• Crni86
    6.4k
    Belinho u ovih par minuta bas odskace.
  • chago13
    33
    I ova kaj sudi odskače
  • Omake
    4k
    to je po gramaži što su prenijeli
  • nemapredaje
    3.9k
    Mi igramo, a ovi trpaju
  • chago13
    33
    Jedanput prešli centar 2 gola zabili
  • Crni86
    6.4k
    Ocito lijevi bek nije kriticna pozicija samo u seniorima. 17ica ispala kod oba gola
  • OsamŠest
    3.7k

Ima u 2009. mali Paunović..
  • nemapredaje
    3.9k
    Ali kako se klinci zajebavaju to je nenormalno, misle da su Boga čopili za bradu.

To treba dobro namlatiti.

Edit: a i golman je majko mila :monkey:
  • Crni86
    6.4k
    Iskreno nisam previse gledao belinha uzivo, iznenaduje me sto grize u obrani, pritisce, agresivan je. Ocekivao sam da ce vise pasivan biti u obrani, ali ovako sam iskreno pozitivno iznenaden.

Edit. Ima dobrih decki, vezni red mi se najvise dopao, stoperi su okej, belinho je okej. I vec sad je vidljivo jako veliki nerazmjer kvalitete po pozicijama, ne bi bilo lose da se nas scouting fokusira na mlade igrace pa da se dovede neki francuz za lijevog beka i krilo ili vec koja god pozicija se ocjeni u skoli kao slabija vec sa 15,16 godina.

Edit nije iso s deckima na turnir?
  • OsamŠest
    3.7k
    nije iso s deckima na turnir?Crni86

Iskreno ne znam, treba pogledat ak ima popis negdje..
  • Omake
    4k
    2 0 nakon 15 minuta protiv Alinze Lime. Radoš kao Stephen Curry s pola terena
  • Ivdzo11
    4.6k
    Ivica Banović obavijestio je ljude u Dinamu da će u subotu protiv Mladosti iz Ždralova zadnji put sjediti na klupi juniorske momčadi. Kako doznaje Germanijak, Banović je dobio poziv iz Freiburga, svojeg bivšeg kluba i tamo će biti trener jedne od mladih momčadi, ali i pomoćni trener glavnom treneru Julianu Schusteru. Nijemci su navodno zvali Banovića još prije utakmice s Borussijom iz Dortmunda u Youh League, međutim, Banović tada nije želio ništa prelamati preko nogu, ali je poslije pobjede nad Celticom i plasmana u drugi krug tzv. juniorske Lige prvaka ipak odlučio otići.

Zanimljivo, prema ugovor s Dinamom, za Banovića će Freiburg morati platiti i odštetu. Ništa veliko, zapravo, simbolične tri plaće, ali, eto, igrom slučaja Dinamo će prodati trenera u Njemačku.
  • Jurki
    13.4k
    zvati Čabraju da preuzme posel.
  • Zg123
    678
    Al ovi HNS-ovi propisi su stvarno smijesni, a nasih kvalitetnih trenera koji su ponikli iz hnsove trenerske akademije prakticki niti nema
  • Efes Pilsen
    9k
    Steta za Banovica. No, ako ne zapne u razvoju valjda se vidi nekad u buducnosti na klupi prve ekipe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.