se uvijek moze napraviti akcije u kojima navijaci dizajniraju razne artikle.

Mozda je do mene, ali ne razumijem kako je i zasto sve na tako niskoj razini. Ili nam se sve to skupa na kraju ne isplati?
  • Facke
    4.4k

Pa ste je u klubu zaduzen za marketing i za shop?
    Nije se napravil neki veliki pomak u web shopu.
    Nekaj male sitne. Ali je daleke od shopa kakvoga bi trebal biti. Na castoreovom shopu imas cak i bolju ponudu dresova. I jos su na akcije i jeftiniji nek u nasem web shopu. Rasprodali su se i golmanski dresovi crveni i svetlo plavi. Zeleni je jos dostupen. A zakaj njih u nasem shopu uopce nema? Trebab se tu poboljsati. Sigurne kosta vremena. Al normalne da su ljudi razocarani kad dobis neka obecanja ili najave a na kraju se pokaze da su te bile (v trenutnem stanju) prazne reci.
  • austrijanac
    4.6k
    Realno novi shop je bio najavljen, no ovo smeće je i dalje live.
    A o opremi u shopu neću ni govoriti.
  • serbus
    4.4k
    Ima jedna stara "tko u malo gleda, malo i vrijedi"...
    Ja mislim da problem našeg shopa nije nedostatak dobavljača nego u mudima onih kojih naručuju.

Tko god to radi naručivanje nije svjestan gdje radi i kako se radi prodaja. I to je glavni problem zašto je sve prazno.
    Imamo osobu koja se boji preuzeti rizik sa količinom za naručiti.
    A onda se postavlja pitanje ako se bojiš zašto si na funkciji a ne za pultom shopa ?
  • Toni90d
    978
    Ja ti mogu odgovoriti na ono sto znam, a to je da uclanjenje za 2025. gotovo sigurno pocinje s 15.12., a novi web shop bi trebao biti gotov do kraja godine. Tj., koliko znam, vec je gotov, ceka se fotkanje svih artikala.Papastrumf

Ovo je odgovor od prije koji dan. Ajmo se onda još malo strpiti.
    Naravno da je šteta što nije novi web shop, prije stigao, sa još više proizvoda, pogotovo za Božić, ali tako je sad. Vjerujem da je klub "naučio lekciju", pa za sljedeće godine bude bolje.
  • superhik
    11.7k
    Da su se napravili božićni paketi za poklone tipa:

Knjiga o Proljeću (ili Kibici) + vesta + šal (ili kapa i rukavice)
    Zimski poklon paket - kapa + šal + rukavice + kuglica
    Dječiji poklon paketi (čak i za svetog Nikolu, tu je isto bila prepuštena prilika) - kapa + šal + rukavice
    Premium paket - dres + šal

Uz još dodatni asortiman koji se može uzeti pojedinačno ili da za gore navedene pakete napraviš opciju da se može birati tipa jedna od dvije knjige, jedna od kapa, šal...

I zvuči smiješno, ali da se uz to stavila jedna ili dvije kućice na aAdventu i da ili prodaješ pakete ili nudiš izbor pa na licu mjesta pakiraš kao poklon, to bi išlo ja mislim k'o ludo.
  • Eduardo
    21.7k
    Realno novi shop je bio najavljen, no ovo smeće je i dalje live.austrijanac

Shop je navodno gotov, čeka se samo fotkanje svih artikala.
  • serbus
    4.4k

To nebi trebalo dugo trajati :rofl:
  • austrijanac
    4.6k

Ma znam šefe, čuo sam to protiv Belupo.

No opet je i to nekako kasni, jer slušamo priče o tome od početka ljeta.

I još kad nadoda se na to da je Božićna ponuda (mimo robe koja je na akciji od prošle sezone) nikakva, može se razumjeti da su ljudi frustrirani.
    Mogao bi roman napisati, kao i neki (
    Da su se napravili božićni paketi za poklone tipa:superhik
    Velike pohvale!=), no čemu.

Ajde za kućice razumijem, znam koliko dođe jedna u Zaprešiću i Samoboru, pa ajde "ekonomija", no po meni jako jako loše.
  • Nino Bule
    14.7k
    Od pocetka ljeta sigurno ne slusamo da je novi web shop gotov, shvacam ogorcenost i nezadovoljstvo al lažite po fejsbuku i instagramu, ovdje ne, trujete forum normalnim ljudima
  • austrijanac
    4.6k

Slušamo priče da dolazi novi, ne da je gotov.
    Isprike ako me se krivo shvatilo.
    I ništa se ne laže ovdje, niti se truje forum. Ova uprava i garnitura može biti naša, no nema imunitet na prigovore.
    Prvi sam koji će pohvaliti dobre stvari, no treba i kritike dat (i primit).
  • Dino
    2.9k
    I onda se pojedinci zale kak nam rezultat pati zbog marketinga i klupskog shopa. Evo, sad vidite da su svi okupirani sportskim rezultatom pa ni trgovacki odjel ne stigne raditi svoj posao!
  • NKDZ86
    2.4k
    sad budu delali majice i sve kaj treba, još malo je pauza u prvenstvu, nek se zaposli i mmae u shopu i nek se primi posla i pakiranja.
    šalu na stranu shop žalostan, nadam se da se radi na proširenju asortimana i novom prostoru. pogledajte npr. kaj sve ima jogurt iz splita, čuda
  • Infinity
    16.9k
    Shop je navodno gotov, čeka se samo fotkanje svih artikala.Eduardo

Ja ne znam samo sta cemo dobiti s novim shopom, ako pricamo o web shopu. Danas stari, sutra novi, ali cemo sutra imati jednak broj artikala kao i danas. I imat cemo ljepse fotke artikala koje smo imali i jucer.

Sto se mene tice, uopce se ne bih puno zamarao novim web shopom. Kod nas kao da je sav fokus na tome. Radije bih se pozabavio ponudom na web shopu koji imamo danas.

Ne smatram unapredjenje web shopa losim, samo mislim da nije ni blizu broja jedan na listi prioriteta. Asortiman, pa sto mjesta prazno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.