• Jay
    138
    X ce i biti na kraju, ali nama ionako treba necija pobjeda s 3 razlike.
    Ali Arsenalovi klinci vode 2:0 protiv Monaca, to nam odgovara jer na Milanov kiks ne racunam
  • Ivdzo11
    4.6k
    Vodi i zvezda protiv Milana
  • Niko1986
    329
    Nisam mislio da ću to ikada reći u pozitivnom tonu, ali Zvezda vodi.
  • blubach
    611
    X ce i biti na kraju, ali nama ionako treba necija pobjeda s 3 razlike.Jay

Ne, bilo kakva pobjeda Sturma nam je odgovarala. Jedino nam je mogla pomoći pobjeda Lillea od 3 razlike.

Arsenal 2-0, Monaco mora zabit 2 u drugom pol da nas prođe.
    Zvezda 0-1, Milan mora zabit 3 u drugom pol da nas prođe.
  • Omake
    4k
    Dva nula za cigane i pola sata do kraja
  • blubach
    611
    Čestitke našim juniorima (usput i juniorima Lokosa) na ulasku u top 32.
  • Jay
    138

U pravu si, prestao mi mozak raditi nakon spoznaje da remi svima paše :up:

Obožavam svoje prognoze, mislim da u PSK dan danas plaču zbog deaktivacije mog računa. Pa ajmo probati.
    Prošli klinci, odlično iako neće daleko dogurati i nitko od njih neće imati važnu ulogu u prvoj ekipi. Seniori će u hendikepu izgubit od Arsenala, Milan će nas razvalit doma, Lokomotiva nas gazi u subotu, Varaždin nosi pobjedu s Maksimira, ništa od prvenstva ove godine.
  • CastAway1986
    2k
    valja li ovaj Saudijac jesi ga gledao? Preko koga dolaze u Dinamo jer nije prvi s tog dijela Europe , bio je i onaj Jaber što je otišao iz Dinama u Željezničar koji ga sad prodaje za 1.5M
  • Laugreano
    2.7k
    Nebi znao. Naletio samo na ovu objavu pa sam proslijedio.
  • Omake
    4k
    igra puno više za juniore dva. Iskreno ništa posebno, borben je i dosta može trčati. Mislim da su i on i Al Jaber produkt neke suradnje s SA nogometnim savezom jer Dinamo uvijek igra dolje taj Al Aptal Cup?
  • CastAway1986
    2k
    Al Jaber se nakon Dinama B iskazao u BiH i po tvrdnjama medija dogovoren je transfer iz Želje natrag u domovinu , očito da nogomet i tamo napreduje i sve više mladih iz SA dolaze u europske klubove kako bi reprezentacija imala korist od njih u budućnosti
  • Zagi
    8.7k
    Mislim da su i on i Al Jaber produkt neke suradnje s SA nogometnim savezom jer Dinamo uvijek igra dolje taj Al Aptal Cup?Omake

Igra https://alabtalcup.com/en/edicion/5th-edition/
    Suradnja sa Jozakom.
  • Omake
    4k
    Kadeti protiv Santos Lagune ako se kome gleda

https://www.youtube.com/live/MzHtkec7tJo?si=cOfivkDwHLcwfON-
  • chago13
    33
    Ovo prvi put vidim da neko ima troznamenkasti broj na desovima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.